Dodaj do ulubionych

Cześć POnuraki! Coś dla Was mam:

22.02.09, 22:18
tiny.pl/vpjd
:D
Obserwuj wątek
    • przyslowie Re: Cześć POnuraki! Coś dla Was mam: 22.02.09, 22:37
      Nie mam na razie możliwości technicznych, by to ocenić, ale i tak
      stajesz się POtworny, bo nie chcesz grać nawet w Rokitę.
      • big_news Re: Cześć POnuraki! Coś dla Was mam: 22.02.09, 22:49
        W Rokitę?
        Grać?
        Toż to przebrzmiała jak diabli (sic!) melodia.
        • przyslowie Re: Cześć POnuraki! Coś dla Was mam: 22.02.09, 22:51
          E tam.
          A Ty wolisz łzy wylewać nad Love Story Kazimierza?
          • big_news Re: Cześć POnuraki! Coś dla Was mam: 22.02.09, 22:55
            Już nie mam cienia wątpliwości:
            utrafiłem z tytułem wątku w 10!
            Nie mówiąc o tym, że jesteś o WIELE bardziej ode mnie zakręcona na punkcie POlityki.
    • Gość: a Re: Cześć POnuraki! Coś dla Was mam: IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.02.09, 22:41
      Ale ch...owy link
      • przyslowie Re: Cześć POnuraki! Coś dla Was mam: 22.02.09, 22:42
        Kropiwnicki lepszego by nie wymyślił.
      • big_news Re: Cześć POnuraki! Coś dla Was mam: 22.02.09, 22:47
        Czyżby modelowy POnurak?
    • przyslowie Re: Cześć POnuraki! Coś dla Was mam: 22.02.09, 22:41
      Wiesz, pomyślałam sobie póżniej, że dla dzieci nie potrzeba wcale
      wymyślać śmichów-chichów, bo im niewiele trzeba do tego, by się
      chichotać i bawić. Dużo trudniej jest być wodzirejem wśród dorosłych.
      • big_news Re: Cześć POnuraki! Coś dla Was mam: 22.02.09, 22:48
        Ale odsłuchałaś czy nie?
        • przyslowie Re: Cześć POnuraki! Coś dla Was mam: 22.02.09, 22:50
          Przecież nie mam takich możliwości technicznych - na razie.
          • big_news Re: Cześć POnuraki! Coś dla Was mam: 22.02.09, 22:53
            Aha.
            No to jak już POsłuchasz całości, to wtedy się odnieś, ok?
            Bo tak to wygląda w ten sposób, jakbyś wypowiadała się o książce, o której wiesz
            tyle co wyczytałaś na obwolucie.
    • szprota Re: Cześć POnuraki! Coś dla Was mam: 22.02.09, 23:32
      Tam się coś dzieje, czy tylko się śmieją?
      • big_news Re: Cześć POnuraki! Coś dla Was mam: 22.02.09, 23:35
        Dzięki temu, że się śmieją... coś się dzieje.
        No i śmiechy są tak różnorodne, że można się z tego nieźle uśmiać.
        Moim zdaniem - to zaraźliwe jest;)
        • szprota Re: Cześć POnuraki! Coś dla Was mam: 22.02.09, 23:40
          No właśnie stwierdziłam, że okropny ze mnie smutas (złapałam
          ponuraka, czy co?), bo po minucie oglądania filmu go wyłączyłam, nic
          a nic niezarażona. Ale bo lubię bardziej humor słowny niż sytuacyjny.
          • big_news Re: Cześć POnuraki! Coś dla Was mam: 22.02.09, 23:46
            Początek rzeczywiście może i mało zachęcający jest. W jakiejś reklamie żarełka
            dla dzieci są śmiejące się dzieciaki. I one, te "nasze" bobasy, na głowę biją
            tego filmikowego malucha. Kolejny gość też jeszcze nie powala, ale już następny
            i owszem, a ten po nim i jeszcze jedna gościów, to rewelacja. Warto się te 4
            minuty "przemęczyć". W każdym razie mnie się tak zdaje.
            • przyslowie Re: Cześć POnuraki! Coś dla Was mam: 22.02.09, 23:51
              Bigusiu, nie doprowadzaj mnie do rozpaczy!
              Lepiej daj coś z Jarka, a od razu humor mi się poprawi.
              Ale i tak zaraz pójdę spać.
              • big_news Re: Cześć POnuraki! Coś dla Was mam: 22.02.09, 23:55
                tiny.pl/bxt4
                Jarek to co prawda nie jest, ale pośmiać się też można.
                Fakt, jedynie jak się ma specyficzne poczucie humoru, bo to raczej koncertowa
                żenada, ale jak kto nie jest zbytnio wymagający...
                • szprota Re: Cześć POnuraki! Coś dla Was mam: 23.02.09, 00:00
                  Ile ona ma lat? Bo brzmi na gimnazjalistkę. Mam fajną tę, no. No tę,
                  no. Koszulkę.
                  • big_news Re: Cześć POnuraki! Coś dla Was mam: 23.02.09, 00:03
                    Gdzieś mi wpadło w oczy, że już pod trzy dychy, ale coś nie chce mi się wierzyć,
                    bo wygląda na góra dwie. No, może z małym ogonkiem. Ale zachowanie faktycznie
                    godne gimnazjalistki. Z przeproszeniem gimnazjalistek. Niektórych przynajmniej.
                    • szprota Re: Cześć POnuraki! Coś dla Was mam: 23.02.09, 00:12
                      No właśnie googlam i też mi gdzieś wyskoczyło, że coś koło trzy. Ja
                      jej wyglądu nie żałuję, Marcinkiewicza zresztą też (brrr!), ale brzmi
                      naprawdę dość infantylnie. Właśnie brzmi. Nieinteligentna intonacja z
                      ciamkaniem gumy do żucia.
                      Zajrzałam też na jego bloga. Płacze, że się szum zrobił i media
                      żerują. No, ale jak to kiedyś skomentowałam: "jak ktoś publicznie
                      wystawia dupę, niech się nie dziwi, że publika liczy na niej
                      pryszcze".
                      • szprota 28 lat ma, o [nt] 23.02.09, 00:15

