Gość: AntyLepper A co oni innego potrawia,oprocz blokowania i gadania.. IP: *.lodz.mm.pl 25.11.03, 20:38 ze "Balcerowicz musi odejsc"...Pewnie tez maja mozgi zablokowane bo nie sade zeby którykolwiek z tych"moronów" myslal... Odpowiedz Link Zgłoś
dowgar Re: A co oni innego potrawia,oprocz blokowania i 26.11.03, 22:39 Gość portalu: AntyLepper napisał(a): > ze "Balcerowicz musi odejsc"...Pewnie tez maja mozgi zablokowane > bo nie sade zeby którykolwiek z tych"moronów" myslal... pies z nimi tańcował ,ale jedno im trzeba przyznać - niczego nie spieprzyli tak jak ich poprzednicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlok Re: Radni Samoobrony zablokowali mównicę IP: *.vline.pl / 172.16.6.* 26.11.03, 07:38 Kpina i farsa! Nasi politycy są śmieszni!! Jak Łódź ma więc z nimi wyjść z dołka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osito A ja nie chcę, żeby buraki nam psuły miasto! IP: *.p.lodz.pl 26.11.03, 08:48 Nie da się tych półgłówków rozgonić? A gdybym ja z kilkoma znajomymi zablokował mównicę? Chyba by mnie wywlekli za uszy - a ich? A może ich kiedyś zablokować - np. w przedsionku do toalety, zanim zdążą do niej wejśc???? Odpowiedz Link Zgłoś
dowgar Re: A ja nie chcę, żeby buraki nam psuły miasto! 26.11.03, 22:41 Gość portalu: osito napisał(a): > Nie da się tych półgłówków rozgonić? > A gdybym ja z kilkoma znajomymi zablokował mównicę? Chyba by > mnie wywlekli za uszy - a ich? > > A może ich kiedyś zablokować - np. w przedsionku do toalety, > zanim zdążą do niej wejśc???? popatrz na Łódź, oni nic w niej posuli a jak wygląda szpetnie! I nie jestem ich zwolennikie ! Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 na dworzu... 26.11.03, 08:59 się zimno zrobiło to przenieśli blokady z dróg na salony... Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Radni Samoobrony zablokowali mównicę 26.11.03, 09:19 No cóż, nie dziwi, że Samoobrona broni złomiarzy z busików. Czy jednak pozostali radni mają świadomość, że przegłosowując tę uchwałę strzelają w plecy MPK, MKT i PKS? Odpowiedz Link Zgłoś
niki-ta Re: Radni Samoobrony zablokowali mównicę 26.11.03, 09:37 zamek napisał: > No cóż, nie dziwi, że Samoobrona broni złomiarzy z busików. Czy jednak pozostali radni mają świadomość, że przegłosowując tę uchwałę strzelają w plecy MPK, MKT i PKS? A w jaki sposób "strzelają w plecy" PKSowi, skoro to właśnie o opłaty z PKSu chodzi? lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/318943.html Burzliwa sesja sejmiku wojewódzkiego - Samoobrona zablokowała mównicę Środa, 26 listopada 2003r. Od nowego roku autobusy PKS nie będą płaciły za postój na przystankach na drogach wojewódzkich. Taką uchwałę podjęto na wczorajszej XVII sesji Sejmiku Województwa Łódzkiego. Opłaty uchwalił sejmik rok temu. Wniosek o ich zniesienie zgłosili radni Samoobrony. Na sesję przybyli też pracownicy Państwowej Komunikacji Samochodowej z transparentem "Sejmik Wojewódzki grabarzem przedsiębiorstwa PKS". - Za postoje autobusów na przystankach na drogach wojewódzkich jedno przedsiębiorstwo PKS płaci 100 tys. złotych rocznie - mówi Ryszard Graczyk, przewodniczący Regionalnej Sekcji NSZZ "Solidarność". - Brakuje pieniędzy na nowe autobusy i poprawę warunków jazdy pasażerów. Przedsiębiorstwa ubożeją, co grozi zwolnieniami z pracy. Te opłaty były nieuzasadnione. Następnie tematem dyskusji były kasy fiskalne dla taksówkarzy, którzy także przybyli na obrady sejmiku. Ta sprawa również wzbudziła wiele emocji. Dopiero podczas drugiego głosowania, po burzliwej dyskusji z udziałem radnych Samoobrony, którzy okupowali mównicę, udało się przeforsować, by w porządku obrad umieścić wniosek dotyczący kas fiskalnych dla taksówkarzy. Przedstawiony został również między innymi program polityki zdrowotnej województwa łódzkiego na lata 2001-2005. Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: Radni Samoobrony zablokowali mównicę 26.11.03, 10:05 Duży hałas o przystanki i kasy, a cichutko o służbie zdrowia - bo przecież jest wszystko OK - lekarze zadowoleni służba zdrowia w dobrej kondycji finansowej. Jak patrzę na gębe tego pana Ł. to juz się niczemu nie dziwię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ingo Re: Radni Samoobrony zablokowali mównicę IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 26.11.03, 10:29 Z ludźmi stawiającymi ultimatum się nie rozmawia takich usuwa się siłą albo ich się ignoruje. Odpowiedz Link Zgłoś