bowbelt 30.03.09, 21:57 Zainteresowanych (zwłaszcza kobiety) zapraszam na stronę: www.bowbelt.za.pl/m_jak_milosc/ na której są streszczenia przyszłych odcinków. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
big_news Re: Nowinki w "M jak miłość" 30.03.09, 22:02 Nie podoba mi się, że Igor po pijanemu wyznaje prawdę Rogowskiemu. I, że Olga aż przez 4 miechy ma machać nogami na statku. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Nowinki w "M jak miłość" 30.03.09, 22:20 Zamiast zająć się młodym Zygzakiem, twórcą "Łotrzykowskiego życiorysu Wałęsy"? Ech, żeby on był jeszcze łotrzykowski! Ten serial przestał Cię bawić? Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Nowinki w "M jak miłość" 30.03.09, 22:22 A kiedy przyjdzie także po mnie Zegarmistrz światła purpurowy,..... By mi zabełtać w głowie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Nowinki w "M jak miłość" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.09, 08:06 Nie mogę doczekać się ostatniego odcinka. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Miłość ci wszystko wybaczy, 31.03.09, 11:14 bo miłość..... to JAAAA..... Wolę nie komentować. Odpowiedz Link Zgłoś