skipper_ Masz kolczyk w nosie? Od sztandaru szkoły precz 30.04.09, 11:10 oczywiscie nie bedzie sie to podobalo zwolnennikom "multi-kulti" i "tolerancji"... wszak zawsze latwiej manipulowac masa, ktora samodzielnie nie mysli, nie ma zadnych wartosci i autorytetow, a jedyne co ja interesuje, to "zycie celebrities" oraz kolejny zasilek... Odpowiedz Link Zgłoś
zegrz Masz kolczyk w nosie? Od sztandaru szkoły precz 30.04.09, 11:11 Sztandar pod tym czy innym kątem to nie problem, ale zwrot w tył wykonuje się w Polsce zawsze przez lewe ramię (oczywiście w sytuacjach oficjalnych, w mundurze itp.) i jeśli ktoś tak prostej rzeczy nie potrafi zapamiętać to może jednak nie nadaje się do pocztu? Odpowiedz Link Zgłoś
polityk-a Masz kolczyk w nosie? Od sztandaru szkoły precz 30.04.09, 13:15 Debil jakiś!! A mnie się podoba wytatuowana i zakolczykowana ojczyzna. Najlepiej w kolorowych włosach glanach. Panie Łukawski - twoja Ojczyzna nie jest moją Ojczyzną mimo iż jest to ta sama Ojczyzna poniekąd. Jesteś zaściankowym bufonem, debilem i darmozjadem. Oświatowa Solidarność!! Dobre sobie. Banda poperelowskich debili którzy pomylili lewicowy związek zawodowy z prawicową polityką!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AS Re: Masz kolczyk w nosie? Od sztandaru szkoły pre IP: *.dip.t-dialin.net 30.04.09, 13:33 No właśnie Panie polityk-a coraz bardziej mamy taką ojczyznę jaka pańska wizja. Poprostu wariatkowo a na odchyły nie ma lekarstw. Nie każdy kto jest normalny ma Prlowskie korzenie. To właśnie po PRL- owskim POpaprańcom zależy by wychować takie pokolenie półgłówków - wtedy łatwiej rządzić i kręcić lody dla siebie. Z mądrymi ludźmi było by trudniej. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikowy Re: Masz kolczyk w nosie? Od sztandaru szkoły pre 30.04.09, 15:17 Z mądrymi ludźmi > było by trudniej. Mądry człowiek sam podejmuje decyzje i nie poddaje się ślepo nakazom-zakazom. Tylko głupek nie dokonuje rachunku zysków/strat lub osobistej hierarchizacji wartości, a podąża za resztą bezmyślnych owiec "bo tak trzeba", "bo tak wypada", "bo tak jest od zawsze", "bo taka tradycja". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AS Re: Masz kolczyk w nosie? Od sztandaru szkoły pre IP: *.dip.t-dialin.net 30.04.09, 15:23 Dokonuje oceny i wyborów, ale rzeczy racjonalnych, mądrych, logicznych i pożytecznych i nie dla tego czy wypada czy nie wypada lub tak trzeba. Kolczyk to takia manifestacja głupoty i solidaryzacji z innymi co to niby są Cool. Na głupotę nie ma miejsca wśród mądrych i jakby nie argumentować kolczykowanie - głupie pozostanie głupim. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikowy Re: Masz kolczyk w nosie? Od sztandaru szkoły pre 30.04.09, 22:35 W sumie tak samo głupie jak bieganie z wajchą z ręcznikiem na końcu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AS Re: Masz kolczyk w nosie? Od sztandaru szkoły pre IP: *.dip.t-dialin.net 02.05.09, 08:45 dzikowy napisał: > W sumie tak samo głupie jak bieganie z wajchą z ręcznikiem na końcu. Biegaś z ręcznikiem, to możesz sobie na basenie lub w łazience, a to co nazywasz ręcznikiem to sztandar oznaka przynależności do pewnej społeczności (w tym wypadku szkoły która powinna nauczyś cię wszelkimi sposobami kultury - jak widać nie za bardzo jej się to udało). Jeśli nie umiesz się utożsamiać z tą społecznością, to odejdź i zostań menelem i nie przynoś jej wstydu. Nie każdy chce mieć kolegę z klasy na poziomie obory. Odpowiedz Link Zgłoś
and_nowak Ad absurdum 30.04.09, 13:22 Wszystko można doprowadzić do absurdu - i jak widać - również proste reguły jak się zachować. Nadgorliwość jest naprawdę gorsza od faszyzmu, a nadęty ton wywołuje nie tylko u młodzieży odruchy wymiotne. Im bardziej będziecie nadęci, tym bardziej młodzież będzie miała to w du.pie! Im bardziej będziecie wielbić Przenajświętszy Sztandar, tym częściej młodzi będą mówić po cichu "szmata". Te same prawdy (schludny strój, powaga) można przekazać bez całej tej ideowej otoczki, w sposób prosty i zrozumiały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: worek Masz kolczyk w nosie? Od sztandaru szkoły precz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.09, 14:18 po co w ogole te poczty??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AS Re: Masz kolczyk w nosie? Od sztandaru szkoły pre IP: *.dip.t-dialin.net 30.04.09, 14:49 Po to, że same słowa nawet gdyby były najbardziej wyszukana i szczytne nie nadadzą formy dostojnej która to forma powinna towarzyszyć wszystkim wartościom pozytywnym. Jest podstawowa forma etykiety która nakazuje wszystkiemu co ważne okazywanie szacunku. Jedną z form okazywania tego szacunku jest ubiór (jak wiadomo obwiązują tu określone formy zależne od czasu i miejsca) jak i wygląd. Jeśli ktoś nie przestrzega podstawowach kanonów wychowania, to trudno uznaś takiego człowieka za obytego i godnego szacunku. Kolczyk w nosie nie jest przyjęty jako ozdoba cywilizowanego człowieka i trudno by w ludziach normalnych wywoływał pozytywne reakcje. Nie poto budowano (poprzez ludzi z tzw. Towarzystwa) kanony wyglądu i kanony moralne by tolerowaś na salonach prymitywizm. Mówię o salonach tych właściwych nie tych kształtowanych przez nowobogacką zbieraninę złodziei, mafiozów i innego gminu. Powiem krótko kolczyki nie ukobiety i w niewłaściwym miejscu (nos, brwi) dla kulturalnego człowieka jest jednoznacznym sygnałem że ma się doczynienia z kimś niegodnym zawracania sobie głowy. Nie da się zawracaś rzeki kijem takie są zasady i nie da się ich zmienić. Imś Panie z kolczykiem, gdybyś był nie wiem jak mądry i wykształcony, gdybyś był nie wiem jak wartościowy, mając kolczyki i tatuaże na wstępie występujesz na spalonej pozycji w towarzystwie ludzi na poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
and_nowak Re: Masz kolczyk w nosie? Od sztandaru szkoły pre 30.04.09, 15:07 ...ja na kolana padłem ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AS Re: Masz kolczyk w nosie? Od sztandaru szkoły pre IP: *.dip.t-dialin.net 01.05.09, 12:41 and_nowak napisał: > ...ja na kolana padłem ;-))) i dobrze - tak trzeba - to przebłysk normalności. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikowy Re: Masz kolczyk w nosie? Od sztandaru szkoły pre 30.04.09, 15:12 Nie poto budowano (poprzez ludzi z tzw. Towarzystwa) kanony > wyglądu i kanony moralne by tolerowaś na salonach prymitywizm. Mówię > o salonach tych właściwych nie tych kształtowanych przez nowobogacką > zbieraninę złodziei, mafiozów i innego gminu. Powiem krótko kolczyki > nie ukobiety i w niewłaściwym miejscu (nos, brwi) dla kulturalnego > człowieka jest jednoznacznym sygnałem że ma się doczynienia z kimś > niegodnym zawracania sobie głowy. Prześlij swoje zdjęcie z kryzą, pudrem na twarzy i w peruce, muszka na policzku też w tonie. Dodaj frak lub smoking z żabotem, obowiązkowo w meloniku i z laseczką. Tak się w różnych epokach nosiło prawdziwe towarzystwo, nie żaden gmin. Zbroja ceremonialna też dopuszczalna. Aha, kolczyk może być z perłą. Nie da się zawracaś rzeki kijem > takie są zasady i nie da się ich zmienić. j.w. Nie walcz, poddaj się modzie prawdziwych elit. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AS Re: Masz kolczyk w nosie? Od sztandaru szkoły pre IP: *.dip.t-dialin.net 30.04.09, 15:55 dzikowy napisał:> Prześlij swoje zdjęcie z kryzą, pudrem na twarzy i w peruce, muszka na policzku > też w tonie. Dodaj frak lub smoking z żabotem, obowiązkowo w meloniku i z > laseczką. Tak się w różnych epokach nosiło prawdziwe towarzystwo, nie żaden > gmin. Zbroja ceremonialna też dopuszczalna. Aha, kolczyk może być z perłą. > > Nie da się zawracaś rzeki kijem > > takie są zasady i nie da się ich zmienić. > > j.w. Nie walcz, poddaj się modzie prawdziwych elit. zachowujesz się jak pajac, bo jeśli rzeczywiście tak myślisz to zasmucające. Te atrybuty elegancji które przytoczyłeś jako zbędne dawno przeminęły. Ludzie stają się coraz mądrzejsi choć nieustannie mają doczynienia z Dyzmami. Dobrze że nie wszyscy ulegają dziwolągom i z boku mogą się pośmiać z małomiasteczkowości kreatorów nowych kanonów bazarowej elegancji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość kolczyk w nosie IP: *.proxy.aol.com 30.04.09, 17:39 "kolczyk w nosie i spodnie z krokiem na wysokości kolan" Ha ha ha ale się uśmiałem!!!!! Tacy ludzie w Polsce, wygląda na to że niektórzy pozują na Afro-Polaka, Meksyko-Polaka, a może ta moda wzięta od rogacizny w każdym razie niebywałe.Jak już małpować to z małpką w ręce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AZ Re: kolczyk w nosie IP: *.2-3.cable.virginm.net 14.04.14, 14:21 ja lubie kolczyk w nosie u dziewczyny bo wtedy wiem ze lubi niezobowiazujacy sex I jest w tym swietna. Tylko nie daj boze taka za zone bo bylaby uciecha dla kolegow. Odpowiedz Link Zgłoś
nowak11 To ci z kolczykami mogą okazać się... 30.04.09, 19:25 ...najodważniejszymi w razie godziny "W"; nie ci ułożeni i grzeczni. Nie ma reguły... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janko Masz kolczyk w nosie? Od sztandaru szkoły precz IP: *.lns5-c7.dsl.pol.co.uk 30.04.09, 21:33 Pan Lukawski z pulkownikiem to dwaj niereformowalni idioci,ktorzy malo widzieli i jak mozna przeczytac malo wiedza.Dzieki takim ludziom Polska jest ciagle uwazana za zascianek Europy i cywilizowanego swiata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AS Re: Masz kolczyk w nosie? Od sztandaru szkoły pre IP: *.dip.t-dialin.net 01.05.09, 11:20 To stań na czele z kolczykiem w nosie jako pierwszy niezaściankowy i zostań np. przewodniczącym rady nadzorczej poważnej instytucji. Zobacz jakie to łatwe a wtedy zrozumiesz co jest mądre a co głupe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin Faszyści - Od sztandaru szkoły precz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.09, 14:51 Powiem tak. Rzeczy, które opowiadali ci kretyni, to faszystowski debilizm. Gó... ci dziadu do tego, co kto ma w nosie. Ja mam w nosie ciebie, twoją "łojczyznę" i wszystkie twoje "wartości". Jeszcze trochę i wszystkich normalnych ludzi z tego kraju wypłoszycie, faszystowskie oszołomy. Tylko kto będzie zapie...ł na wasze emerytury, dziady, to ja nie wiem. Może księża się zrzucą? W końcu tak ich, faszyści, kochacie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AS Re: Faszyści - Od sztandaru szkoły precz IP: *.dip.t-dialin.net 01.05.09, 15:03 Gość portalu: łodzianin napisał(a): > Powiem tak. Rzeczy, które opowiadali ci kretyni, to faszystowski > debilizm. Gó... ci dziadu do tego, co kto ma w nosie. Ja mam w nosie > ciebie, twoją "łojczyznę" i wszystkie twoje "wartości". Jeszcze > trochę i wszystkich normalnych ludzi z tego kraju wypłoszycie, > faszystowskie oszołomy. Tylko kto będzie zapie...ł na wasze > emerytury, dziady, to ja nie wiem. Może księża się zrzucą? W końcu > tak ich, faszyści, kochacie! Oszołom i tyle. Niewiele rozumie i niewiele kuma. Kto nie po jego myśli, to faszysta lub Zyd. Dla niego ktoś musi byś winny, tylko nie on sam. Klasyczny przykład degenerata społecznego. To właśnie dla niego nienormalne stało się normylnym w wyniku prania mózgu przez media. Takiemu się wydaje że na Zachodzie wszyscy są Cool z kolczykami w nosie od robotnika do szefa korporacji. Mylisz się człowieczku, mimo że populiści z mediów zrobili Ci wodę z mózgu, to tu na Zachodzie też są standardy i dla ludzi z kolczykami w nosie pewne kręgi są zamknięte. Nikt z klasą nie nosi kolczyka w nosie ani swojemu dziecku nie pozwoli na noszenie takowego by nie zwichnął sobie kariery. Jeśli piszesz, że masz w nosie moją Ojczyznę, to już wszystko jasne kim jesteś i jakie cele realizujesz. Zaden Polak nie pozwoliłby sobie na użycie takiego określenia. No i wszystko jasne jaka kultura taka mentalność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbig1113 Re: Faszyści - Od sztandaru szkoły precz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.09, 19:56 Wybacz, ale z głupotą i ograniczeniem nie będę dyskutował. Szczere kondolencje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AS Re: Faszyści - Od sztandaru szkoły precz IP: *.dip.t-dialin.net 01.05.09, 21:18 Gość portalu: zbig1113 napisał(a): > Wybacz, ale z głupotą i ograniczeniem nie będę dyskutował. Szczere > kondolencje. Masz rację podzielam Twoją opinię. Zakolczykuj się w nosie i rób karierę - powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AS Re: Faszyści - Od sztandaru szkoły precz IP: *.dip.t-dialin.net 01.05.09, 15:11 Gość portalu: łodzianin napisał(a): Może księża się zrzucą? W końcu > tak ich, faszyści, kochacie! A co masz do nich? - boli Cię że głoszą zasady moralne? Rabin też nie uczy zła lecz dobra i moralności. Wiesz kogo kolą w oczy te zasady - tylko człowieka nieuczciwego - bo prawdy te obnażają jego małość i ułomność w myśleniu i postępowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AS Czas najwyższy rozpocząć edukację od podstaw!!! IP: *.dip.t-dialin.net 01.05.09, 15:51 W społeczeństwie demokratycznym każdy może dobrowolnie wybrać swoją pozycję w hierarchi społecznej. Nic nie dzieje się bez zaangażowania własnego racjonalnego myślenia. Trzeba być świadomym że irracjonalność i nielogiczność nie mają szans bytu w inteligentnych społecznościach. Reasumując trudno akceptować roszczenia bycia Kimś bez posiadanego wykształcenia. Jeśli nie chcesz włożyć wysiłku w inwestowanie w swoją mądrość, to nie miej pretensji że zostaniesz zaklasyfikowany społecznie do pewnej warstwa a inne będą dla Ciebie zamknięte. To samo się tyczy spraw kultury, zachowania i wyglądu. Kolczyk w nosie, tatuaż czy też inne oznaki przynależności do jakiejś subkultury będą Cię klasyfikować w pewnej hierachi społecznej zamykając Ci drogę do innej. Nie możesz tu mieć roszczeń, to Twój wybór. Pretensje o nietolerancję, są pretensjami irracjonalnymi. Niedopuszczalne jest uleganie naciskom nielogicznego myślenia by zmieniać standardy. Zmiany takie deklasują i obniżają prestiż i powagę urzędów i stanowisk. Dobrze, że zaczęto edukację od podstaw. Ciężka praca, tym bardziej że z drugiej strony mamy doczynienia ze zdegenerowaną (róbta co chceta) częścią społeczeństwa. Przez dziesięciolecia niszczono kulturę i wyśmiewano to co szlachetne i dobre – czas najwyższy by zacząć odbudowywać zasady. Czas najwyższy by młodzież zrozumiała, że bycie kimś szlachetnym to nobilitacja a nie śmieszność. Gdy to odbudujemy to zniknie szereg konfliktów które w Polsce wybuchają przeważnie z racji tego, że autorytetami stali się ludzie bez zasad, kultury i mierni moralnie Odpowiedz Link Zgłoś
zyd_z_wesela Re: Czas najwyższy rozpocząć edukację od podstaw! 01.05.09, 18:31 W bardzo cenionym szpitalu dzieciecym widzialem kilka pielegniarek/pielegniarzy z TATUAZEM. Dziwne, ale te osoby wspaniale opiekowaly sie dziecmi, a dzieci wrecz przepadaly za nimi. PS - moja broda tez jest czyms, co pomaga mi w kontakcie z maluchami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AS Re: Czas najwyższy rozpocząć edukację od podstaw! IP: *.dip.t-dialin.net 01.05.09, 18:42 zyd_z_wesela napisał: > W bardzo cenionym szpitalu dzieciecym widzialem kilka pielegniarek/pielegniarzy > z TATUAZEM. Dziwne, ale te osoby wspaniale opiekowaly sie dziecmi, a dzieci > wrecz przepadaly za nimi. > PS - moja broda tez jest czyms, co pomaga mi w kontakcie z maluchami. W dalszym ciągu nie rozumie Pan pewnego niuansu. Ludzie mogą nosić kolczyki, gdzie chcą mieś tatuaże gdzie chcą i mogą być dobrymi fachowcami ale oni tam występują w swoim a nie w moim imieniu. Ja sobie nie życzę np. by ktoś mnie utożsamiał z zakolczykowanym osobnikiem, bo ja mam inne poglądy i nie chcę by ktoś taki mnie reprezentował. Chyba to jasny niuans: co innego we własnym imieniu, a co innego reprezentowanie pewnej zbiorowości. Reprezentując pewną zbiorowość trzeba szanować zasady większości, na tym polega demokracja. To chyba jasne. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zyd_z_wesela Re: Czas najwyższy rozpocząć edukację od podstaw! 01.05.09, 18:48 Prosze mi odpowiedziec na pytanie, dlaczego ten bardzo wysoko ceniony szpital (nazwe szpitala pozwole sobie zachowac dla siebie, dodam tylko, ze jest klasyfikowany w grupie NAJLEPSZYCH SZPITALI ] zatrudnia te wytatuowane osoby? Czyzby szpital patrzyl tylko na wartosci wewnetrzne i wiedze, a nie przejmowal sie wygladem? PS - co do mundurkow, zrozumiale, ze nalezy sie przebrac, jednak kolory sa dowolne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AS Re: Czas najwyższy rozpocząć edukację od podstaw! IP: *.dip.t-dialin.net 01.05.09, 18:57 zyd_z_wesela napisał: > Prosze mi odpowiedziec na pytanie, dlaczego ten bardzo wysoko ceniony szpita > l (nazwe szpitala pozwole sobie zachowac dla siebie, dodam tylko, ze jest k > lasyfikowany w grupie NAJLEPSZYCH SZPITALI ] zatrudnia te wytatuowane o > soby? > Czyzby szpital patrzyl tylko na wartosci wewnetrzne i wiedze, a nie przejmowal > sie wygladem? > PS - co do mundurkow, zrozumiale, ze nalezy sie przebrac, jednak kolory sa dowo > lne. Szptal (jak się domyślam im. J.K.) nie jest prywatną własnością więc trudno o inne kryteria jak merytoryczne. Choś przypuszczam, że dyrektor (jeśli jest na poziomie) nie zechciałby aby akurat ktoś z kolczykiem w nosie reprezentował na zewnątrz ogół pracowników. Zapewnie wyłonienie reprezentanta odbywało by się na drodze zebrania i głosowania a wtedy demokracja by rozstrzygnęła czy chce byś utożsamiana z osobnikiem z kolczykiem w nosie). Co do prywatnych firm, to szef decyduje czy godzi się na pracownika z kolczykiem w nosie. Ja np. nie decyduję się na takiego pracownika bo nie utożsamiam się z taką ideologią upiększania ciała. Mam do tego prawo i z tego korzystam. Odpowiedz Link Zgłoś
zyd_z_wesela Re: Czas najwyższy rozpocząć edukację od podstaw! 01.05.09, 19:05 Szpital nie jest imienia J.K. (Janusza Korczaka, domyslne). Do pracy nie przyjmuje dyrektor ale Szef Oddzialu jesli chodzi o pielegniarki, a Dyrektor d/s Medycznych + Ordynator lekarzy. PS - a jesli juz o Januszu Korczaku mowa, czyzby On byl dla Pana kims malo waznym? Przeciez to Henryk Goldszmit, ZYD!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AS Re: Czas najwyższy rozpocząć edukację od podstaw! IP: *.dip.t-dialin.net 01.05.09, 19:10 zyd_z_wesela napisał: > Szpital nie jest imienia J.K. (Janusza Korczaka, domyslne). > Do pracy nie przyjmuje dyrektor ale Szef Oddzialu jesli chodzi o > pielegniarki, a Dyrektor d/s Medycznych + Ordynator lekarzy. > PS - a jesli juz o Januszu Korczaku mowa, czyzby On byl dla Pana kims malo > waznym? Przeciez to Henryk Goldszmit, ZYD!!! Akurat nie trafił Pan - nie mam uprzedzeń rasowych o ile nie zachaczają one o korporacyjno-mafijne powiązania - a z takimi w Polsce i na świecie mamy dość często doczynienia. Miałem i mam znajomych Zydów i nigdy mi to nie przeszkadzało. Co do szpitala Janusza Korczaka, to leżałem tam kiedyś jako dziecko i mam pozytywne wspomnienia, o ile wspomnienia dziecka z pobytu w szpitalu mogą byś przyjemne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niespodziewany Re: Czas najwyższy rozpocząć edukację od podstaw! IP: *.chello.pl 03.05.09, 22:52 Dzieci to ty Aleks na pewno nie posiadasz............a tak na marginesie .......to czyzbys byl brakujacym ogniwem????????? cos mi do tego pasujesz......niby pisac potrafisz ,ale malpie myslenie jest twa cecha glowna............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AS Re: Czas najwyższy rozpocząć edukację od podstaw! IP: *.dip.t-dialin.net 03.05.09, 23:06 Gość portalu: niespodziewany napisał(a): > Dzieci to ty Aleks na pewno nie posiadasz............a tak na > marginesie .......to czyzbys byl brakujacym ogniwem????????? cos mi > do tego pasujesz......niby pisac potrafisz ,ale malpie myslenie jest > twa cecha glowna............. O moje dzieci, to niech cię głowa nie boli życzę ci byś choć w kilku procentach był tak mądry jak one i tyle osiągnął w życiu. Co do brakującego ogniwa, to stań przed lustrem i podyskutuj sobie, tam też odnajdziesz swoje małpie myślenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niespodziewany Re: Czas najwyższy rozpocząć edukację od podstaw! IP: *.chello.pl 03.05.09, 22:49 A ktoz by chcial Aleks wystepowac w TWOIM imieniu???? Znajdz takiego...........OJ juz wiem .WIELKA TROJCA KACZOROW ciebie reprezentuje........... _______bez przekasu______________ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AS Re: Czas najwyższy rozpocząć edukację od podstaw! IP: *.dip.t-dialin.net 03.05.09, 22:53 A ktoz by chcial Aleks wystepowac w TWOIM imieniu???? Znajdz takiego...........OJ juz wiem .WIELKA TROJCA KACZOROW ciebie reprezentuje........... _______bez przekasu______________ Twoje wybory to właśnie poziom chlewiku w którym żyjesz. Masz zlasowany mózg chłopcze, tu niewiele da się zrobić być powrócił na poziom logicznego myślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Masz kolczyk w nosie? Od sztandaru szkoły precz 02.05.09, 09:17 Odkąd pamietam, tzn. od podstawówki - a to juz było dawno temu - znalezienie sie w poczcie szkolnym uwazane było przez uczniów za obciach . I tego sie nijak nie zmieni, bo tak po prostu jest, zwłaszcza w liceum , czyli w wieku kontestacji. Jak dla mnie o wiele wiekszy szacunek dla skzoły okazuje sie wygrywając olimpiadę wiedzy niz taniajace ze sztandarem, To wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AS Re: Masz kolczyk w nosie? Od sztandaru szkoły pre IP: *.dip.t-dialin.net 02.05.09, 09:39 iluminacja256 napisał: > Odkąd pamietam, tzn. od podstawówki - a to juz było dawno temu - > znalezienie sie w poczcie szkolnym uwazane było przez uczniów za > obciach . I tego sie nijak nie zmieni, bo tak po prostu jest, > zwłaszcza w liceum , czyli w wieku kontestacji. > > Jak dla mnie o wiele wiekszy szacunek dla skzoły okazuje sie > wygrywając olimpiadę wiedzy niz taniajace ze sztandarem, To wszystko. Dlaczego uważano za obciach? bo społeczności zostały sploretariatyzowane, a to oznaczało wymieszanie społeczności z zasadami ze społecznością dla której pewne zasady były obce i nieprzyswajalne. To właśnie ta część społeczności tworzyła klimat obciachu wobec wszystkich rzeczy obcych klasowo. Jest to klasyczny przykład jak rzeczy gorsze są łatwiej asymilowane niż rzeczy wartościowe i szlachetne. Daje to wiele do myślenia transplantując to na czasy dziesiejsze. Wracając do Twojego postu, to masz rację co do wartości wiedzy i olimpiad (tam nikt nie będzie się czepiał kolczyka - choć w nosie może szokować) ale to są dwie odmienne sprawy olimpiada a reprezentowanie szkoły przy sztandarze. Na olimpiadzie reprezentujesz swoją wiedzę więc siebie, a przy sztandarze całą społeczność szkoły (która ma prawo sobie nie życzyć zakolczykowanego). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AS Re: Masz kolczyk w nosie? Od sztandaru szkoły pre IP: *.dip.t-dialin.net 02.05.09, 10:07 ERRATA użyto: sploretariatyzowane powinno być: sproletariatyzowane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niespodziewany Masz kolczyk w nosie? Od sztandaru szkoły precz IP: *.chello.pl 03.05.09, 18:40 Masz cos na sumieniu kolezko ze tak sie zucasz jak gad jaki......, a na serio to moze sam masz jakies dziwne kolkowe ciagotki? He.......cos mi sie widzi ze po prostu strach cie ogarnia przed swiatem.........toz to konserwa jakich malo i ciemnota straszna ....... ty to by dopiero zostawil polske drewniana..........,a moze chloptys boli sie bolu ? bo takowy moga sprawiac i kolczyki i tatuaze?........a moze koles powinien delikatnie nacisnac spust...........taki maly ucisk........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AS Re: Masz kolczyk w nosie? Od sztandaru szkoły pre IP: *.dip.t-dialin.net 03.05.09, 22:14 Gość portalu: niespodziewany napisał(a): > Masz cos na sumieniu kolezko ze tak sie zucasz jak gad jaki......, > a na serio to moze sam masz jakies dziwne kolkowe ciagotki? > He.......cos mi sie widzi ze po prostu strach cie ogarnia przed > swiatem.........toz to konserwa jakich malo i ciemnota > straszna ....... ty to by dopiero zostawil polske > drewniana..........,a moze chloptys boli sie bolu ? bo takowy moga > sprawiac i kolczyki i tatuaze?........a moze koles powinien > delikatnie nacisnac spust...........taki maly ucisk........ Debil!!! - jak widać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niespodziewany Masz kolczyk w nosie? Od sztandaru szkoły precz IP: *.chello.pl 03.05.09, 18:46 Oj czlowieczku ,normalny to ty nie jestes ,a kompleksow masz tyle ze na cale to forum wystarczy ..jak politycy.............a mozes ty tez sprzedawczyk? .....bo cholubowym mi pachniesz........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AS Re: Masz kolczyk w nosie? Od sztandaru szkoły pre IP: *.dip.t-dialin.net 03.05.09, 22:18 Gość portalu: niespodziewany napisał(a): > Oj czlowieczku ,normalny to ty nie jestes ,a kompleksow masz tyle > ze na cale to forum wystarczy ..jak politycy.............a mozes ty > tez sprzedawczyk? .....bo cholubowym mi pachniesz........... Kiedyś cię zgarną z ulicy na przymusowe leczenie za twoją głupotę. Nie przypuszczałem że są jeszcze tacy durni ludzie w XXI wieku i w Europie. To klasyka dla B. Malinowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niespodziewany Masz kolczyk w nosie? Od sztandaru szkoły precz IP: *.chello.pl 03.05.09, 18:50 Jak bys mogl o szczebelek wyzej sie wdrapac to bys mu pewnie sznurowki wiazal............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AS Re: Masz kolczyk w nosie? Od sztandaru szkoły pre IP: *.dip.t-dialin.net 03.05.09, 22:20 Jak bys mogl o szczebelek wyzej sie wdrapac to bys mu pewnie sznurowki wiazal............ Bredzisz w narkotycznym widzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niespodziewany Masz kolczyk w nosie? Od sztandaru szkoły precz IP: *.chello.pl 03.05.09, 18:57 A co niby niesienie sztandaru to cos cool?Jak za komuny tylko bys sztandary nosil ,flagami machal i kwiatki rzucal ????? .......twoj swiatek (pol) wyglada mi na niezlego frustrata ,ktoremu sie wydaje ze Napoleonem jest..............heheheh,............O jakich ty chlopie wartosciach mowisz.....wiesz kiedy mozna dowiedziec sie czegokolwiek o sobie ?????...........tylko w chwili zagrozenia ,kiedy masz ulamek sekundy i albo ryzykujesz zyciem ( w jakiejs tam slusznej sprawie ,dla ciebie)albo nie............a ty tylko teoretyk..co chcialby medale wszystkie .ale, oh..........inni powinni je z narazeniem ( ich) zycia przyniesc i zucic pod stopy jasnie frustrata..............wartosci...... toz ty jak z tych politycznych ulotek grzmisz.................puste slowa ....wiec i nie trafiaja do mlodych................. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AS Re: Masz kolczyk w nosie? Od sztandaru szkoły pre IP: *.dip.t-dialin.net 03.05.09, 22:26 Gość portalu: niespodziewany napisał(a): > A co niby niesienie sztandaru to cos cool?Jak za komuny tylko bys > sztandary nosil ,flagami machal i kwiatki rzucal ????? .......twoj > swiatek (pol) wyglada mi na niezlego frustrata ,ktoremu sie wydaje > ze Napoleonem jest..............heheheh,............O jakich ty > chlopie wartosciach mowisz.....wiesz kiedy mozna dowiedziec sie > czegokolwiek o sobie ?????...........tylko w chwili > zagrozenia ,kiedy masz ulamek sekundy i albo ryzykujesz zyciem ( w > jakiejs tam slusznej sprawie ,dla ciebie)albo nie............a ty > tylko teoretyk..co chcialby medale wszystkie .ale, oh..........inni > powinni je z narazeniem ( ich) zycia przyniesc i zucic pod stopy > jasnie frustrata..............wartosci...... toz ty jak z tych > politycznych ulotek grzmisz.................puste slowa ....wiec i > nie trafiaja do mlodych................. Co ty o mnie możesz wiedzieć smarkaczu. Noś sobie swe kolczyki i miej przeczucie że robisz coś wielkiego, że zmieniasz świat na swoją modłę, to jest właśnie wielkość twojego pokolenia które nie umie nawet sensownego dokonaś wyboru kiedy trzeba. Zrobiono wam degrengoladę z mózgu, posłużono się wami jak narzędziem - nawet tego nie zauważyliście. A żaj sobie w swoim chlewiku z kolczykiem w nosie i maśl sobie że jesteś pierwszym niezaściankowym w Europie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan ze wsi Masz kolczyk w nosie idioto? lecz się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.09, 17:58 ... Odpowiedz Link Zgłoś
ooolooo Masz kolczyk w nosie? Od sztandaru szkoły precz 11.05.09, 12:01 Jeszce lancuch i na pole trawe zrec nie do sztandaru! To oczywiscie przesada, ale kwestia granic dobrego smaku jest bardzo plynna. Szkola ma promowac okreslone wzorce, problem polakow to nie brak indywidualizmu, tylko niezdolnosc do pracy zepolowej. Ja jako dyrektor szkoly nie skakalbym z radosci gdyby jej sztandar niosla Doda, z Rubikiem i Michalem Wisniewskim. Piewrwsze zdanie tego postu jest rownie kotrowersyjne co sklad pocztu sztandarowego o ktorym bym nie marzyl. Moze ten z kolczykiem to kopia Michala W.? Odpowiedz Link Zgłoś