przyslowie Re: Cześć POnuraki! Coś dla Was mam: 22.02.09, 22:37 Nie mam na razie możliwości technicznych, by to ocenić, ale i tak stajesz się POtworny, bo nie chcesz grać nawet w Rokitę. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Cześć POnuraki! Coś dla Was mam: 22.02.09, 22:49 W Rokitę? Grać? Toż to przebrzmiała jak diabli (sic!) melodia. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Cześć POnuraki! Coś dla Was mam: 22.02.09, 22:51 E tam. A Ty wolisz łzy wylewać nad Love Story Kazimierza? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Cześć POnuraki! Coś dla Was mam: 22.02.09, 22:55 Już nie mam cienia wątpliwości: utrafiłem z tytułem wątku w 10! Nie mówiąc o tym, że jesteś o WIELE bardziej ode mnie zakręcona na punkcie POlityki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Cześć POnuraki! Coś dla Was mam: IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.02.09, 22:41 Ale ch...owy link Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Cześć POnuraki! Coś dla Was mam: 22.02.09, 22:42 Kropiwnicki lepszego by nie wymyślił. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Cześć POnuraki! Coś dla Was mam: 22.02.09, 22:47 Czyżby modelowy POnurak? Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Cześć POnuraki! Coś dla Was mam: 22.02.09, 22:41 Wiesz, pomyślałam sobie póżniej, że dla dzieci nie potrzeba wcale wymyślać śmichów-chichów, bo im niewiele trzeba do tego, by się chichotać i bawić. Dużo trudniej jest być wodzirejem wśród dorosłych. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Cześć POnuraki! Coś dla Was mam: 22.02.09, 22:48 Ale odsłuchałaś czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Cześć POnuraki! Coś dla Was mam: 22.02.09, 22:50 Przecież nie mam takich możliwości technicznych - na razie. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Cześć POnuraki! Coś dla Was mam: 22.02.09, 22:53 Aha. No to jak już POsłuchasz całości, to wtedy się odnieś, ok? Bo tak to wygląda w ten sposób, jakbyś wypowiadała się o książce, o której wiesz tyle co wyczytałaś na obwolucie. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: Cześć POnuraki! Coś dla Was mam: 22.02.09, 23:32 Tam się coś dzieje, czy tylko się śmieją? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Cześć POnuraki! Coś dla Was mam: 22.02.09, 23:35 Dzięki temu, że się śmieją... coś się dzieje. No i śmiechy są tak różnorodne, że można się z tego nieźle uśmiać. Moim zdaniem - to zaraźliwe jest;) Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: Cześć POnuraki! Coś dla Was mam: 22.02.09, 23:40 No właśnie stwierdziłam, że okropny ze mnie smutas (złapałam ponuraka, czy co?), bo po minucie oglądania filmu go wyłączyłam, nic a nic niezarażona. Ale bo lubię bardziej humor słowny niż sytuacyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Cześć POnuraki! Coś dla Was mam: 22.02.09, 23:46 Początek rzeczywiście może i mało zachęcający jest. W jakiejś reklamie żarełka dla dzieci są śmiejące się dzieciaki. I one, te "nasze" bobasy, na głowę biją tego filmikowego malucha. Kolejny gość też jeszcze nie powala, ale już następny i owszem, a ten po nim i jeszcze jedna gościów, to rewelacja. Warto się te 4 minuty "przemęczyć". W każdym razie mnie się tak zdaje. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Cześć POnuraki! Coś dla Was mam: 22.02.09, 23:51 Bigusiu, nie doprowadzaj mnie do rozpaczy! Lepiej daj coś z Jarka, a od razu humor mi się poprawi. Ale i tak zaraz pójdę spać. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Cześć POnuraki! Coś dla Was mam: 22.02.09, 23:55 tiny.pl/bxt4 Jarek to co prawda nie jest, ale pośmiać się też można. Fakt, jedynie jak się ma specyficzne poczucie humoru, bo to raczej koncertowa żenada, ale jak kto nie jest zbytnio wymagający... Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: Cześć POnuraki! Coś dla Was mam: 23.02.09, 00:00 Ile ona ma lat? Bo brzmi na gimnazjalistkę. Mam fajną tę, no. No tę, no. Koszulkę. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Cześć POnuraki! Coś dla Was mam: 23.02.09, 00:03 Gdzieś mi wpadło w oczy, że już pod trzy dychy, ale coś nie chce mi się wierzyć, bo wygląda na góra dwie. No, może z małym ogonkiem. Ale zachowanie faktycznie godne gimnazjalistki. Z przeproszeniem gimnazjalistek. Niektórych przynajmniej. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: Cześć POnuraki! Coś dla Was mam: 23.02.09, 00:12 No właśnie googlam i też mi gdzieś wyskoczyło, że coś koło trzy. Ja jej wyglądu nie żałuję, Marcinkiewicza zresztą też (brrr!), ale brzmi naprawdę dość infantylnie. Właśnie brzmi. Nieinteligentna intonacja z ciamkaniem gumy do żucia. Zajrzałam też na jego bloga. Płacze, że się szum zrobił i media żerują. No, ale jak to kiedyś skomentowałam: "jak ktoś publicznie wystawia dupę, niech się nie dziwi, że publika liczy na niej pryszcze". Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: 28 lat ma, o [nt] 23.02.09, 00:17 No to się w każdym razie... dobrze trzyma;) Odpowiedz Link Zgłoś
szprota rzekłabym wulgarnie 23.02.09, 00:25 że nie, nie trzyma się, właśnie wręcz przeciwnie. Ale zasadniczo to raczej Kazio się puszcza z dziewczęciem. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: rzekłabym wulgarnie 23.02.09, 00:32 Trzyma się w dwójnasób. Bo i "wiekowo" i... Kazika. Czy kurczowo, się okaże. A Kazio może się i puszcza, ale głównie chyba jednak puszcza gotówkę;) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Cześć POnuraki! Coś dla Was mam: 23.02.09, 00:17 Wielce trafny komentarz. A dziunia, cóż. Pewnie infantylna, ale nie... głupia. Jakby to paradoksalnie nie zabrzmiało. O Kaziku szkoden gaden. Palant i pajac w jednym. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: Cześć POnuraki! Coś dla Was mam: 23.02.09, 00:23 A nie nie, sprytu to ja jej nie odmawiam. Oczywiście z jednej strony to szalenie smutne, że zamiast pchać się na szczyt samodzielnie, choćby i tym szczytem były okładki tabloidów, robi to wykorzystując do tego mężczyznę. Tak jakby bez chłopa nie dała rady. No, pewnie ta akurat by nie dała, ale szkoda, że utrwala stereotyp. Z drugiej niech jej idzie na zdrowie, bo mam pewność, że dobrze wie, co robi. Z trzeciej mam niesmak. Jakoś mi w tym wszystkim brakuje klasy i pewnego poziomu. Ale może jestem po prostu hipokrytką. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Cześć POnuraki! Coś dla Was mam: 23.02.09, 00:38 O obłudzie można mówić tylko wtedy, kiedy samemu ma się podobne sprawki na sumieniu. A Kazikowi niczego bym nie wyrzucał (i pewnie większość ludzi też), gdyby się sam o to nie prosił. Chłop okazał się tak bezdennie głupi z demonstrowaniem tej miłości, że nie pozostaje nic innego, jak nazywać rzeczy po imieniu. Samo dziewczę jest "nowoczesne", na czasie. Pochwalał jej nie będę, ale żebym się dziwił, to też nie. Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Cześć POnuraki! Coś dla Was mam: 23.02.09, 12:00 Bigusiu, nie życzę Ci takiej miłości, która wystawiałaby Cię na pośmiewisko. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Cześć POnuraki! Coś dla Was mam: 23.02.09, 12:11 Nie będę dziękował, bo... mi taka ciężka głupota nie grozi. Myśleć trzeba w życiu, myśleć! Zidiocieć w taki sposób jak Atrakcyjny Kazik, to można mając góra ze trzy krzyżyki na karku i to na początku takiego odliczania. I nie chodzi mi o to, że "dał się" ugodzić strzałą Amora, bo takie cóś może się przydarzyć każdemu i zawsze. Idzie o jego beznadziejne pajacowanie, robienie z siebie ciężkiego idioty bez chwili refleksji. Palant i już. Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Cześć POnuraki! Coś dla Was mam: 23.02.09, 13:31 Bigusiu Gwizdaczku, ostre stosujesz słowa, piłeczka i drewniany kij w Twojej głowie. Nie przystoi, staczasz się. Pamiętaj, że i Ty jesteś tylko człowiekiem, tylko człowiekiem. Pochopnie wypowiedziane słowa mogą odbić się, mogą ugodzić Twoje serce lub mięsień sercowy. Dlaczego jesteś taki złośliwy? Kazimierz nie jest idealnym politykiem, popełnia błędy, tak to już w życiu często bywa. Chłopisko przechodzi kryzys, nie bez winy są tacy, jak Ty Gwizdaczku. Wiele osób woziło się przy nim, a co dla niego uczynili? Oczywista oczywistość, wsadzili go na karuzelę, by żyło się lepiej. Poczytaj o autoalienacji i izolacji, to chyba Twoje problemy: www.taraka.pl/index.php?id=wstyd.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leslaw_m skoro to ątek rozweselający... IP: 212.191.172.* 23.02.09, 22:30 nie jestem fanem grupy, ale... zresztą zobaczcie sami, kto nie widział lub słyszał :) www.youtube.com/watch?v=g57K_u1ssaQ Odpowiedz Link Zgłoś