Dodaj do ulubionych

Przyjdź do Manufaktury na piknik "Gazety"

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.05.09, 22:31
ktoś jeszcze się identyfikuje z G-wybiórczymi pismakami ?
Obserwuj wątek
    • Gość: jf Re: Przyjdź do Manufaktury na piknik "Gazety" IP: 130.138.227.* 08.05.09, 07:55
      Ja to chętnie bym się przeszedł podziękować wybiórczej pseudoredakcji sportowej
      za 20 lat "działalności".
      • alcabin Chleba i igrzysk 10.05.09, 17:15
        Zabawy dla gawiedzi.
    • Gość: Jurek Przyjdź do Manufaktury na piknik "Gazety" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.09, 10:36
      Fantastyczny pomysł !!! Gratuluję !!!! W ramach ratowania ulicy
      Piotrkowskiej "Gazeta Wyborcza " organizuje swój piknik w
      Manufakturze !!!! A tak pieknie można pisać o naszej "ukochanej"
      ulicy
      • Gość: b Re: Przyjdź do Manufaktury na piknik "Gazety" IP: *.toya.net.pl 08.05.09, 14:26
        A widziales jak duze maja namioty? Ewentulanie trzeba by na 3 dni
        zamknac Pilsudskiego lub impreze przeniesc na Stary Rynek. Tylko co
        na to okoliczni mieszkancy?
    • Gość: Jurek Przyjdź do Manufaktury na piknik "Gazety" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.09, 15:29
      Tak sobie myslę że jakby była wola i chęć zrobienia pikniku na
      Piotrkowskiej to możliwości by sie znalazły. Mam na myśli fakt że GW
      troszczy sie bardzo o Piotrkowską i biadoli nad jej losem ale swoją
      impreze robi w Manufakturze
      • Gość: mieszkaniec Re: Przyjdź do Manufaktury na piknik "Gazety" IP: *.toya.net.pl 08.05.09, 15:51
        i bardzo dobrze. dosc zasikanych bram na Piotrkowskiej. dość.
      • Gość: woojtaas Re: Przyjdź do Manufaktury na piknik "Gazety" IP: *.elsnet.pl 10.05.09, 11:19
        Tak na marginesie to zgadza sie ze impreza trwa 3 dni, ale montaz
        calej infrastruktury i demontaz traw od srody do wtorku w nocy(ponad 6
        dni)!!! a kolejna sprawa jest to ze teren minimalny jaki udalo sie
        zmiescic impreze to 2180 m2(powieszcznia namiotow i scen) czyli przy
        szerokosci piotrkowskiej okolo 20 m(jeden namiot ma z odciagami ponad
        20m) to zajelibysmy pas okolo 100mb. i pytanko kto by sie na to
        zgodził?? Bo napewno nie wydział krysysowy który wydaje opinie o
        imprezach masowych :)
    • Gość: dp W ramach ratowania Fali i Piotrkowskiej IP: *.toya.net.pl 08.05.09, 15:55
      wybrano Manufakturę.. a może frekwencja w Manufakturze jak zawsze
      będzie większa bez wzgledu na to jaka impreza akurat będzie
      organizowana?
      • Gość: arte Re: W ramach ratowania Fali i Piotrkowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 00:42
        ?A masz jakieś uwagi do organizacji?
    • mi-6 Re: Przyjdź do Manufaktury na piknik "Gazety" 08.05.09, 16:45
      Mam nadzieję, że nikt z powyżej narzekających nie będzie chciał się przekonać na
      własnej skórze jakie to wszystko jest dodupy i nie wybierze się na piknik. Wtedy
      będę miał szansę załapać się na jakieś przedstawienie.
      • gochaw Re: Przyjdź do Manufaktury na piknik "Gazety" 09.05.09, 13:49
        ja tez mam nadzieje, ze maruderów i zrzędów tam nie bedzie niech
        siedza w domu. a ja bardzo chetnie zobaczę co nieco z tego co
        przygotowano.
    • Gość: m Sto lat! ? IP: *.retsat1.com.pl 08.05.09, 22:41
      To już tyle lat... ech...
      www.dziekujemy.pl ! Ja też dziękuję.
    • servicio GW - zamaskowany tabloid! 08.05.09, 23:10

!!!!!!!!!!

GW powinna się wstydzić, zamiast obchodzić urodziny.

Za kłamstwa, nieprofesjonalizm, tendencyjność, tabloidyzację informacji!
      • Gość: kubuś Re: GW - zamaskowany tabloid! IP: *.toya.net.pl 09.05.09, 20:00
        masz racje dlatego polecam tylko świerszczyki.a powazne gazety dla
        powaznych ludzi.
    • iluminacja256 Zajebście - spacer po cmentarzu żydowskim! 09.05.09, 15:38
      Super, jestescie wielcy, ze robicie spacer po Cmentarzu Żydowskim.
      Dobrze, ze to znalazlam dzisiaj:))))

Ale jeszcze zróbcie coś z korekta , bo to jest po wegiersku chyba:
      "WE niedzielę - spacer po cmentarzu żydowskim."

• Gość: Wahacz Malkontenci! IP: *.toya.net.pl 09.05.09, 22:06
      Jak zwykle - co by się w Łodzi nie działo stado malkontentów będzie
      to opluwać! Jak wam się nie podoba nie musicie w tym uczestniczyć -
      będzie więcej miejsca dla innych!
      I bardzo dobrze, że impreza jest w Manufakturze, gdzie jest dużo
      miejsca, gdzie są parkingi, gdzie jest czysto, gdzie jest ochrona,
      gdzie w razie deszczu jest się gdzie schować - to jest najlepsze
      miejsce w mieście na te imprezy (przynajmniej obecnie - zanim nie
      powstanie Rynek Kobro). Na Piotrkowskiej takich warunków nie ma.
      Lubię Piotrkowską i chciałbym aby ożyła, ale chyba tego typu imprezy
      tam się nie nadają.
    • minigry.amor.pl Re: Przyjdź do Manufaktury na piknik "Gazety" 09.05.09, 22:20
      Dzis w Manufie był taki tłok, że nie było gdzie szpilki włożyć. Do
      namiotu GW, wejść, szans nie było.
      • Gość: Zawiedziony Ciągnijcie sie!! Tak się nie robi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.09, 23:18
        Daliście do wiwatu tysiącom łodzian...Bo odeszli z kwitkiem spod tych namiotów
        gdzie były przedstawienia teatralne...
        Pisaliście, ze nie będzie wejściówek etc, a tu się okazuje, że po 1 jednak
        były-bo koleżanka w Radio Łódź słyszała o tych pierwszych rzędach na które
        dawali w tymże radio, a po 2- kolejka liczyła ze 2 tysiace luda...
        Nie można było zamiast namiotu zrobić otwartej sceny? Każdy kto chciał by
        obejrzał dowolny spektakl. Ja wiem, że wtedy artyści mieliby trochę trudniej
        przy takim liczeniu głosów w "Nożyczkach", no ale zawsze można by było
        ograniczyć liczenie głosów do kilku rzędów widzów...

A tak to najpierw ludzie się wystali 2-3 godziny w kolejce żeby mieć złudną
        nadzieje ze wejdą, potem okazało się ze weszli ci co jeszcze nie widzieli
        spektaklu (czyli selekcja-ciekawe jak typowano osoby które nie widziały...a jak
        te które kłamały że nie widziały... )

Zawiedzionym łodzianom musiały wystarczyć na pociechę budy z chlebem ze smalcem
        i kiełbasą wiejską... Bo nawet do "Grycana" była dzisiaj kolejka-jak już ktoś
        się nie dostał do namiotu to chciał chociaż loda zjeść...

Organizacja imprezy niestety do bani.

Wyszło na to, że sprosiliście ludzi, a potem przez dziury w namiotach
        pokazaliście przybyłemu chamstwu, jak świętują państwo z "Gazety".
        Niestety-ja słyszałem takie mniej więcej komentarze w tramwajach od ludzi którzy
        wracali zawiedzeni do domu tak jak i ja.

Na pocieszenie mam kiełbasę wiejską i kaszankę.

• Gość: gadzin Re: Ciągnijcie sie!! Tak się nie robi! IP: *.toya.net.pl 10.05.09, 00:29
          ty biedny prostaku.

zgłoś się do mnie to dam ci kasę na bilet do teatru na spektakl który nie mogłeś
          obejrzeć w manufakturze. oczywiście z winy GW. mnie stać na 20 zł żeby wydać
          kilka razy w roku na łódzkie spektakle. i myślę że ciebie też stać...
          • Gość: Zawiedziony Re: Ciągnijcie sie!! Tak się nie robi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 08:03
            A goń się burasie.
            Byłem na "Nożyczkach" 15 razy, ostatni raz w tym roku.
            A bilety są po 40 i 50 zł, a nie po 20 zł.

I naucz się czytać ze zrozumieniem.
            Nie chodzi mi o darmowy bilet do teatru tylko o to, że redakcja sprosiła kupę
            ludzi, którzy przyszli, popatrzyli, i obeszli się smakiem. Akurat mam zajęcia
            2-dniowe, przyszedłem z ludźmi z całej Polski którym naopowiadałem jak to będzie
            fajnie i jak to Gazeta tyle atrakcji zapowiedziała. Przyszliśmy prawie w 30 osób
            prosto z zajęć, postaliśmy sobie pod namiotem, i poszliśmy ( z kiełbasą w torbie).
            NIestety-przedsięwzięcie przerosło organizatorów.
            • Gość: Woojtaas Re: Ciągnijcie sie!! Tak się nie robi! IP: *.elsnet.pl 10.05.09, 11:25
              Warunek co do ilosci miejsc postawiły teatry (max 400 os)i tego nie
              mozna bylo przeskoczyc. a co do zaproszen w radiu byly to fakt ale
              popierwsze trzeba bylo byc 30 min przed spektaklem bo inaczej takie
              zaproszenie tracilo wazność( kilka osob mimo posiadanych zaproszen nie
              weszlo na spektakl) a po drugie bylo ich okolo 10 szt na spektakl wiec
              przy 400 osobach byal to minimalna roznica... a Panu proponuje samemu
              "cos" takiegoi zorganizowac i pokazac nam wszystkim jak to sie robi :)
            • Gość: jake Re: Ciągnijcie sie!! Tak się nie robi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 00:50
              Ciekawe czy ty zrobiłbyś to lepiej???????? Z tego co wiem to Teatry
              i P-poż ograniczyły ilość miejsc na widowni.
        • Gość: Barbara Piegdoń Re: Ciągnijcie sie!! Tak się nie robi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 21:02
          bilety do pierwszych rzędów były rozdawane we łódzkich mediach widzom i
          słuchaczom. Na spektaklach najbardziej obleganych nikt z gazety miejsca widzom
          nie zajmował, mówiłam o tym zresztą zapowiadając "Szalone". Limit miejsc w
          namiotach określały teatry i przepisy bezpieczeństwa. Więcej nie dało się
          zrobić. Zawiedzionych przepraszam, wszystkim dziękuję
          b.
          • Gość: marek Re: Ciągnijcie sie!! Tak się nie robi! IP: *.toya.net.pl 10.05.09, 22:25
            Byly rozdawane tak jak w radiu Lodz - krewnym i znajomym krolika. Organizacyjny balagan wola o pomste do nieba. A swoja droga zdumiewajacy jest fakt jak niektorzy "dziennikarze" kaleczyli polszczyzne podczas zapowiedzi. Generalnie ogromne rozczarowanie w stosunku do szumnych zapowiedzi.
        • Gość: Toud Re: Ciągnijcie sie!! Tak się nie robi! IP: 188.33.123.* 11.05.09, 04:57
          słuchaj gościu po pierwsze teatr to nie kino i aktorzy potrzebują
          kontaktu z widzami chyba przyznasz że z 400 osobami jest to
          łatwiejsze niż jak to napisałeś z dwoma tysiącami po drugie
          organizacja takiej imprezy to są setki ludzi którzy dla tej 3
          dniowej imrezy pracowali przez 6 dni w dzien i w nocy niezawiele
          sypiając jeśli niepasuje ci że nieobejrzałeś spektaklu zapraszam do
          teatru nierozumiem jaki masz z tym problem czyżby teatry cię nie
          wpuszczały? czy żal ci wydać pare groszy poprostu,gościu ogarnij się
          i przejrzyj na oczy i skończ z tymi swoimi bezsensownymi postami
          zastanów się jak jest po drugiej stronie
    • Gość: żarufka&róziA Przyjdź do Manufaktury na piknik "Gazety" IP: *.toya.net.pl 09.05.09, 23:31
      wruszqqqqqqq,nie pracuj tyle bo...nie dożyjesz kolejnych urodzin;-)))))buziaki
      dla wruszq -za to ze kiedyś była fajna :-)))),dla hacyq- za to, ze wie wszystko
      o zabudowie i zna wszystkie dziury w murach,,dla promocju (w postaciu marty)-za
      wszystko ;-), dla asi podolskiej-za pasje, dla Janki- za prowadzenie
      sekretariatu na poziomie europejskim, dla Agnieszki Danowskiej- za to, że
      dzielnie znosi wszystkich znajomych wruszqi, dla Moni -za to , że jest wyjątkowo
      "kulturalna " w tym towarzystwie I dla kamy:-)))))))) żarufq@rózia
    • Gość: ja Przyjdź do Manufaktury na piknik "Gazety" IP: *.mnc.pl 10.05.09, 12:20
      nie kwestia wejściówek ale faktu ze ludzie którzy stali 3 h w kolejce zostali
      zablokowani a ochrona wpuszczała przypadkowych przechodniów wejściem obok
      chociaż widziała 500osobowa kolejkę :)i myślę ze postawienie barierki gdzie
      ludzie odstoją, a nie będą pchać się z każdej strony jak bydło, dla tak wielkiej
      imprezy wielkim problemem nie jest.
      Ps.
      Gratuluje propagandowej galerii jak to na "kulturalnych urodzinach gazety udzie
      bawią się na rynku" zdjęcia wkurzonych staranowanych ludzi się nie sprzedają :P
      • Gość: Jerzy Siedlicki Fatalna organizacja IP: *.toya.net.pl 10.05.09, 12:49
        Ta impreza pokazuje jak w sumie niezly pomysl moze zniszczyc fatalna organizacja. Ta impreza to totalna porazka Gazety. Powiem szczerze - juz lepiej bylo tego nie robic niz zrobic w taki sposob. Wielkie rozczarowanie i zal - tyle mnie i moim znajomym zostalo po tym weekendzie. WSTYD !
        • Gość: Zawiedziony Fatalna organizacja=smrodek z tortu urodzinowego! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 22:03
          Dokładnie tak.
          Jak widzę- nie ja jeden mam tu takie zdanie. A oprócz mnie są setki, a być może
          i tysiące zawiedzionych...
          Bo skoro "Gazeta" roztrąbiła imprezę medialnie i zorganizowała ją na rynku
          Manufaktury, to należało się liczyć z tym, że przyjdzie co najmniej tyle ludzi
          ile na Sylwestra. Łatwo sięgnąć do danych ile przychodzi co roku...

Zero wyobraźni Szanowni Państwo Dziennikarze!

Wyszedł smrodek z tego tortu urodzinowego...

• Gość: ehh... Re: Fatalna organizacja=smrodek z tortu urodzinow IP: 188.33.123.* 11.05.09, 05:07
            zatwardzony yyy sorry zawiedziony tobie również zaproponuje to samo
            co innym tobie podobnym zrob to sam i lepiej wiem ze niedasz rady
            wiec zamknij jape
            • Gość: kln Bzdura Roku 2009 IP: *.aplikom.com.pl 11.05.09, 09:18
              Urodziny Gazety Wyborczej, można z góry nagrodzić złotą muszlą jako
              "Bzdura Roku 2009". Gratulujemy wygranej wszystkim organizatorom tej
              imprezy.
              • Gość: apsa Re: Bzdura Roku 2009 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 12:55
                Bzdurą roku sa takie osoby jak Ty. napisz jakie masz Swoje
                osiagnięcia życiwe , które upowazniaja Cie do takich osądów. W Łodzi
                jest tak zawsze. Jak ktoś coś zrobi to banda takich "przysmradzaczy
                jak Ty" wszystko opluje. Pewnie codziennie czytasz Expresik albo
                nawet w nim pracujesz i dlatego się doczepiasz.
        • Gość: jurek zrób to... Re: Fatalna organizacja IP: 188.33.123.* 11.05.09, 05:05
          JUREK ZRÓB TO LEPIEJ niewiesz jak to zamknij papuche
          • Gość: Zawiedziony Re: Fatalna organizacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 20:39
            Bawimy się w hakowanie?
            Jakoś się nie wystraszyłem tego, ze moje IP wygrzebałeś/łaś... Satysfakcja
            domorosłego hakera który jeszcze nie siedział za hakowanie? :)))

A robić lepiej nie mam zamiaru...
            Nie ja trąbiłem głośno wszem i wobec jaka to będzie super impreza.
            Jak organizuję imprezy czy to w zakładzie pracy czy to prywatnie, to zazwyczaj
            liczę się z tym, ile może osób przyjść.
            A jakoś do obrońców tego chaosu który można było oglądać nie dociera, że na
            imprezie było kilka tysięcy łodzian, a kolejne kilka tysięcy -a może kilkanaście
            odeszło z kwitkiem.
            To nie ja zapraszałem WSZYSTKICH ŁODZIAN-CZYTELNIKÓW na spektakle, na
            koncerty... Mam prawo się czepiać, bo to mnie i podobnych do mnie Redakcja
            zapraszała przez kilka dni pod rząd, a jak przyszedłem razem z innymi podobnymi
            to mi drzwi przed nosem zamknęli.

I mam też prawo się czepiać, bo REDAKCJA WYBORCZEJ TO NIE ŚWIĘTA KROWA. W
            gazecie można każdego dnia poczytać o skandalach w polityce, o błędach Kropy, o
            aferach. Wiec jeśli mamy demokrację i wolność słowa-to ja tak sano się czepiam
            tego niewypału jakim była impreza zorganizowana przez "Wyborczą".

I na sam koniec: Pani Redaktor Naczelna tu na forum zamieściła przeprosiny dla
            tych którzy się nie dostali na imprezę.
            Powiedzmy że nieliczni to poczytają, bo forum czyta dużo mniej osób niż artykuły
            w internecie, i duuużo mniej osób niż papierowe wydanie "Gazety".

A w wydaniu papierowym co mamy ? Propagandę sukcesu: jak to było fajnie, jak to
            wspaniale, jak to się udało, i jacy to wszyscy zadowoleni, i że owszem-nie
            wszyscy się mogli dostać, ale to drobny szczegół.

Dobra-koniec. Sami sobie zostańcie w tej atmosferze puszczonego przez Was
            bąka-droga Redakcjo and andere.

• przyslowie Re: Fatalna organizacja 11.05.09, 22:06
              Zawiedziony (jemu podobni również) przyczepia się jak sam tłumaczy
              po to, by też się do "Gazety" przyczepić.
              A wszystko przez to, że można było zapewnić tylko 400 miejsc
              siedzących, a nie od 1500 do 10 000. Może by tyle rynek Manufaktury
              pomieścił.
              A wszystko przez to, że nie było ani huraganu, ani trąby
              powietrznej. Ani żadnej innej awarii.
              Jak na złość nie spadła ani jedna kropla deszczu.
              A mnie - cokolwiek by o tym nie myśleć - najbardziej cieszy fakt, że
              aż tylu jest chętnych i złaknionych wrażeń kulturalnych wcale nie z
              najniższej półki łodzian.
              Ci, którzy nie mieli szczęścia dostać się na spektakl teatralny,
              mieli do wyboru coś w zamian. Bardzo podbudowuje mnie fakt, że aż
              500 osób miało ochotę zapoznać się z kolekcją sztuki nowoczesnej.
              Muzeum Sztuki pobiło pewnie kolejny swój rekord ilości
              zwiedzających. Nie byli oni aż tak zapiekle rozgoryczeni tym, iż nie
              dostali się na spektakl.
      • Gość: ty tumanie Re: Przyjdź do Manufaktury na piknik "Gazety" IP: 188.33.123.* 11.05.09, 05:02
        bokiem wchodzili ludzie z zaproszeniami a uwierz mi ja to wiem
        doskonale
    • Gość: K70 Przyjdź do Manufaktury na piknik "Gazety" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 12:50
      20 urodziny-gratulacje,organizacja koszmarna.3godz. czekania na pana Wrocławskiego i żadnej pewności,że wejdę na spektakl.Młodzież żądna "kultury" bardzo niekulturalnie opanowała początek nieszczęsnej kolejki.Osoby które odstały w kolejce 3godz. i liczyły na wejście mogły jedynie zacisnąć zęby.Najgorsze jest to, że ani ochrona, ani organizator nie chcieli ponosić odpowiedzialności za zaistniałą sytuację.Pozdrawiam wszystkich którym się nie powiodło.
      • Gość: Padre Re: Przyjdź do Manufaktury na piknik "Gazety" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 00:58
        Byłem i widziałem jedno! Nie organizacja była fatalna tylko z ludzi
        jak zwykle wyszło cwanictwo i trzoda. To nie organizatorzy się
        pchali jak baby pod mięsnym tylko nasi kochani roracy łodzianie. W
        tym mieście nic nie warto robić. Bo jak juz ktoś coś próbuje to
        zawsze go oplują. Siedź cie malkontenci na działce i chlejcie browar
        to wtedy nik Was z kolejki nie wypchnie. Nie udało misię wejść na
        żaden zamknięty spektakl ale i tak jestem pod wrażeniem. Przeniść
        tyle teatrów. . . . Niezła akcja. A koncert Filharmonii - to juz po
        prostu cudo.
    • Gość: misiek Przyjdź do Manufaktury na piknik "Gazety" IP: *.adsl.inetia.pl 10.05.09, 16:09
      organizacja fatalna, dużo cwaniaków ktorzy wpier..... sie do kolejki 15 minut
      przed spektaklem. Ja sobie rade dalem bo jestem duzy chlopiec ale widzialem ze
      sporo osob ktore staly dlugo w kolejce zostalo z niej wypchnietych. Kultura... :)
    • ojca Byłem widziałem i fajnie było. 10.05.09, 17:22
      Byłem w sobotę, fajna pogoda, jakieś cd wygrałem, posłuchałem Pana
      J.S.Wolskiego,obejrzałem pokaz psów, kupiłem kwas chlebowy itp. na spektakle nie
      pchałem się bo osobiście wole oglądać w sali teatralnej,a nie w dusznym namiocie.
      Wszystkim zawiedzionym tym, że nie obejrzeli spektaklu polecam iść do teatru
      zaspokoić swój głód kultury.

ps. i bardzo dobrze,że impreza ta była w manufakturze.
    • Gość: Beti Przyjdź do Manufaktury na piknik "Gazety" IP: 94.254.214.* 10.05.09, 17:51
      Bardzo kulturalna impreza, ale niektorzy zostawili chyba kulture
      gdzieś na Piotrkowskiej. Zwłaszcza młodzi, którzy bezpardonowo
      pchali się do kolejki na spektakle, bo... może wejdą. Kilka osób
      udało mi się przekonać, że jednak "nie stali tutaj" i po tych
      uwagach robiąc zdziwione i niewinne miny odchodzili na bok.
      Pozostali byli bardziej bezczelni i pchali się na siłę. A reszta,
      która uczciwie stała, niestety, odeszła z kwitkiem. Szkoda. Mimo
      wszystko - świetna impreza.
      • Gość: K70 Re: Przyjdź do Manufaktury na piknik "Gazety" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 20:12
        tak sobie myślę,skoro impreza plenerowa dlaczego nie było dużej sceny i relacji na telebimie.Wszyscy byliby zadowoleni
        • Gość: oj ty Re: Przyjdź do Manufaktury na piknik "Gazety" IP: 188.33.123.* 11.05.09, 05:13
          na telebimie kretynie to ty mozesz sobie koncert obejrzec film
          kinowy itp a nie przedstawienie teatralne czy ty wogole wiesz co to
          jest teatr ?
    • abhaod Sto lat ! 10.05.09, 18:01
      bo później to już i tak tylko Internet i E-booki :-)
      • szprota Re: Sto lat ! 10.05.09, 19:39
        E, z e-bookiem nie wleziesz do wanny i w łóżku też przyjemniej się papierową
        książkę czyta :)
    • Gość: gość Przyjdź do Manufaktury na piknik "Gazety" IP: *.teoc.pl 10.05.09, 20:44
      Bardzo ciekawy pomysł Gazety.Ludzie są spragnieni kultury, nie tylko w postaci
      koncertu zespołu rockowego, ale też przedstawienia teatralnego. Bilety do
      niektórych teatrów są stanowczo za drogie, m.in. na Szalone nożyczki.
    • Gość: zygmunt nie przyjdę IP: *.xdsl.centertel.pl 10.05.09, 20:58
      nie przyjdę mam co robić
    • Gość: adam Przyjdź do Manufaktury na piknik "Gazety" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 21:16
      "GW" i jej wielbiciele - sami Żydzi i filosemici.
      PS. I tak nie puszczą tej wypowiedzi...
      • Gość: red Re: Przyjdź do Manufaktury na piknik "Gazety" IP: 82.160.128.* 10.05.09, 21:34
        puszczą, podobnie jak kilka innych na podobnym poziomie. czegos
        takiego nie chce sie nawet kasować (usunięto dotychczas tylko jeden
        kibolski wpis)
      • Gość: piotrek Re: Przyjdź do Manufaktury na piknik "Gazety" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 21:35
        Chcę być poprawy politycznie i wciąż na topie, więc czytam "GW".
        Precz z ciemnogrodem...
      • Gość: g Re: Przyjdź do Manufaktury na piknik "Gazety" IP: 188.33.123.* 11.05.09, 05:17
        to się qrwa przeliczyłeś co ?
    • Gość: byłem... Przyjdź do Manufaktury na piknik "Gazety" IP: *.adsl.inetia.pl 10.05.09, 23:02
      i zdębiałem. Gdy filharmonicy rozpoczęli filmowy koncert rozległ się ryk z nagłośnienia sceny odległej o 20 metrów od namiotu. Gość, który "konferansjerował" "występ" jakiś odpustowych tancerek skutecznie zaryczał muzyków filharmonii. I ryczał z 10 minut. A potem dziunie tańczyły... Przy tak głośnej muzyce, że nic nie było słychać w namiocie filharmonii. I mądre ludziska sobie poszły, zdębiałe jak ja odpuściły te bardzo kulturalne urodziny. Sorry, ale to była wtopa roku. Złota muszla czeka...
      • Gość: jwrozynska Re: Przyjdź do Manufaktury na piknik "Gazety" IP: *.pai.net.pl 10.05.09, 23:53
        bo to była próba jedynie. gdybyś poczekał do godziny 18 usłyszałbyś cały koncert
        niezakłócony niczym innym.
        pozdrawiam
      • Gość: red Re: Przyjdź do Manufaktury na piknik "Gazety" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 23:57
        To... próba instrumentów, koncert był później, kiedy dziunie czyli poprzednie
        występy już się skończyły
        • Gość: ej_tam Re: Przyjdź do Manufaktury na piknik "Gazety" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 23:58
          spać!
      • Gość: byłem tam Re: Przyjdź do Manufaktury na piknik "Gazety" IP: 188.33.123.* 11.05.09, 05:28
        słuchaj tłuku nie umiejący czytać występ filcharmonii był o 18 a
        moment o którym piszesz to była jej próba właśnie ta rycząca scena
        obok miała wtedy swój czas na występ i skończyuła grubo przed 18
    • Gość: kawka Przyjdź do Manufaktury na piknik "Gazety" IP: *.toya.net.pl 11.05.09, 00:37
      Wielki szacun Gazeto! Byłam dzisiaj w ManuFaku i bardzo mi się
      podobało. Filharmonia grała wybornie, studenci PWSTiTv REWELACYJNIE!
      Czy w przyszłym roku też planujecie takie urodziny? A może
      wcześniej? :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka