Gość: Lelo IP: 193.239.244.* 03.07.09, 18:37 No, akurat koncert DM ładnie będzie pasował do owych imprezek... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ptr0 Depeche Mode ma zagrać w Łodzi 03.07.09, 19:25 A co z tym koncertem Blur? Będzie w końcu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juz czekam Depeche Mode ma zagrać w Łodzi IP: *.zb.lnet.pl 03.07.09, 19:40 Wreszcie w naszym zapyziałym muzycznie miescie jakaś prawdziwa gwiazda z najwyższej półki (abstrahuje od muzyki poważnej), a nie te przytupy na ktore miasto wydaje kupe kasy Depeche Mode przyjeżdzajcie i zróbcie niezapomniany szoł Byłem na koncercie w spodku ale mysle że teraz przy wiekszej publice jak zaspiewamy z DM to wszystkim zmiekną nogi See you soon Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: Depeche Mode ma zagrać w Łodzi 04.07.09, 01:01 > zapyziałym muzycznie miescie Raczysz waść żartować. W ciągu paru ostatnich tygodni byłem na paru ciekawych DARMOWYCH muzycznych imprezach w Łodzi, tego lata takich nie zabraknie: miasta.gazeta.pl/lodz/1,91260,6714093,Muzyka.html cjg.gazeta.pl/cjg_lodz/2,0E,,,,-14953209,V_CJG_EVENTS.html A jeżeli DM dojdzie do skutku, tym lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malwina nowak Depeche Mode ma zagrać w Łodzi IP: *.toya.net.pl 03.07.09, 20:27 Proponuję "dziennikarzowi" zacząć pisać informacje a nie pierdołowate komentarzyki. Łódź słynie z wielu świetnych imprez choćby Camerimage, Festiwal Komiksu itp. Skoro "wiew" kojarzy to tylko z głupimi aferkami to pokazuje tym swój poziom zainteresowania miastem. Gratuluję! Mam nadzieję, że Wyborcza nie płaci za takie "artykuliki" bo nie ma za co! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malwina nowak Depeche Mode ma zagrać w Łodzi IP: *.toya.net.pl 03.07.09, 20:28 A tak jeszcze dodając to mam nadzieję, że DM przyjadą i będzie przednia impreza. Pozdrawiam fanów! Odpowiedz Link Zgłoś
nefnef Depeche Mode ma zagrać w Łodzi 03.07.09, 22:47 Świetna wiadomość! Wreszcie koncert, na którym zarobimy na utrzymywanie KropAreny, i to koncert na który czekają fani nie tylko z Łodzi. Oby więcej takich wykonawców w Łodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Depeche Mode ma zagrać w Łodzi IP: *.smrw.lodz.pl 03.07.09, 22:57 Ciekawe jak w papierowym wydaniu będą wyglądać te linki: "Jeśli Depeche Mode przyjedzie, będzie to wielkie wydarzenie dla Łodzi, która do tej pory słynęła z takich imprez jak ta... Zobacz też: Nie ma ch..., czyli żenująca impreza za milion lub ta: Zobacz też: Gwiazdy jak z remizy - Łódź śpiewa i tańczy " :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate Depeche Mode ma zagrać w Łodzi IP: *.wroclaw.mm.pl 04.07.09, 08:56 Byłby to świetny prezent na moje urodziny - 10 lutego pozdrawiam fanów DM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Oto cała łódzka prasa! IP: *.toya.net.pl 05.07.09, 18:55 Nawet jak jest pozytywna informacja z Łodzi, to trzeba dodać nieco negatywów. Jeszcze by się czytelnikom od nadmiaru pozytywów we łbach poprzewracało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Oto cała łódzka prasa! IP: 212.160.240.* 06.07.09, 11:43 Własnie tak działa łódzka prasa. W innych miastach jak jest coś pozytywne to się ciesza u nas trezba dodac łyzke dziegciu. Żebysmy się nie poczuli dobrze i hodowali w sobie kompleksy. Odpowiedz Link Zgłoś