Gość: micin Re: Czy dzisiaj też głosowałbys na SLD? IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 09.12.03, 23:06 Czemu też? A skąd założenie, że wszyscy głosowali na sld? Ja nie głosowałam i głosować nigdy nie będę. Sorki, Lennon, że w tym momencie burzę Twoje wyobrażenie o piszących na tym forum. I na dodatek o kafelkach;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: Czy dzisiaj też głosowałbys na SLD? 09.12.03, 23:13 Pytanie było do tych co do tej pory głosowali. Ciekawy jestem czy trwają przy swoim. To miasto bardzo wspierało SLD i jestem ciekawy czy dalej tak jest. A to KFŁ należy do SLD? Nie wiedziałem o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: Czy dzisiaj też głosowałbys na SLD? 09.12.03, 23:10 Tak, bo nie ma innego wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: Czy dzisiaj też głosowałbys na SLD? 09.12.03, 23:13 To bardzo ciekawy argument. Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: Czy dzisiaj też głosowałbys na SLD? 09.12.03, 23:31 niestety w Polsce nadal rządzi zasada wyboru mniejszego zła... Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: Czy dzisiaj też głosowałbys na SLD? 09.12.03, 23:32 Ale wybierasz zło Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: Czy dzisiaj też głosowałbys na SLD? 09.12.03, 23:33 powiedz mi, co mam wybrać, żeby mi to za parę lat bokiem nie wyszło, bo ja nie mam pomysłów. Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: Czy dzisiaj też głosowałbys na SLD? 09.12.03, 23:36 A głosowanie na SLD bokiem Ci nie wyszło. Nie wstyd Ci za przywódców SLD? To chociaż jak nie masz pomysłu na co innego to nie głosuj na SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: Czy dzisiaj też głosowałbys na SLD? 09.12.03, 23:45 czyli na chybił trafił? czy w ogóle nie głosować i oddać głos innym? dobre masz pomysły, nie ma co... Odpowiedz Link Zgłoś
nowy.nie.nowy Gray- SLDowiec 09.12.03, 23:51 Gray , z twojej wypowiedzi wynika że głosowałeś na SLD. Jeśli tak, to już wszystko rozumiem. TAK TRZYMAJ! Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: Gray- SLDowiec 10.12.03, 00:06 nowy.nie.nowy napisał: > Gray , z twojej wypowiedzi wynika że głosowałeś na SLD. z mojej odpowiedzi nie wynika na kogo głosowałem - po prostu tak chciałeś to widzieć. ja zauważyłem jedynie, że nie wystarczy wiedzieć na kogo nie glosować. to trochę skomplikowane i możesz nie łapać sensu. > Jeśli tak, to już wszystko rozumiem. zapomniałeś dodać, że rozumiesz wszystko tak jak chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: Czy dzisiaj też głosowałbys na SLD? 09.12.03, 23:58 A kto Ci karze głosować na chybił trafił? Pomyśl i wybierz. Jak nie wiesz na kogo to zostań w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: Czy dzisiaj też głosowałbys na SLD? 10.12.03, 00:08 lennon1 napisał: > A kto Ci karze głosować na chybił trafił? > Pomyśl i wybierz. trzeba było to napisać w poprzednim poście. > Jak nie wiesz na kogo to zostań w domu. i pamiętaj, że kto nie wybierał ten nie ma prawa narzekać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 26-latek Ja tam uwazam, ze rządy SLD są bardzo dobre IP: *.toya.net.pl 09.12.03, 23:47 Dzieki nim mam w domu internet, mogę godzinami grać w sieci w pokera, nie muszę pracować bo nie mogę znaleźć pracy. A mamusia ma wysoką rentę więc dla wszystkich starczy, a za to co ukradnie tata to sobie budujemy nowy dom. Nikt go nie wsadzi bo policja nie ma pieniędzy aby ścigać przestępców. Odpowiedz Link Zgłoś
intruder Re: Czy dzisiaj też głosowałbys na SLD? 09.12.03, 23:46 Nie zhanbilem sie w ten sposob i nie bede na SLD glosowal na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Dzisiaj też nie ... (n/t) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.03, 06:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WUJEK Re: Czy dzisiaj też głosowałbys na SLD? IP: 212.160.191.* 10.12.03, 08:12 Tak. Odpowiedz Link Zgłoś
qu_rek Re: Czy dzisiaj też głosowałbys na SLD? 10.12.03, 08:52 Smutek głosowania Trzeba pewnie jeszcze trochę poczekać żeby nie być zaskoczonym wynikiem własnego głosowania. Oczywiście trudno być zaskoczonym skutkami głosowania na LSD , ale to kwestia doświadczenia lub “tradycji “ rodzinnych. Ile poczekać ? Może wystarczy jedno pokolenie w normalnym świecie (Europa ) może dłużej- żeby umarła tradycja “obrotowego przedmurza “ i wyboru między kwaskiem a wałkiem. Bo na razie smutek głosowania... Odpowiedz Link Zgłoś
jypli Re: Czy dzisiaj też głosowałbys na SLD? 10.12.03, 09:21 Dzisiaj TEŻ bym na nich NIE GŁOSOWAŁ! Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Czy dzisiaj też głosowałbys na SLD? 10.12.03, 09:38 Nie głosowałem i nie zagłosuję. Pozostanę wiernym wyborcą liberałów. A Ty na kogo będziesz głosował, Lennonie? Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: Lennon, tchórz Cię obleciał? (nt) 10.12.03, 12:58 Nic mnie nie obleciało ale chyba mam prawo odejść od komputera na parę godzin. A tak do rzeczy to chronologicznie - UD potem UW i ostatnio na kandydata PO. Co do tej ostatniej partii to mam mieszane odczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Lennon, którego nie obleciało :) 10.12.03, 13:00 Miło poznać politycznego sprzymierzeńca. Znaczy, że od lat głosujemy identycznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat28 Re: Czy dzisiaj też głosowałbys na SLD? IP: *.interserwer.pl 10.12.03, 09:41 Dzisiaj nie głosowałbym w ogóle. Niestety polityka w Polsce (niezleżnie od opcji politycznej) polega na dorwaniu się do koryta i zagarnięciu jak najwięcej dla siebie i swoich koleżków. W takiej sytuacji obojętne jest mi, kto będzie kradł. Jeśli mój głos tak naprawdę nie ma żadnego wpływu na sytuację w tym kraju to wolę zostać w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
boczek2001 Re: Czy dzisiaj też głosowałbys na SLD? 10.12.03, 10:45 Gość portalu: mat28 napisał(a): > Dzisiaj nie głosowałbym w ogóle. Niestety polityka w Polsce (niezleżnie od > opcji politycznej) polega na dorwaniu się do koryta i zagarnięciu jak najwięcej > > dla siebie i swoich koleżków. W takiej sytuacji obojętne jest mi, kto będzie > kradł. Jeśli mój głos tak naprawdę nie ma żadnego wpływu na sytuację w tym > kraju to wolę zostać w domu. Ależ ma! Kilku takich jak Ty dana ekipa zasiada w Parlamencie. Jest takie powiedzenie "dobrzi ludzie wybierają żłych polityków zostając w domu". Jesli nei głosujecie to nie macie póżniej prawa mówic ze cos sie wam nie podoba. Mieliscie szanse, ale ją olaliście... Odpowiedz Link Zgłoś
qu_rek Re: Czy dzisiaj też głosowałbys na SLD? 10.12.03, 11:50 Nie narzekam że mi się nie podoba . Nawet podoba mi się (bardziej niż kiedyś ) ale głosować ? Na kogo: prawoskrętną – lewicę czy lewoskrętną – prawicę( odsięrzutną ale zawsze podsiębierną) Raz na prawo raz na lewo ?Głupi taniec (chocholi jakiś) Odpowiedz Link Zgłoś
bzykus2 Re: Czy dzisiaj też głosowałbys na SLD? 10.12.03, 11:37 Nie głosowałem i nie zagłosuję i to bardzo długo długo nie - tylko dlatego że życie nauczyło mnie nie używać słowa NIGDY, ale w tym wypadku byłoby ono chyba uzasadnione. Odpowiedz Link Zgłoś