Dodaj do ulubionych

Nitras popiera Piechote

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 12:33
Jak Sławek dostanie dzieki Rokicie stanowisko w Partii wtedy oczywiscie
zdecyduje sie kariere w WARSZAWIE.Tak wiec SZCZECINIANIE MUSICIE POCZEKAC
GDZIE DLA Slawka bedzie lepiej.Wowczas w porozumieniu z Piechota wystawi
Urbana Cezarego to pewny kandytat do przegranej w wyborach patrz jego
poparcie w ostatniej kampanii do sejmu.Nie wystawi Litwinskiego bo Jacek tez
wie ze moze z nim przegrac ale Slawek przez swojego lącznika z SLD Arkadiusza
Pawlaka gwarantuje kandydata bez szans takiego Urbana ktory spelnia te
warunki.I po raz kolejny nie wazna jest Platforma i jej niepowtarzalna szansa
na prezydenta liczy sie tylko kto z kim i dlaczego.Ciekawe co SLAWEK kaze
Litwinskiemu powiedziec dlaczego Platforma wybrała faceta ktory zdobyl prawie
4 tys mniej glosow w wyborach,a mowia ze dla Polityka głowna miara jest
poparcie spoleczne na pewno nie dla Nitrasa i Urbana.Brawo JACEK TY NAPRAWDE
MASZ SZANSE TO WYGRAC.
Obserwuj wątek
    • Gość: sprawiedliwy Kuba nie wygłupiaj się. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.06, 13:15
      Kompletna bzdura. Kandydatem platformy w Szczecinie będzie Nitras, Litwiński i
      Urban mogą buć ewentualnie v-ce.
      • Gość: LATO Re: Kuba nie wygłupiaj się. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 14:23
        Litwinski nigdy nie zapominaj kto wyrzucił jego z listy do SEJMU, Nitras z
        Pawlakiem.Zobaczycie Nitras WYSTAWI bezbarwnego URBANA ide o zakład.ZAPOL JUZ
        SZYKUJE PLAKATY
        • dariusz.matecki Re: Kuba nie wygłupiaj się. 07.05.06, 19:42
          Po pierwsze p.Urban jest członkiem Platformy Obywatelskiej - powiedział tak sam
          Jan Maria Rokita w dniu swojej wizyty w naszym pięknym mieście - a chyba tak
          zacny przywódca PO nie skłamałby? ;]

Po drugie - chyba raczej pewne jest to, że w wyborach na prezydenta miasta
          wystartuje S.Nitras a C.Urban otrzyma vice-prezydenta w razie Nitrasowej wygranej.
    • Gość: neon Re: Nitras popiera Piechote IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 14:18
      Ja nie mam watpliwosci Sławek wystartuje bo wie ze ma wyjatkowa szanse a te
      zwiazki z SLD to brednie nikt tak nie cierpi jak On.
      • Gość: ludzie Re: Nitras popiera Piechote IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 15:29
        wystarczy nie poprzeć pani Lubińskiej by przez jej zwolenników zostać uznanym
        za wspólpracownika Piechoty. Nitras był dobry dla Od Nowy dopóki ta myslała, ze
        Nitras ją poprze. Nie poparł chwała Bogu i od razu trafił do drużyny jacka p.
        Ludzie opamiętajcie się z waszą mentalnością jesteście bardziej komunistyczni
        niż Piechota. mam nadzieję, że Nitras ma dobry plan. Mam nadzieję powtarzam.
        • Gość: zeneris A gdyby tak? IP: *.orange.pl 07.05.06, 16:24
          Bardzo słuszna uwaga. W ogóle popierający lubińską to jacyś dziwni ludzie. Albo
          nerwowi, albo b. chamscy. A może skończyć z forumową kampanią, zostwić ją
          sztabom i niech każdy głosuje w zgodzie ze swoim sumieniem ?
          • Gość: utop Re: A gdyby tak? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 16:59
            A jakie oszołomy i chamy popierają na forum Nitrasa i Piechotę! A do tego
            złodzieje i kunktatorzy, coby te słowa nie znaczyły. Mają płaconą kasę za
            negatywne teksty o Lubińskiej i pozytywne teksty o Nitrasie i Piechocie. Słowo!
            • Gość: Galoty Re: A gdyby tak? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 17:05
              Ja nie mam płacone a za Piechotą bez wątpienia nie zagłosuję, za Lubińska też
              nie a za Nitrasem się zastanowię.
              • Gość: utpo Re: A gdyby tak? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 17:10
                Bo liczysz na płacone a raczej na drapane. Jakiś tam geszeft z tego masz
                nadzieję ukręcić. Taka twoja pokrętna natura, charakterystyczna dla
                postkomunistów, dlatego tak nie tolerujesz Lubińskiej. Ona jest zaprzeczeniem
                pewnej poskomunistycznej mentalności (inaczej menda-lności), prezentowanej na
                forum oraz w organizacji typu Ordynacka.
                • Gość: Galoty Re: A gdyby tak? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 17:12
                  Sądzisz po sobie ?
                  • Gość: utop Re: A gdyby tak? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 17:18
                    Nie. Żartuję.
    • Gość: Harcerz Re: Nitras popiera Piechote IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.06, 16:13
      Nich żyje Sławomir Nitras. Niech startuje w wyborach> Niech podda się społecznej
      - wyborczej ocenie a wiara jego wyznawców w jego mądrość, zacność i (tutaj można
      mnożyć wszelkie tego typu określniki)doprowadzi ich do krainy szczęśliwości.
      Osiągną niesamowitą "nirwanę" jeszcze przed wyborami. To jest nieobliczalny
      dyletanta, jeszcze większy niż sam M. Jurczyk (ten to chociaż potrafi się
      przyznać, że czegoś nie wie lub nie rozumie). Nitras to porażka. Platformersi
      szukajcie już sobie nowej partii.
      • absztyfikant Re: Nitras popiera Piechote 08.05.06, 16:18
        Mialem dzisiaj dziwny sen. Przysnil mi sie posel Rokita, ktory to powiedzial mi,
        ze w niedziele (tj. wczoraj) posel Nitras w jednym z ogrodkow kawiarnianych na
        Podzamczu integrowal sie z parlamentarzystami PiS: Dobrzynskim i Brudzinskim.
        Wszystkiemu przysluchiwal sie nowy szef zachodnipomorskiej PO. A bylo to wg
        Rokity piekne wiosenne popoludnie... Ciekawe czy Rokita mowil prawde...
        :)))))))))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka