Gość: Mikolaj IP: *.in-addr.btopenworld.com 24.07.09, 22:32 Adres strony to: www.use-it-lodz.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yarro Powstała mapa Łodzi dla travellersów 25.07.09, 05:28 Pomysł jest super :) Dopracować kilka błędów językowych i będzie git. Na przykład: nie 'fly market' tylko 'flea market', 'bicycle' a nie 'bicicle' i kilka innych. Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Powstała mapa Łodzi dla travellersów 25.07.09, 13:33 "Dla travellersów" - a po polsku nie łaska? Cóż, jeśli "travellers" to liczba pojedyncza, to "Free map for young travellers" powinno się przetłumaczyć jako "Darmowa mapa dla młodego travellersa" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trysil Powstała mapa Łodzi dla travellersów IP: *.banqu1.dynamic.dsl.tele.dk 26.07.09, 11:53 Ciekawy pomysł, sam się czegoś dowiedziałem o Łodzi ;-) Dziwi mnie tylko tendencja do podawania listy znanych gości, np. w Grand Hotelu czy Galerii Atlas. Nie widziałem tego w podobnych zagranicznych przewodnikach. Czy kogoś to obchodzi, że był tam David Lynch? Wątpię! Odpowiedz Link Zgłoś
berger.m www.use-it-lodz.pl 26.07.09, 13:48 Do adresu internetowego podanego w artykule wkradł się w błąd. Prawidłowy: www.use-it-lodz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k k k Powstała mapa Łodzi dla travellersów IP: *.toya.net.pl 27.07.09, 08:50 mapa wygląda całkiem fajnie i na poziomie ale jak Tomaszewski zabiera głos to źle to wróży całemu projektowi. Jak się prezydenci tego miasta do czegoś przyczepią to klapa murowana. a propos czy jest na mapie ta chu. owa fontanna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Powstała mapa Łodzi dla travellersów IP: 83.151.148.* 27.07.09, 09:33 szkoda tylko, ze strona nie dziala, a jak juz sie znajdzie w google pdf z mapa to jest niekompletny... coz tak to juz sie robi w Łodzi... Odpowiedz Link Zgłoś