dan_ek 15.07.09, 08:03 W jakiej ubezpieczalni najlepiej ubezpieczyć samochód? najlepiej mam na myśli najtaniej, zależy mi również na tym że nie robili problemów w razie jakiegoś wypadku. Gdzie ubezpieczacie swoje auta? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
witoldzbazin Yawor w reklamie jak Jarek hehehe 15.07.09, 08:21 Bzdura...bierzesz jakąś lipną tanią firmę o ile chodzi tylko o OC,niech inni się martwią jakby coś Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Yawor w reklamie jak Jarek hehehe 15.07.09, 08:56 Lipny i tani to ty jesteś, chłopczyku z Brzezin. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Yawor w reklamie jak Jarek hehehe 15.07.09, 08:58 yavorius napisał: > Lipny i tani to ty jesteś, chłopczyku z Brzezin. Masz takie POjęcie o ubezpieczeniach jak Tusk o rządzeniu POjocu Odpowiedz Link Zgłoś
dan_ek Re: ubezpieczenie auta 15.07.09, 08:51 narazie zadzwoniłem do link4, wyszło 817zł za OC za Renault Clio 1,2 z rocznika 99, pani w słuchawce powiedziała mi że to jest cena uwzględniająca jakąś promocję, która obejmuje Łódź aha no i pytali mnie o udział własny ale powiedziałem że nie chce Jak myślicie opłaca się? Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: ubezpieczenie auta 15.07.09, 08:57 Bardzo drogo...nie masz zniżek? Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: ubezpieczenie auta 15.07.09, 08:57 trochę dużo. masz jakieś zniżki/zwyżki? zobacz sobie jeszcze ofertę w Axie, Libertydirect, albo idź do jakiegoś brokera ubezpieczeniowego, który ci coś poradzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: ubezpieczenie auta IP: 83.142.206.* 15.07.09, 09:06 Polecam TUW Towarzystwo Ubezpieczeń Wzajemnych .... Link 4 nie polecam... Na przeciwko Manufaktury przy ulicy zachodniej jest tak placówka zajmujaca się ubezpieczeniami w wielu firmach.. tam doradzą jak najtaniej. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: ubezpieczenie auta 15.07.09, 09:10 www.uniqa.pl/uniqa_pl/ spróbuj tego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: ubezpieczenie auta IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.07.09, 09:20 Eheś, TUW... szkodę likwidują pół roku, gubienie papierów i krętactwo to normalka. Ale w końcu płacącego OC gó... to obchodzi. On chce TANIO. I kwitną szemrane firemki, a jak Polska długa i szeroka każdy się z nimi szarpie. Bo prędzej czy później każdy ma z nimi do czynienia i wtedy tylko zostaje mu się modlić, żeby sprawca kolizji/wypadku nie miał chu1owszego OC od jego własnego Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: ubezpieczenie auta 15.07.09, 09:23 Trafna uwaga...niestety Liberałowie zgotowali nam ten los Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronaldo Re: ubezpieczenie auta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.09, 15:56 Dlaczego? Ja jestem u nich ubezpieczony już kilka lat. Przy pełnych zniżkach płacę niewiele ponad 400 złotych za OC + NNW. W tym czasie jedna drobna kolizja z mojej winy. Orientowałem się potem w tym jak przebiegała likwidacja szkody u gościa, z którym miałem kolizję. Z tego co mówił wszystko przebiegło sprawnie. A Ty miałeś jakieś doświadczenia z nimi? Odpowiedz Link Zgłoś
dan_ek Re: ubezpieczenie auta 15.07.09, 19:09 ehh już dzisiaj nie zdążyłem nigdzie więcej podzwonić :( może jutro się uda.Sprawdze to TUW chociaż przyznam że pierwszy raz o nich słysze :) a co z linkiem jest nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dp Spróbuj w Generali IP: *.toya.net.pl 15.07.09, 21:39 W moim wypadku było o 1000zł taniej na AC i OC niz w PZU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jestemadam Re: ubezpieczenie auta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.09, 14:37 Kiedy ja porównywałem ceny OC w różnych TU, to wyszło mi cos takiego - AXA: 1422, PZU: 854, LINK4: 517, LIBERTY DIRECT: 724. Wybór był prosty. Dodam, że jeżdżę Astrą z 92 roku z silnikiem 1,6. Auto zarejestrowane oczywiście w Łodzi. Mam 30 lat. Jeżeli w L4 wyszło ci 817, to szczerze mówiąc watpię żebyś gdzieś indziej taniej znalazł. Odpowiedz Link Zgłoś