ares1970 12.02.09, 15:41 Witam.Czy Wiecie gdzie w łodzi leczą za pomocą fal uderzeniowych? Podobno są skuteczne na ostrogi piętowe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: . Re: Fale uderzeniowe ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 16:31 Wiem tylko gdzie leczą podmuchem, grzmotem i błyskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
ares1970 Re: Fale uderzeniowe ... 12.02.09, 16:44 Gość portalu: . napisał(a): > Wiem tylko gdzie leczą podmuchem, grzmotem i błyskiem. PRZYKRY jesteś i się raczej nie odzywaj jak nie wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Re: Fale uderzeniowe ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 17:15 Google się kłaniają, a reklamować się tu nie wolno. Na wypadek gdybyś z innego nicka niby to przypadkiem podał adres miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
ares1970 Re: Fale uderzeniowe ... 12.02.09, 18:08 Gość portalu: lavinka z nielogu napisał(a): > Google się kłaniają, a reklamować się tu nie wolno. Na wypadek gdybyś > z innego nicka niby to przypadkiem podał adres miejsca. Nie mam zamiaru się reklamować gdyż to ja poszukuję jakieś firmy która tym leczy.A jeżeli chodzi o google, to owszem znalazłem, ale w ... Czechach.Miałem nadzieję,że ktoś tutaj mi pomoże a nie będzie oskarżał. Żadnego zrozumienia :( Odpowiedz Link Zgłoś
ares1970 Re: Fale uderzeniowe ... 12.02.09, 18:10 Ach.Jeszcze jest firma w okolicach Trójmiasta Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Fale uderzeniowe ... 12.02.09, 18:31 Byl tu niedawno watek o leczeniu tych ostrog. Nie pamietam tytulu. Czyjs ojciec cierpial na te przypadlosc. Byly jakies sugestie, gdzie to w Lodzi leczyc... Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: Fale uderzeniowe ... 12.02.09, 17:54 Z historii XX wieku wynika że największe sukcesy w leczeniu falą uderzeniową ma United States. Dowodzą tego dwie przełomowe w dziejach ludzkości operacje na otwartym społeczeństwie przeprowadzone w Hiroszimie i Nagasaki. Inną opcją są rosyjscy znachorzy stosujący przedwieczne metody radzieckich rakiet powiązanych sznurkiem. Oprócz tego może spróbować w krajach-klinikach typu Chiny czy KRLD, ale to wysoce ryzykowne posunięcie, jako że orientalne metody leczenia są dość nieprzewidywalne... Zastanów się co zrobisz! pzdr B Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Fale uderzeniowe ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 19:30 Były też kiedyś takie turnusy w atolu Mururoa z leżakowaniem z kulasami w stronę grzybka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gejzwyspdziewiczyh Re: Fale uderzeniowe ... IP: *.toya.net.pl 12.02.09, 20:17 jak zwykle merytoryczne wypowiedzi. gdzie jesteś Ixilto w kształcie nożyczek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Odejszła! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 20:50 Życie jest piękne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gejzwyspdziewiczyh Re: Odejszła! IP: *.toya.net.pl 12.02.09, 20:53 Odejszła? Jakie to niemerytoryczne! Kompletny brak profesjonalizmu tak po prostu sobie odejść i zostawić na pastwę. FŁ - losu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Re: Odejszła! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.09, 18:05 Ale za to forum ożyło nieco. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.09, 09:09 Jak jesteś z Łodzi to możesz się wybrac do Spały - tam stosują terapie falą uderzeniową. Odpowiedz Link Zgłoś
calor Re: 14.03.09, 09:17 Podobno jest w Kutnie...zacznij na początek od ultradźwięków,fale uderzeniowe dają niezłe efekty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sporty Re: IP: *.play-internet.pl 15.06.14, 16:14 Andermed tam maja fale udezeniowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Fale uderzeniowe ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.09, 09:16 Ostatnio na to byl Wietnam. Odpowiedz Link Zgłoś
malamikaa Re: Fale uderzeniowe ... 07.05.18, 12:23 Mi fala bardzo pomogła. Czułam ulgę już po pierwszym zabiegu, ale boleć przestało zupełnie po 5. Tylko trzeba patrzeć gdzie się na to idzie, bo nie wszędzie mają sprzęt do tego. Ja chodziłam na Słomczyńskiego 12 w Krakowie i tam mogę polecić. rehabilitacje.org zapisywłam się online przez tę stronę. Odpowiedz Link Zgłoś