hubar 24.12.03, 16:39 Witajcie w ten szczególny dzień. Kto z Was wejdzie dziś na Forum, niech zechce się wpisać tu na wątku, będzie to znaczyć, że cokolwiek łączy go z Forum i Forumowiczami. <trask> łamiemy się opłatkiem ;-) Kto jest już po kolacji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
al-ki Re: Wigilia z Forum <łamiemy się opłatkiem> 24.12.03, 16:43 A u mnie kolacja dopiero o 18-ej :( Ale opłatkiem dzieli się chyba przed, prawda? A ja mam duży kawałek, z każdym się podzielę :) Nie mam dzisiaj głowy do pomysłów na życzenie, wszystkiego najlepszego zatem! Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Wigilia z Forum <łamiemy się opłatkiem> 24.12.03, 16:47 al-ki napisał: > A u mnie kolacja dopiero o 18-ej :( ## Kto powiedział, że ja jestem choćby po jednej z kolacji wigilijnych?? Odpowiedz Link Zgłoś
al-ki Re: Wigilia z Forum <łamiemy się opłatkiem> 24.12.03, 16:50 Pierwotnie tak z tekstu wynikało, nie było w tym żadnego ataku. Odpowiedz Link Zgłoś
jachtera Re: Wigilia z Forum <łamiemy się opłatkiem> 24.12.03, 16:57 Wesołych Świąt, mnóstwa prezentów pod choinką oraz spełnienia najbardziej szalonych życzeń ;)))) ....trask.... Odpowiedz Link Zgłoś
jachtera Re: Wigilia z Forum <łamiemy się opłatkiem> 24.12.03, 16:58 Wesołych Świąt, mnóstwa prezentów pod choinką oraz spełnienia najbardziej szalonych życzeń ;))))wszystkim życzę ....trask.... smacznego Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: Wigilia z Forum <łamiemy się opłatkiem> 24.12.03, 18:23 Szczęścia... i smacznego :) ja właśnie odszedłem na chwilkę od stołu. <trask> ps ja właśnie odszedłem na chwilkę od stołu. Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen wpisuje sie i ja, zeby nie bylo... 24.12.03, 19:20 ze mnie dzis na forum nie bylo... Odpowiedz Link Zgłoś
bibus Re: Wigilia z Forum <łamiemy się opłatkiem> 24.12.03, 19:47 Wszystkiego co tylko najlepsze. <trask> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jezyk7 Re: Wigilia z Forum <łamiemy się opłatkiem> IP: *.retsat1.com.pl 24.12.03, 20:18 Ja już po kolacji :) Wszystkiego naj naj naj!!! pzdr. majkołajowy jezyk7 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jezyk7 aha zapomniałam... IP: *.retsat1.com.pl 24.12.03, 20:20 ...<trask> :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grażka Ja też - wszystkiego IP: *.toya.net.pl 24.12.03, 20:25 najlepszego <trask> grażka Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Wigilia z Forum <łamiemy się opłatkiem> 24.12.03, 20:26 Ja też już po kolacjach :-D teraz czas na prezenty ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: Wigilia z Forum <łamiemy się opłatkiem> 24.12.03, 20:39 No to łamię się (opłatkiem). :) Wesołych i radosnych świąt Bożego Narodzenia, najlepszego w Nowym Roku, udanego Sylwestra (nie śpijcie tylko później w autobusach nocnych). ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b00g13 Re: Wigilia z Forum <łamiemy się opłatkiem> IP: *.net / *.pl 24.12.03, 21:45 <trzask> wigilia, więc z nielogu Odpowiedz Link Zgłoś
loel Re: Wigilia z Forum <łamiemy się opłatkiem> 24.12.03, 22:10 i ja życze wszystkim pomyślności <trzask> Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: Wigilia z Forum <łamiemy się opłatkiem> 24.12.03, 22:44 <trask> <cmok><cmok> <chrup><chrup> <gul> ;) Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Wigilia z Forum <łamiemy się opłatkiem> 24.12.03, 22:45 jestrem po wspaniałej,rodzinnej kolację... <trzask> Najlepszego w 2004 roku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarcinK Re: Wigilia z Forum <łamiemy się opłatkiem> IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.12.03, 22:46 No to się łamiemy <trzask> opłatkiem :-) MK Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-strzalka Re: Wigilia z Forum <łamiemy się opłatkiem> 24.12.03, 22:48 co prawda jestem już po dwóch kolacjach i mój brzuch pęka ale myśle że zmieści się w nim jeszcze opłatek (dietetyczny), więc życzę wam dużo pogody ducha i optymizmu, przy okazji także dużo sukcesów w nowym roku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-strzalka Re: Wigilia z Forum <łamiemy się opłatkiem> 24.12.03, 23:01 no tak, zapomniałem napisać <trzask> Odpowiedz Link Zgłoś
igrek_oficjalny Re: Wigilia z Forum <łamiemy się opłatkiem> 24.12.03, 22:51 <trask> Życzę wszystkim spełnienia marzeń w te szczególne dni... Odpowiedz Link Zgłoś
marjory_m Re: Wigilia z Forum <łamiemy się opłatkiem> 24.12.03, 22:56 <trzask> pękam... trzeba strawić na pasterce... czy my nie jesteśmy ciut uzaleznieni- nawet w wigilie na forum?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grażka Re: Wigilia z Forum <łamiemy się opłatkiem> IP: *.toya.net.pl 24.12.03, 23:04 Dobrze, że się już uśmiechasz - nawet jeśli to tylko sygnaturka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
marjory_m bo to już tak jest... 24.12.03, 23:13 że bez względu na ogrom zmęczenia nastrój wigilijny jest magiczny. nawet jeśli sama sobie ten nastrój tworzę :] a uśmiechać się bardzo lubię!! pozdrawiam ciepło m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grażka Re: bo to już tak jest... IP: *.toya.net.pl 24.12.03, 23:23 To tak jak ja! Cieszę się. Odpowiedz Link Zgłoś
maclorcan Re: Wigilia z Forum <łamiemy się opłatkiem> 24.12.03, 23:42 To i ja się przełamię <trzask> z Wami opłatkiem w ten szczególny wieczór :)) Wszystkiego co najlepsze dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
krzyskup Re: Wigilia z Forum <łamiemy się opłatkiem> 24.12.03, 23:59 To i ja, choć już późna pora, przełamię się z Wami tym symbolicznym opłatkiem... <trask!> Wszystkiego Najlepszego! Pozdrawiam, Krzyskup -- Zapraszam na forum poświęcone Panu Samochodzikowi i jego przygodom Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Wigilia z Forum <łamiemy się opłatkiem> 25.12.03, 13:05 <trach> Wirtualnie łamałam się opłatkiem z Wami wczoraj, niestety dopiero dziś mam okazję to napisać. Opłatka mam dużo, więc odłamujcie sobie :) Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Wigilia z Forum <łamiemy się opłatkiem> 25.12.03, 15:42 Nie jestem uzależniony, bo mnie wczoraj wieczorem i dziś od rana tu nie było. <trask></trask> Odpowiedz Link Zgłoś