Gość: Robert IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.03.09, 21:13 Widzew&ŁKS. Pozdro dla normalnych kibicow nie tlumokow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dree Re: Rekordowa na Widzewie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.09, 21:23 Karnetów już dzisiaj sprzedanych 2505, więc 3 tys to raczej nie będzie problem;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stavros Re: Rekordowa na Widzewie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.09, 21:29 niestety to suma karnetów i biletów karnetów na obecną chwilę 2220 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.toya.net.pl 09.03.09, 21:31 Kup, ja kupię jutro a ty??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 uzbierasz tyle puszek i butelek do jutra? IP: *.chello.pl 10.03.09, 21:48 nie wierzę ale powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: Rekordowa na Widzewie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.09, 21:34 karnetów jest 2220. 2505 biletów i karnetów jest na mecz z Zagłębiem ( dziś ruszyła sprzedaż biletów na ten mecz). Myślę że 2500 karnetów jest spokojnie do osiągniecia tym bardziej ze jeszcze praktycznie 2 tygodnie sprzedaży. Pozdro dla Czerwonej Braci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widzew rządzi!!! Rekordowa na Widzewie IP: *.toya.net.pl 09.03.09, 21:32 WidAĆ KTO RZĄDZI W MIEŚCIE łODZI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Rekordowa na Widzewie IP: *.toya.net.pl 09.03.09, 22:05 Widzewowi można pogratulować dobrej promocji klubu, szkoda że w ŁKSie brakuje na to pieniędzy. Pozdrawiam normalnych kibiców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyhandlarz Rekordowa na Widzewie IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.03.09, 22:10 Gdzie kara dla zbieraniny z Piłsudskiego za korupcje!!!Kupowali wszystko co popadnie,łacznie z PZPN-em!!!!!Wstyd i Hańba Miasta Łodzi !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Antyhandlarz napisał IP: *.par.totalfinaelf.net 10.03.09, 11:16 Kupowali wszystko co pop > adnie,łacznie z PZPN-em!!!!! ------------------------ Słyszysz, że dzwony biją. Tylko nie wiesz, w którym kościele. Wypisujesz teorie na, którą nawet sam Tomczak nie ma potwierdzenia. Sam o,tym mówił. Jak to powiedział - ...nie mam dowodów ale mam przypuszczenia... Idź do sklepu firmowego GOSSO. Kup sobie winopodobny produkt sponsora waszego klubu. Może ci przejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sobol Rekordowa na Widzewie IP: *.toya.net.pl 09.03.09, 22:27 Swieta racja ;-) Na al. Unii moga tylko poszczekac i popatrzec ; ) Ale przynajmniej nie zlatujcie z Ekstraklasy bo musimy sie srogo zrewanzowac za ostatnie derby, bo chyba nie macie zludzen, ze potraficie przyfarcic tylko raz na 10-11 lat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dexter raczej mega porażka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 01:15 a ja nie kupiłem karnetu, chcę byc na prezentacji i co ? gorszy jestem od tych co kupili ? Z braku czasu chodzę na 3 mecze w rundzie poco mi karnet ? Ki diabeł z tego cycka , wyłączność chce zrobić i podziały pośród kibiców na lepszych i gorzych, jedni zasługują a inninie .... jak bedzie wlaczył o pucha europy to może sobie tak robić bo chętnych na bilety będzie więcej niż miejsc na wszystkich stadionach w kraju .... co za dziwny człek z niego ... za Bońka byłen gratis na prezentacji w M1 i nikt mi karnetu kupować nie kazał a teraz z igły się robi widły tylko oby cycek sam się na owe widły nie nadział bo może sie okazać , że te 2,5 tysiąca co kupi karnety będzie stanowić całą widownię na meczach wiosennych .... ale jego plaństwo i jego zwyczaje widać tu także tupet warszawiaka .... eh szkoda słów ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sea Re: raczej mega porażka IP: *.toya.net.pl 10.03.09, 18:42 a ja mysle ze jak awansuja (daj bozia:) to nawet na tych 3 Cie nie bedzie (meczach) bo w wolnej sprzedazy nie bedzie biletow tak mi sie marzy i nikt nie mowi ze jestes gorszy tylko postanowili w klubie ze dla ludzi kupujacych karnet bedzie dodatkowy bonus i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUBA1910 Rekordowa na Widzewie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.09, 08:00 Panowie bankowcy! Kibice wierni to nie tylko ci, których STAĆ na karnet!!!!! Widzew nigdy nie był tak szmacony jak teraz!! Na szczęście Wy przeminiecie a Widzew zostanie, bo Widzew to MY!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widzewiak Re: Rekordowa na Widzewie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 08:18 Naprawdę żal wam by wydac 90 zł na najtańszy karnet na trybunę B? A może wasza miłośc do klubu jest warunkowa? Może potrzebujecie lansu na D? Poza tym można byc na tylko 3 meczach, a resztę kasy można traktowac jak inwestycję w klub który podobno kochacie. Nie narzekac tylko po karnety na Piłsudskiego śmigajcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sea Re: Rekordowa na Widzewie IP: *.toya.net.pl 10.03.09, 18:49 wszedzie w europie w liczacych sie klubach (niestety Widzewowi jeszcze brakuje) tak jest ze karnetowcy sa traktowani nieco lepiej (wiele przywilejow) u Nas za moment tez tak bedzie i nie musisz lamentowac nie chcesz nie kupuj (karnet bilet) idz na unii tam wejdziesz przez dziure za darmo jesli o to Ci chodzi pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzewiak Rekordowa na Widzewie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.09, 09:57 to skandal nie moge zobaczyc nowej druzyny, bo nie zaoplaclem haraczu w postaci karnetu oj nie tak buduje sie wizerunek klubu takie postepowanie dobre jest w banku, bo jak sie nie zalozy konta to nie mozna dostac kredytu, ale nie w sporcie mysle, ze pan przegra panie cacek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie karnetowiec Bez wariactwa IP: *.toya.net.pl 10.03.09, 15:20 to skandal nie moge zobaczyc nowej druzyny, bo nie zaoplaclem haraczu w postaci karnetu<< No troszeczkę przesadzasz chyba. Karnet może kupić każdy. Jeśli nie chodzi na wszystkie mecze i nie potrzebuje to trudno. Życie. Trudno teraz obrażać się na właściciela klubu bo nie można prezentacji obejrzeć a Ci co wrzucili do kasy klubu więcej ją obejrzą. Na całym świecie jest tak, że klient, który kupuje karnet czy większy pakiet jest w jakiś sposób dodatkowo honorowany. Na stacjach benzynowych są programy lojalnościowe... i co? Kupujesz 50 litrów w tygodniu i masz 100 punktów to będziesz miał pretensje, że ktoś zatankował 100 litrów za 200 punktów i ma lepszy upominek? Bo Ty mniej jeździsz to on ma nie mieć? Nie popadajmy w wariactwo. Poza tym to tylko prezentacja. Małe medialne show. Dodatek do tego co najważniejsze. Drużynę będziemy oglądać w meczach i wtedy będzie to najlepsze. Przekrętem byłoby jakby na przykład tylko posiadacze karnetów mogli wejść na jakiś atrakcyjny mecz towarzyski latem. A prezenacja... phi. Fajne ale bez napinki. Lektura nieobowiązkowa ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RTS Re: Bez wariactwa IP: *.toya.net.pl 10.03.09, 17:20 > Przekrętem byłoby jakby na przykład tylko posiadacze karnetów mogli wejść na > jakiś atrakcyjny mecz towarzyski latem. A prezenacja... phi. Fajne ale bez > napinki. Lektura nieobowiązkowa ;-) mam nadzieje, że posiadacze niedługo na mecz będą mogli wejść tylko karnetów po wykupimy wszystkie miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kefir Rekordowa na Widzewie IP: *.centertel.pl 10.03.09, 10:32 A ja nie kupiłem karnetu bo będę tylko na paru meczach (praca) ale podoba mi się postępownie władz klubu. Karnetowcy to najważniejsi i najwierniejsi kibice więc należy im się coś ekstra od klubu. Nie ma co biadolić tylko trzeba kupować karnety jeśli chce się mieć wygodę i być na każdym meczu, bo wydatek ok.100 zł. na całą runde to nie jest problem dla prawdziwego widzewiaka. A ja pewnie na jesień też dołącze do karnetowców:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: era rekord głupoty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 12:12 tu nie chodzi o to czy karnet się opłaca czy nie, tu chodzi o pewne zasadzy, kibic kapciowy ma prawo zobaczyć mecz za rozsądne pieniądze, kibic kapciowy ma prawo zobaczyć prezentację zespołu, takowa prezentacja powinna być albo dla wszystkich albo tylko dla vipów. Trudno nazwać tych co kupili karnety vipami, ale skoro mają być lepsi to niech bedą na wet za te 90 pln :) to istny kretynizm tak nierówno traktować kibiców i jednym dawać nagrody a innym, tym co notabene więcej zapłacą za bilety, za karę zabronić zobaczyć prezentacji. Karnety są skierowane do tych, którzy często chodzą na mecze i z racji ilości spotkań, które zobaczą mają trochę taniej. Nie może być tak, że hurt od detalu różni się o 100%, te czasy się skończyły 10 lat temu, teraz mamy kryzys i każda złotówka powinna cieszyć. Ale w banku myślą inaczej, myślą, że jak nie masz konta to nie maszprawa wstępu do placówki po pożyczkę :) tylko Widzew to nie bank, do tego zespół na dziś z zaplecza ekstraklasy, gdzie towar ma przeciętną jakość co było widać po zainteresowaniu widzów w ubiegłym roku. Śmieszy mnie ten cały cycek, rozbi z klubu zakład pracy chronionej, zakład , w którym jedni są lepsi a inni gorsi a najlepsi są ci , którzy dopiero przyjdą choć o kibicowaniu i historiii klubu pojecia nie mają ale oni docelowo nie mają być kibicami tylko KLIENTAMI CENTRUM ROZRYWKOWO HANDLOWEGO widzew (celowo z małej litery) oj nie tebdy droga dużo się Aniemucki, Bakał, junior Cycek muszą nauczyć tylko , że nie mają od kogo bo wszytkich odstrzelili :) TERAZ CZAS ODSTRZELIĆ KIBICÓW I SZUKAĆ WIDZÓW ! Wali mnie taki zarząd, za Bońka było super szkoda, że to se ne wrati bo Zibi jest tylko jeden i szkoda, że cycek nie korzysta z jego pomocy tylko agencji PRelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zgrywus Re: rekord głupoty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 14:17 Kretyński to jest Twój wpis. Obecnośc na prezentacji to jest nagroda za zakup karnetu! I nie jest karą nieobecnośc na tejże prezentacji tylko brakiem bonusa!!! Czasy PRL-u dawno minęły. Kiedyś było wszystkim po równo. Jak ktoś nie chce płacic (w formie karnetu, biletu) na utrzymanie swego Widzewa to może iśc na łks. Tam połowa widzów kupuje wejściówki a połowa wchodzi przez płot. Wolna droga. Nie wierzę w to, że przez pół roku nie można zaoszczędzic 90 zł na zakup karnetu. Kupujesz i masz 7 meczów w cenie. No ale lepiej by było za 50 zł:D A jakby było po 50 zł, to niektórzy krzyczeliby, że chcą po 30 zł... Typowi Polacy. Nic nie robic tylko narzekac:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ertesiak Rekordowa na Widzewie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 12:16 karnetowcy lepsi - w czym ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RTS Re: Rekordowa na Widzewie IP: *.toya.net.pl 10.03.09, 15:12 > karnetowcy lepsi - w czym ? że płacą z góry misiu i są na każdym meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kierpoć Re: Rekordowa na Widzewie IP: *.toya.net.pl 10.03.09, 15:28 > karnetowcy lepsi - w czym ? że płacą z góry misiu i są na każdym meczu. < Dokładnie. Chcieliśmy wolny rynek to go mamy. Problemem niektórych jest to, że w Widzewie zaczyna być podobnie jak na zachodzie. Niektórzy nadal by chcieli wchodzić po znajomości, przez płot hurtem i jeszcze zadymy zaczynać a jak klub nie pozwoli to się obrażać i nie dopingować bo nie było napier...nki. Karnety i ich sprzedana ilość w Europie wskazuje na jakość klubu i ich kibiców. U nas jak zwykle. Za drogo, podział na lepszych i gorszych i inne narzekania. No i na prezentacji nie będę a tu może by piłka wypadła w trybuny i można by zaj...ać... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoda Rekordowa na Widzewie IP: *.toya.net.pl 10.03.09, 15:27 jezu jaki lament.ja ide kupic karnet i wiem ze nie bede na wszystkich meczach.kupuje nie dla prezentacji a dla WIDZEWA.rozumiem tez ze ktos nie jest z lodzi a np ze szczecina czy z innych rejonow polski i oni nie pozwola sobie na kupno karnetu skoro w rundzie moga byc tylko na 2 meczach,ale by odrazu robic lament z tego,ze sie nie bedzie na prezentacji to juz lekka przesada.panowie ogarnijcie sie podobno LICZY SIE LICZY SIE TYLKO WIDZEW..nigdzie nie jest napisane ze ci co nie kupia karnetu sa gorsi od tych co beda go mieli.i nie sadze by w przyszlosci stadion byl wypelniony TYLKO KARNETAMI!!!! z WIDZEWSKIMI POZDROWIENIAMI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heh Re: Rekordowa na Widzewie IP: *.toya.net.pl 10.03.09, 15:31 >>nigdzie nie jest napisane ze ci co nie kupia karnetu sa gorsi od tych co beda go mieli.<< Tak sobie myślę i pewnie tym wszystkim co płaczą najbardziej żal tego, że nie zrobią sobie fajnych fotek, żeby się popisać na Naszej Klasie :D ;) TYLKO WIDZEW! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erty Rekordowa na Widzewie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 21:55 a ja nie kupię karnetu bo chodzę 2 razy w roku na mecz i wyjdzie mi po 100 pln a prezentacja mnie wali podobnie jak pan cyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lobo karnety -nuda... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 22:48 lepiej by napisali co z grajewskim twórcą sukcesów widzewa w latach 90 tych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sers Re: karnety -nuda... IP: *.astral.lodz.pl 10.03.09, 22:58 karenet na B to 90zl opuszczajac 3 mecze i tak wyjdziesz na tym samym jak na biletach wiec, gdzie problem? Nadal nie masz karnetu? Nie czekaj! widzew.pl/247447.dhtml Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyhandlarz Re: karnety -nuda... IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.03.09, 23:02 no jak to co.przekret jak cały ten klubik... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzaba Re: karnety -nuda... IP: *.132.rev.vline.pl 10.03.09, 23:13 może i twórca sukcesów ale i twórca upadku. Bardzo dobrze że w końcu dobrali mu się do du$#@. I jak pokazują zarzuty odpie%$# się od Widzewa w związku z długami bo te długi są Andrzeja G i jego spółki. Odpowiedz Link Zgłoś