Gość: Senq IP: *.acn.waw.pl 22.11.03, 09:11 No ja juz mam wejsciowke :) JADE! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: exthorn Re: XI Festiwal Camerimage w Łodzi IP: *.lodz.mm.pl 22.11.03, 14:46 ..... ale jak nie bedzie dziewczyn z filmówki to ja nie ide .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makary Re: XI Festiwal Camerimage w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.03, 13:26 A za co Jean Michel Jarre ma dostać nagrodę! Chyba za to, że jest synem słynnego kompozytora muzyki filmowej - Maurycego Jarrea. Jean jest ok ale z filmem ma chyba nie za wiele wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bazyliszek Re: XI Festiwal Camerimage w Łodzi IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 27.11.03, 11:09 Jean-Michel Jarre i nagroda za muzykę filmową? Cóż, muzykę Jarre'a uwielbiam, ale nie wydaje mi się żeby to chodziło o niego. Raczej o jego ojca - Maurice'a. Jean-Michel skomponował w swoim życiu ścieżkę dźwiękową tylko do jednego filmu! Nawet jeśli doliczymy do tego jego muzykę skomponowaną do baletu, to i tak coś tu jest nie w porządku... Odpowiedz Link Zgłoś