krzysiek-krzysiekw 10.08.09, 18:56 Potrzebuję info gdzie w łodzi znajdują się hurtownie tkanin i dzianin, takie aby mogła się tam zaopatrzyć studentka ASP. Chciałbym pomóc koleżance a nie wie jak. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aps Re: Zaopatrzenie studentki ASP IP: *.wroclaw.mm.pl 10.08.09, 19:33 Gratuluję koleżanki, która nie wie, gdzie kupić materiały... Ale czego spodziewać się po pannie "ze szmat", ekhm z wydziału tkaniny i upiorów;) Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Teofilów kiedyś prowadził sklep z dzianinami. 10.08.09, 21:59 Ceny były wręcz śmieszne, 3 zł za metr, 5 zł kiedy było to coś lepszego. Ale daaawno tam nie byłam. Co do tkanin - nie mam zielonego. Ceny ze sklepów bławatnych umieją zniechęcić każdego amatora własnoręcznie szytych ubrań. Ja odpuściłam, bo taniej jest obecnie kupić szmatę w jakimś tatuumie czy innym orsayu. (Dlatego jeśli coś ustalisz w kwestii tkanin, daj cynk. Interesują mnie też włóczki.) Odpowiedz Link Zgłoś
paralentum Re: Teofilów kiedyś prowadził sklep z dzianinami. 10.08.09, 22:11 Czyli że chcesz się włóczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna :) IP: 94.254.164.* 11.08.09, 17:35 no własnie, dobre pytanie, jeśli macie informacje odnoiśnie tego co kolega pytał, to pomóżcie, dziekuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Zaopatrzenie studentki ASP IP: 89.108.213.* 14.08.09, 18:16 up :) Odpowiedz Link Zgłoś