Gość: kotek IP: *.datastar.pl 07.08.02, 07:50 Zostałem szczęśliwym posiadaczem Forda Fiesty z '88. Ale nie mogę nigdzie dostać książki o eksploatacji tego toczydełka? Gdzie szukać? Pozdrawiam Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Arti Re: książka do Fiesty IP: *.tempservice.com.pl / 192.168.0.* 07.08.02, 08:54 Jeżeli jesteś z Warszawy to spróbuj na rogu Madalińskiego i Kazimierzowskiej. Jest tam taka księgarnia, gdzie na wystawie są opisy przynajmniej do 50 samochodów. Myślę, że ten model fiesty też się tam znajdzie. Link Zgłoś
Gość: abc Re: książka do Fiesty IP: 212.76.37.* 07.08.02, 10:43 Gość portalu: Arti napisał(a): > Jeżeli jesteś z Warszawy to spróbuj na rogu Madalińskiego i Kazimierzowskiej. > Jest tam taka księgarnia, gdzie na wystawie są opisy przynajmniej do 50 > samochodów. Myślę, że ten model fiesty też się tam znajdzie. Też tam kiedyś to widziałem. Link Zgłoś
Gość: kotek Re: książka do Fiesty IP: *.datastar.pl 07.08.02, 11:26 dzięki za informacje. Jest tylko jeden szkopół: to jest jeszcze kańciasta wersja Fiesty. Ale na pewno sprawdzę. Link Zgłoś