Dodaj do ulubionych

Ile goli strzelił Marcin Robak?

IP: *.wroclaw.mm.pl 18.05.09, 19:27
Widzew Duma i Chluba Łodzian!
Jestem Dumny,iz Widzew rozsławił nasze miasto w Europie i świecie półfinał
ligi mistrzów 1982r.,puchar Intertoto x2,udział w elitarnej lidze mistrzów
jako ostatnia polska drużyna,piękne niezapomniane mecze w europejskich
pucharach no i 4 krotny mistrz Polski,zdobywca pucharu i superpucharu
Polski=WIDZEW ŁÓDŹ!
Obserwuj wątek
    • Gość: log Re: Ile goli strzelił Marcin Robak? IP: *.aber.ac.uk 18.05.09, 19:56
      a sie redaktorki czepiaja ile Robak goli strzelil : d
      sami w zyciu zadnego nie strzelili : d
      Widzew ostatnim polskim klubem w LM i nawet niedlugo 1ym po dlugiej przerwie : D
      tylko Widzew ma to szanse - zadne wisly legie i lechy nie maja odpowiedniego
      CHARAKTERU
      do boju Widzew !
      • Gość: Widzewiak Ile goli strzelił Robak? wystarczajaco duzo.... IP: *.superkabel.de 21.05.09, 22:00
        zeby redaktorki z GW klanialy mu sie w pas!!!

A wszystkich ktorzy chca pomoc fanowi Widzewa mieszkajacemu na obczyznie prosze o glosy TUTAJ
    • Gość: waldzio_lodz Ile goli strzelił Marcin Robak? IP: *.dsl.alice.nl 18.05.09, 20:25
      A nasi drodzy bedzinianie bez licencji.... Sprawiedliwosc istnieje na tym swiecie!
      • Gość: os Jagiełły Re: Ile goli strzelił Marcin Robak? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 20:35
        I tak im dadzą licencje, rodowodowy Felicjanin sypnie pod stołem a
        jeśli ich nie dopuszczą to będą grać u swoich braci w Bełchatowie:)
    • Gość: palestra Ile goli strzelił Marcin Robak? IP: 213.25.69.* 18.05.09, 22:15
      JAKI AWANS ??? Kara degradacji jak inne kluby zamieszane w
      korupcję !!
      • Gość: fan Re: Ile goli strzelił Marcin Robak? IP: 82.160.128.* 18.05.09, 22:20
        skoro tak zdecydowałeś to tak ma być, po co sąd? a teraz zgaś światełko i przytul się do misia
      • Gość: lewiatan137 Re: Ile goli strzelił Marcin Robak? IP: *.toya.net.pl 18.05.09, 22:42
        Plastra. Zdegradowani jak inne kluby naprzyklad Jagielonia,Piast,
        Podbeskidzie.Jak chcesz zeby twoj nick brzmial palestra to nie pisz
        bzdur.
      • Gość: Lodzermensch To elkaes, ptysiu. Licencji nie ma, degradacja za IP: 87.111.45.* 19.05.09, 01:07
        kupienie mistrza i utrzymania w 2 lidze czeka. Krolowie przekretow szczekaja o
        korupcji Widzewa... LOL...
    • Gość: bobo Ile goli strzelił Marcin Robak? IP: 212.191.130.* 20.05.09, 08:31
      a kogo to obchodzi ile goli strzelił jakiś robak z drugoligowego
      klubiku, który zyje dawnymi wspomnieniami o lidze mistrzów a za
      korupcję i przekręty pawelca i grajewskiego powinien być dawno
      rozwiązany...
      • Gość: wid1910zew Re: Ile goli strzelił Marcin Robak? IP: *.grs-k0.g1.pl 20.05.09, 11:02
        mnie interesuje.
        A wy lepiej starajcie sie o licencje i uregulujcie dlugi MOSIRowi bo wam
        stadionu nie wypozycza.
        Tak swoja droga, zawsze nam wypominaliscie ze jak widzew nie mial jeszcze
        stadionu to wy nam pozyczaliscie swoj, tylko sie teraz spytam jaki swoj stadion?
        To wy macie jakis stadion? Z tego co mi wiadomo estadio da gruz jest stadionem
        miejskim (takze widzewa tez), wy go tylko pozyczacie i do tego jeszcze macie
        200tys zaleglosci w oplatach za dzierzawe, mam nadzieje ze MOSIR to od was
        wyciagnie, bo nie bedzie tak ze ja ze swoich podatkow bede lozyl na wasze
        utrzymanie zydy :)
        Chce sie grac to zbudujcie swoj stadion, a nie teraz jak glosno o tym ze lodz ma
        wybudowac nowy stadion to bedzie to wasz stadion, heh narazie to wasze sa tylko
        dlugi, sepicie od kazdego jak kloszardy, zyrujecie na lodzi i jeszcze duzo
        szczekacie do tego :)
        Zero honoru

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka