nowy.nie.nowy 14.12.03, 11:11 Ciekawe co z nim zrobią? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fleuriste Re: HUSAJN ZŁAPANY. 14.12.03, 11:15 Poczekaj najpierw na potwierdzenie tej informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
michael00 Re: HUSAJN ZŁAPANY, wg USA 15.12.03, 09:33 fleuriste napisał: > Poczekaj najpierw na potwierdzenie tej informacji. Potwierdzenie ... czy ja wiem. A jakie potwierdzenia? Takie jak to było np. z szeregowiec Lynch (zdaje się, że tak się nazywała). POtwierdzenia były, na filmiku pokazywan. Gloria i ch(w)ała. A potem się okazało, że prawda jest inna. No tak, ale to była prawda wg USA. Odpowiedz Link Zgłoś
vladip Re: HUSAJN ZŁAPANY. 14.12.03, 12:32 nowy.nie.nowy napisał: > Ciekawe co z nim zrobią? :)) potwierdzio się.. noo pogratulować pogratulować... ciekawe na ile zmieni się teraz sytuacja (oczywiściwe w dłuższym okresie) a co zrobią? powinni go potrzymać w areszcie do czasu powstania trybunału irackiego i sami irakijczycy powini go sądzić. Odpowiedz Link Zgłoś
adamco Re: HUSAJN ZŁAPANY. 14.12.03, 12:46 O dziwo ze stacji informacyjnych dostępnych w TOI trzeba przyznać żę tvn24 podało tą informację jako pierwsze - zaraz po radiu RMF. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: HUSAJN ZŁAPANY. 14.12.03, 14:43 Potwierdzam, sam słyszałem jak RMFka podawał "gorącą wiadomość" w Faktach o 11. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: HUSAJN ZŁAPANY. IP: *.lodz.mm.pl 15.12.03, 12:22 "Saddam żyje i gra w karty z Elwisem w willi Bormana, znajdującej się w głuszy argentyńskiej puszczy:P" cytat mojego znajomego z innego forum, ale tam nikt nie ma zadnych niedowiarkow, nawet wsrod "rusofilow". Od siebie dodam jeszcze, ze to CIA do spolki z NSA sklonowaly swojego Saddama na Wyspie Robinsona, gdzie trzymaja tez spodki latajace UFO;-}. To dla wszystkich "wiecznie watpiacych" i nie znajacych miary w swych podejrzeniach i chorych domyslach. A "co z nim zrobia"? Wiele sie od pana S. nie dowiemy i tak, bo byl facetem na szczycie nie znajacym szczegolow. Trzeba go oddac milujacym sprawiedliwosc rodakom, niech go osadza, tak weglug konwencji np. Genewskiej;-}}}}}}}}. Powinni oddac go rozwcieczonemu tlumowi, rozerwali by go na strzepy. Oczywiscie nieocenione CIA ta operacje tez by musialo spreparowac, zebrac jakies 100 tysiecy wdow, mezow i dzieci ofiar rezimu i naladowac ich LSD;-}. Jak to jest....."oko za oko"........ale on na tylko dwoje oczu, rak i nog;-}}}. Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
sqrt Re: HUSAJN ZŁAPANY. 15.12.03, 15:17 Ale sie Paul rozpisał, a niczego madrego do dyskusji nie wniósł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: HUSAJN ZŁAPANY. IP: *.lodz.mm.pl 15.12.03, 15:22 sqrt napisał: > Ale sie Paul rozpisał, a niczego madrego do dyskusji nie wniósł. Ja nawet nie zaczalem;-}. Chcesz "podyskutowac"? Podyskutujmy. Co cie interesuje? A moze "dam ci szanse" i pierwszy cos "wniesiesz";-}}}}}. Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
neochuan TO NIE BL ŻADEN HUSAJN!!! 15.12.03, 20:41 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=4279584&a=9692060 Odpowiedz Link Zgłoś