Dodaj do ulubionych

Nad Jez. Jeziorsko.

31.07.09, 14:54
W które miejsce nad Jeziorsko najlepiej można się wybrać? Chciałbym pojechać jutro z moją rodziną żeby się "popluskać" w wodzie.A w ogóle można się tam kąpać? Czy woda jest czysta?
Obserwuj wątek
    • witoldzbazin Re: Nad Jez. Jeziorsko. 31.07.09, 15:04
      i czy są żaglówki do POpływania/wynajęcia?
      • Gość: eureka jejku rety IP: 188.33.31.* 31.07.09, 15:12
        Miałem dość niedomytych w autobusach więc sprawiłem sobie auto, teraz okaże się
        że żaglówkę też będzie sobie trzeba kupić żeby świerzbu nie dostać
        • Gość: wał koń kurs muay thai IP: *.4web.pl 31.07.09, 15:20
          Gość portalu: eureka napisał(a):
          > Miałem dość niedomytych w autobusach więc sprawiłem sobie auto, teraz okaże się
          > że żaglówkę też będzie sobie trzeba kupić żeby świerzbu nie dostać

auto i żaglówka to nie wszystko. jeśli chcesz komfortowo spędzić czas nad
          jeziorem, przydałby się jeszcze kurs muay thai:)
          miasta.gazeta.pl/lublin/1,48724,6878020,Jezioro_Biale__burdy_jak_na_stadionie.html
        • witoldzbazin Re: jejku rety 31.07.09, 15:22

> Miałem dość niedomytych w autobusach więc sprawiłem sobie auto, teraz okaże się
          > że żaglówkę też będzie sobie trzeba kupić żeby świerzbu nie dostać

tak to jest jak rządzi PO...musisz uważać hehehe
          • Gość: tak ,oczywiście Re: jejku rety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.09, 15:30
            PO PO i PO. Cóż ty byś zrobił, gdyby PO nie było...

Pewnie byś się POwiesił albo POpłakał.
            • witoldzbazin Re: jejku rety 31.07.09, 15:38
              co by zrobił cwaniak z POd trzepaka gdyby nie był PiS..hm?
              co by zrobiła rządowa TV?

ale na razie niestety dziadostwo nielogowane też rządzi hehehehe

• Gość: eureka Re: jejku rety IP: 188.33.31.* 31.07.09, 15:46
                Błądzisz chłopcze... Po pierwsze na tym forum dziadostwo nigdy nie troluje nie
                zalogowane, czego jesteś najlepszym przykładem. Dziś stwierdzasz że na złość po
                się nie myjesz, hmm, widzę u ciebie zaawansowane objawy przedawkowania tvn24,
                pewnie znów oglądałeś całe noce w poszukiwaniu wpadek donalda? Poproś obsługę to
                ci w tym telewizorze na wystawie troszkę głos podkręcą i będziesz też słyszał.
                • Gość: filoma(TT) Re: jejku rety IP: 193.238.18.* 31.07.09, 15:55
                  Musiałeś mu jakąś straszną przykrość zrobić że tak wkoło płacze i miota się
                  dziwnie. Nie wiesz że jest sezon ochronny na trolle?
                • ares1970 Re: jejku rety 31.07.09, 15:57
                  Jeżeli macie się sprzeczać nad wyższością PO , PiS i innych tam takich to
                  spadajcie stąd. Ja wyraźnie zadałem pytanie o fajne miejsce nad Jeziorskiem. A
                  Wy zachowujecie się jak dzieci!!! Wcale mi nie pomogliście!!! Więc żegnam Was
                  ozięble.
                  • witoldzbazin Re: jejku rety 31.07.09, 15:59
                    ares1970 napisał:

> Jeżeli macie się sprzeczać nad wyższością PO , PiS i innych tam takich to
                    > spadajcie stąd. Ja wyraźnie zadałem pytanie o fajne miejsce nad Jeziorskiem. A
                    > Wy zachowujecie się jak dzieci!!! Wcale mi nie pomogliście!!! Więc żegnam Was

też jestem zainteresowany ale z tymi głąbami z "miasta Łodzi" POszukam sobie w necie
                    > ozięble.

TEŻ JESTE
                    • Gość: maurycy Re: jejku rety IP: 91.193.160.* 31.07.09, 16:41
                      spiesz się, zaraz zamkną klubokawiarnię a muszisz jeszcze za stodołą
                      gnój rozrzucić...
                      • witoldzbazin Re: jejku rety 31.07.09, 16:49
                        Gość portalu: maurycy napisał(a): a muszisz jeszcze za stodołą
                        > gnój rozrzucić...

dzisiaj nie wybieram się do Łodzi
                        • Gość: eureka Re: jejku rety IP: 188.33.31.* 31.07.09, 20:18
                          Czyli jeśli się nie wybierasz do miasta to gnój zostaję na noc na kipie.
                          Zreszztą ten twój drajwer go do bagażnika od służbowego zaporożca może
                          przerzuci. Ty jesteś paradny ty drajwer brzeziński ty
                          • witoldzbazin Re: jejku rety 31.07.09, 20:49

> Czyli jeśli się nie wybierasz do miasta to gnój zostaję na noc na kipie.
                            > Zreszztą ten twój drajwer go do bagażnika od służbowego zaporożca może
                            > przerzuci. Ty jesteś paradny ty drajwer brzeziński ty

tia...zieew POradny jak Piotrkowska nocą,jak wyspa bezkryzysowa,jak PO hehehe
                      • ares1970 Re: jejku rety 31.07.09, 20:56
                        Gość portalu: maurycy napisał(a):

> spiesz się, zaraz zamkną klubokawiarnię a muszisz jeszcze za stodołą
                        > gnój rozrzucić...

Gnó to chyba Ty jesteś!!! Hahahahahaha
            • staahoo Re: jejku rety 31.07.09, 17:24
              Longeta-Witoldzbazin ma jeszcze inne możliwości, a każda lepka i
              obrzydliwa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka