de_monn 13.05.09, 11:12 Witam. czy ma ktoś jakieś doświadczenia z chirurgami naczyniowymi? chodzi mi konkretnie o leczenie żylaków. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaga1955 Re: chirurg naczyniowy 31.05.09, 09:42 Witam,mam styczność z lekarzami-chirurgami naczyniowymi,przyjeżdza dwóch lekarzy z Łodzi do poradni,,Medicus,,-koło PKS.Sa zapisy na terminy.Lekarz Masłowski pracuje w szpitalu Pirogowa w Łodzi,lekarz- Zajączkowski,nie wiem gdzie pracuje w Łodzi(swoją droga bardzo sympatyczny).Słyszalam tez ze w ,,Zdrowiu,,przyjmuje jakis lekarz naczyniowiec,ale prywatnie. W,,Medicusie,,na ubezpieczenie,a czy prywatnie przyjmuja to nie wiem. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ilga100 Re: chirurg naczyniowy 05.07.09, 15:01 Dr Piotr Korżyk - chirurg naczyniowy, pracuje w szpitalu im. Pirogowa w Łodzi, przyjmuje pacjentów w Zduńskiej Woli w przychodni 'Validus' na ul. Łaskiej 88. Mama jest po operacji żylaków kończyn dolnych, właśnie pod okiem tego lekarza. Zdecydowanie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś