mamkutasposampas 13.03.09, 17:23 co się pali na widziewie? wie ktoś? bo dymu, że hoho Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamkutasposampas Re: Ale czy dym jest czarny, kłębowaty, siwy, żół 13.03.09, 17:26 ciemno szary Odpowiedz Link Zgłoś
mamkutasposampas Re: A czy dym jest gryzący? 13.03.09, 17:32 tak, podobno gryzie forumowiczów za durne pytania -.-' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: A czy dym jest gryzący? IP: *.toya.net.pl 13.03.09, 17:33 A to nie dell przypadkiem? bo to w tamtej okolicy.. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Bo jeśli gryzący, 13.03.09, 17:37 to plastikowe opakowania, jeśli niezbyt, to szmaty, mokre śmieci, prowozoryczne domostwo - niska temperatura spalania i dużo wilgoci. Tak mówili na szkoleniu behape. Durne pytania to takie, które prowadzą do poznania prawdy? Przecież ja tylko chcę Ci pomóc, Kutasieposampasie. Odpowiedz Link Zgłoś
mamkutasposampas Re: Bo jeśli gryzący, 13.03.09, 17:42 wierzę w to głęboko, ale widzę go z okna-nie z bliska i trudno mi powiedzieć :P Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 W razie, gdyby się zbliżył, 13.03.09, 17:58 i mógłbyś w końcu to ocenić, to naprawdę nie odpisuj, tylko padnij na podłogę i czołgaj się ku wyjściu. Dobrze być miał pod ręką parę mokrych ręczników do uszczelnienia drzwi (gdybyś musiał zostać w pomieszczeniu stwierdziwszy, że nie da się kontynuować ewakuacji) i owinięcia głowy i ciała. Większość ofiar pożarów to skutek zadymienia, a nie oparzenia, czy spalenia. Odpowiedz Link Zgłoś
mamkutasposampas Re: pożar 13.03.09, 17:58 kiedyś to GW podawała informacje na gorąco co i jak, teraz to się dowiem co się paliło w poniedziałek najwyżej :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eola Re: pożar IP: *.toya.net.pl 13.03.09, 18:27 Gazeta Lodzka dzis na 1 pisze o Dodzie, ku... jakie dno...I jeszcze nazywaja ja krolowa? Obciachu chyba? Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: pożar 13.03.09, 21:43 To już wiesz, Kutasienapopasie, że to na Olechowskiej? Odpowiedz Link Zgłoś