Gość: ander IP: *.toya.net.pl 21.11.03, 19:23 Na oficjalnej stronie Lublinka www.airport.lodz.pl przybyła zakładka "AIR TAXI" na której znajdują się informacje o flocie, tabele cen i długości przelotów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Albert Re: AIR TAXI - one more time IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.03, 17:13 Mam pytanie, bo skoro taki szum w mediach i darmowe reklamy dla firmy: ile już skorzystało z usług taksówek powietrznych? Czy to jest więc to, czego Łodzi potrzeba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albert Re: AIR TAXI - one more time IP: 212.160.235.* 23.11.03, 23:06 Czy ktoś już skorzystał z tych rewelacyjnych usług? M..M, Frost? Odpowiedz Link Zgłoś
default_user Re: AIR TAXI - one more time 24.11.03, 06:28 Gość portalu: Albert napisał(a): > Czy ktoś już skorzystał z tych rewelacyjnych usług? M..M, Frost? Ja jeszcze nie, Frosta latającego Odrą też nie widziałem. ;-) Loty dyspozycyjne sa realizowane prawie w 100% przez operatorów zagranicznych. Z polskich czasem trafi się Adriana, Plus czy GB Aerocharter. Pozdrawiam M..M Odpowiedz Link Zgłoś
default_user dla ścislości 24.11.03, 20:40 Jedyni pasażerowie przewiezieni przez Odrę to ci w ramach zeslotygodniowej propagandówki. Innych na razie brak. Jako ciekawostkę dodam, że dwa samolociki Pa 28 i TB9 stały na Lublinku trzy dni czekając na pogodę. Z ich usług można korzystać raczej wyłącznie wiosną (późną) i latem Pozdrawiam M..M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frt Re: AIR TAXI - one more time IP: 217.153.156.* 24.11.03, 21:58 Gość portalu: Albert napisał(a): > Czy ktoś już skorzystał z tych rewelacyjnych usług? M..M, Frost? A widziałes cennik, jeśli tak to chyba masz odpowiedź. cc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albert Re: AIR TAXI - one more time IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.03, 22:26 Jak zwykle propagandowa ściema, imitująca, że władze interesują się Lublinkiem. Bez praktycznego zastosowania. Po co organizować coś, o czym z góry wiadomo, że nie będzie miało klientów. Odpowiedz Link Zgłoś