• big_news Re: 28 lat ma, o [nt] 23.02.09, 00:17
                          No to się w każdym razie... dobrze trzyma;)
                          • szprota rzekłabym wulgarnie 23.02.09, 00:25
                            że nie, nie trzyma się, właśnie wręcz przeciwnie.
                            Ale zasadniczo to raczej Kazio się puszcza z dziewczęciem.
                            • big_news Re: rzekłabym wulgarnie 23.02.09, 00:32
                              Trzyma się w dwójnasób.
                              Bo i "wiekowo" i... Kazika. Czy kurczowo, się okaże.
                              A Kazio może się i puszcza, ale głównie chyba jednak puszcza gotówkę;)
                      • big_news Re: Cześć POnuraki! Coś dla Was mam: 23.02.09, 00:17
                        Wielce trafny komentarz.
                        A dziunia, cóż. Pewnie infantylna, ale nie... głupia. Jakby to paradoksalnie nie
                        zabrzmiało. O Kaziku szkoden gaden. Palant i pajac w jednym.
                        • szprota Re: Cześć POnuraki! Coś dla Was mam: 23.02.09, 00:23
                          A nie nie, sprytu to ja jej nie odmawiam.
                          Oczywiście z jednej strony to szalenie smutne, że zamiast pchać się
                          na szczyt samodzielnie, choćby i tym szczytem były okładki tabloidów,
                          robi to wykorzystując do tego mężczyznę. Tak jakby bez chłopa nie
                          dała rady. No, pewnie ta akurat by nie dała, ale szkoda, że utrwala
                          stereotyp.
                          Z drugiej niech jej idzie na zdrowie, bo mam pewność, że dobrze wie,
                          co robi.
                          Z trzeciej mam niesmak. Jakoś mi w tym wszystkim brakuje klasy i
                          pewnego poziomu. Ale może jestem po prostu hipokrytką.
                          • big_news Re: Cześć POnuraki! Coś dla Was mam: 23.02.09, 00:38
                            O obłudzie można mówić tylko wtedy, kiedy samemu ma się podobne sprawki na sumieniu.
                            A Kazikowi niczego bym nie wyrzucał (i pewnie większość ludzi też), gdyby się
                            sam o to nie prosił. Chłop okazał się tak bezdennie głupi z demonstrowaniem tej
                            miłości, że nie pozostaje nic innego, jak nazywać rzeczy po imieniu.
                            Samo dziewczę jest "nowoczesne", na czasie. Pochwalał jej nie będę, ale żebym
                            się dziwił, to też nie. Niestety.
                            • przyslowie Re: Cześć POnuraki! Coś dla Was mam: 23.02.09, 12:00
                              Bigusiu, nie życzę Ci takiej miłości, która wystawiałaby Cię na
                              pośmiewisko.
                              • big_news Re: Cześć POnuraki! Coś dla Was mam: 23.02.09, 12:11
                                Nie będę dziękował, bo... mi taka ciężka głupota nie grozi.
                                Myśleć trzeba w życiu, myśleć!
                                Zidiocieć w taki sposób jak Atrakcyjny Kazik, to można mając góra ze trzy
                                krzyżyki na karku i to na początku takiego odliczania. I nie chodzi mi o to, że
                                "dał się" ugodzić strzałą Amora, bo takie cóś może się przydarzyć każdemu i
                                zawsze. Idzie o jego beznadziejne pajacowanie, robienie z siebie ciężkiego
                                idioty bez chwili refleksji. Palant i już.
                                • trooly Re: Cześć POnuraki! Coś dla Was mam: 23.02.09, 13:31
                                  Bigusiu Gwizdaczku, ostre stosujesz słowa, piłeczka i drewniany kij
                                  w Twojej głowie. Nie przystoi, staczasz się. Pamiętaj, że i Ty
                                  jesteś tylko człowiekiem, tylko człowiekiem. Pochopnie wypowiedziane
                                  słowa mogą odbić się, mogą ugodzić Twoje serce lub mięsień sercowy.
                                  Dlaczego jesteś taki złośliwy? Kazimierz nie jest idealnym
                                  politykiem, popełnia błędy, tak to już w życiu często bywa.
                                  Chłopisko przechodzi kryzys, nie bez winy są tacy, jak Ty
                                  Gwizdaczku. Wiele osób woziło się przy nim, a co dla niego uczynili?
                                  Oczywista oczywistość, wsadzili go na karuzelę, by żyło się lepiej.
                                  Poczytaj o autoalienacji i izolacji, to chyba Twoje problemy:
                                  www.taraka.pl/index.php?id=wstyd.htm
    • Gość: leslaw_m skoro to ątek rozweselający... IP: 212.191.172.* 23.02.09, 22:30
      nie jestem fanem grupy, ale...
      zresztą zobaczcie sami, kto nie widział lub słyszał :)
      www.youtube.com/watch?v=g57K_u1ssaQ

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka