Gość: Motocyklista Re: Czołowo w busa. Dwaj motocykliści nie żyją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.09, 14:17 To trzeba by motocyklistą żeby nas zrozumiec. Odpowiedz Link Zgłoś
ideefiks Re: Czołowo w busa. Dwaj motocykliści nie żyją 20.08.09, 14:19 Gość portalu: Motocyklista napisał(a): > To trzeba by motocyklistą żeby nas zrozumiec. To znaczy co zrozumieć? Brak wyobraźni prowadzący do czołowki z busem? Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Czołowo w busa. Dwaj motocykliści nie żyją 20.08.09, 14:25 > > To trzeba by motocyklistą żeby nas zrozumiec. > > To znaczy co zrozumieć? Brak wyobraźni prowadzący do czołowki z > busem? Zwoje mózgowe gładkie jak lód. Odpowiedz Link Zgłoś
kutafonycz Re: Czołowo w busa. Dwaj motocykliści nie żyją 20.08.09, 15:03 ideefiks napisał: > Gość portalu: Motocyklista napisał(a): > > > To trzeba by motocyklistą żeby nas zrozumiec. > > To znaczy co zrozumieć? Brak wyobraźni prowadzący do czołowki z > busem? nie,to brak wyobraźni tego z busa,lub celowe działanie.Motocykliście wiele miejsca nie trzeba aby zakończyc manewr bezpiecznie,wystarczy aby taki z busa dał w prawo na 1m i rozjechaliby się w pokoju.Jestem w stanie wyobrazić sobie jak to było,bo baaardzo dużo jeżdże i wiem jak zachowują se niektórzy kierowcy.Nadmieniam że nie jeżdżę motocyklem bo po prostu nie mam prawa jazdy na ten pojazd. Facet musiał zablokować całkowity prześwit między dwoma samochodami aby ten motocykl se nie wpisał!Chyba że byli pijani.Jest też pewien moment,nie wiem jak to się nazywa,ale w ekstremalnych warunkach kierujący całkowicie drętwieje i nie reaguje na sytuację,po prostu go paraliżuje sytuacja.Taki przypadek miał miejsce w londyńskim metrze gdzie wagony walneły na końcowej stacji w ściąnę,świadkowie twierdzili że motorniczy siedział do ostatniej chwili jakby nic się nie dział i patrzył przed siebie!W tym wypadku mogło być tak samo,ale stawiam na złośliwość kierowcy busa który nie do końca przewidział konsekwencje swojego postępowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jawlodek Re: Czołowo w busa. Dwaj motocykliści nie żyją IP: 91.205.72.* 20.08.09, 16:14 Jasne. Najlepiej jakby zjechał do rowu ustępując miejsca Panom Motocyklistom. Przecież należy ich zrozumieć - wolność, adrenalina itp bzdety. Odpowiedz Link Zgłoś
rysiopysio @kutafonycz odkrył spisek zawiązany w celu 20.08.09, 20:29 ubijania motocyklistów. Brawo. Co za erupcja dedukcji i wiedzy. Gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
lia.13 Re: Czołowo w busa. Dwaj motocykliści nie żyją 21.08.09, 12:03 chyba nie doczytałeś w artykule, że DWÓCH motocyklistów walnęło czołowo w Busa. A to oznacza, ze oni wyprzedzali nie tyle na trzeciego, co na czwartego - w parze. A co do zajmowania przez motor 1 m, to zawsze mnie wkurza jak przyjeżdżając do pracy szukam miejsca do zaparkowania i stoją sobie zaparkowane takie 3 czy 4 motory i każdy jeden zostawia sobie taki prześwit po bokach, ze zajmuje dokładnie tyle samo miejsca co zaparkowany samochód, choć wydawałoby się, ze mógłby mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
rysiopysio Re: Czołowo w busa. Dwaj motocykliści nie żyją 20.08.09, 20:26 Gość portalu: Motocyklista napisał(a): > To trzeba by motocyklistą żeby nas zrozumiec. Zapomniałeś dodać - motocyklistą użwającym mózgu do myślenia a nie do rozmazywania po asfalcie i innych pojazdach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiak Re: Czołowo w busa. Dwaj motocykliści nie żyją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.09, 14:19 Kolego, najwyraźniej nie wiesz, że organy motocyklistów po wypadkach na ogół nie nadają się do przeszczepów. Ale powtarzaj dalej zasłyszane teorie o "dawcach nerek". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmp Re: Czołowo w busa. Dwaj motocykliści nie żyją IP: *.pp.com.pl 20.08.09, 14:20 Po takim wypadku organy nie nadają się nawet na paszę, a co dopiero na przeszczep... :] Odpowiedz Link Zgłoś
everettdasherbreed Re: Czołowo w busa. Dwaj motocykliści nie żyją 20.08.09, 17:34 Przerobić na Chappi i po problemie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxio Czołowo w busa. Dwaj motocykliści nie żyją IP: *.allianse.no 20.08.09, 14:22 Nie bardzo rozumiem tresc artykulu.Czy chodzi o dwoch motocyklistow na dwoch motocyklach ,czy kierowce i pasazera (nazwanych przez autora "motocyklistami")na jednym motocyklu?Czy ktos moglby mi to wyjasnic ? Zgory dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deev Re: Czołowo w busa. Dwaj motocykliści nie żyją IP: *.toya.net.pl 20.08.09, 16:53 > Nie bardzo rozumiem tresc artykulu.Czy chodzi o dwoch motocyklistow > na dwoch motocyklach ,czy kierowce i pasazera (nazwanych przez > autora "motocyklistami")na jednym motocyklu?Czy ktos moglby mi to > wyjasnic ? Zgory dzieki. kierowcę i pasażera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kellis Czołowo w busa. Dwaj motocykliści nie żyją IP: *.palloys.com.pl 20.08.09, 14:22 Volkswagen Bus ?? co to za auto ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lia.13 Re: Czołowo w busa. Dwaj motocykliści nie żyją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.09, 12:33 nap takie Odpowiedz Link Zgłoś
priller Czołowo w klawiaturę. 20.08.09, 14:23 ideefiks napisał: > Zapotrzebowanie na organy do przeszczepu jest niezmiennie duże, nigdy nie spotkałem się z zapotrzebowaniem na idiotów produkujących się na forach internetowych, a takich mnóstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Czołowo w busa. Dwaj motocykliści nie żyją IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.09, 14:26 i bardzo dobrze! nie szkoda mi wieśniaków! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Mrągowska WAW Re: Czołowo w busa. Dwaj motocykliści nie żyją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.09, 14:28 looo kolejny cwaniak z internetu. Podaj swoje dane cwaniaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grabi Re: Czołowo w busa. Dwaj motocykliści nie żyją IP: *.netburg.pl 20.08.09, 14:27 Idiota....sam oddaj...organy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: regus Re: Czołowo w busa. Dwaj motocykliści nie żyją IP: *.acn.waw.pl 20.08.09, 14:28 Az szkoda, ze glownie nadaja sie po takich wypadkach rogowki ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieśmiertelny nieśmiertelni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.09, 14:33 Motory - to nie paSja... to prawdziwa miłość... Czy tym co zgineli życie się znudziło...? Co im po głowie chodziło...? -Miłość odpowiedzią na pytanie i motorów pożądanie... Mówią o nich "dawcy" , a oni są nieśmiertelni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Czołowo w busa. Dwaj motocykliści nie żyją IP: *.tktelekom.pl 20.08.09, 14:29 niestety nie masz racji, z takich wypadków najczęściej nic nie nadaje się na przeszczep Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pantulipan Czołowo w busa. Dwaj motocykliści nie żyją IP: *.ktr.pl 20.08.09, 14:35 Lubiłbym motocyklistów na ścigaczach gdyby stosowali się do przepisów. Śmieszą mnie naklejki na autach: "Uważaj motocykle są wszędzie". W d... to mam gdzie są. Spora część właścicieli ścigaczy i zbliżonych, łamie przepisy prawa ruchu drogowego ignorując znaki dot. ograniczenia prędkości, wyprzedzania, itp. Tym samym stwarzają na drodze jeszcze większe zagrożenie niż to jakie wynika z marnego stanu technicznego polskich dróg. Co poradzić, takie wychowanie: przepisów nie przestrzegaj, lecz pokazuj jak umiesz je zignorować. Wśród kolegów będziesz ceniony i szanowany. Póki to się nie zmieni, to nie wiele będzie można poradzić. Potencjalnym i już łamiącym przepisy polecam dołączenie do portfela aktu poświadczonego notarialnie, że w razie śmieci zgadzają się na pobranie organów. To może być bardzo pożyteczne. pTp Odpowiedz Link Zgłoś
pit_sam_pras Re: Czołowo w busa. Dwaj motocykliści nie żyją 20.08.09, 14:41 Święte słowa tak ogólnie. A naklejki faktycznie megaidiotyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: auto_moto Re: Czołowo w busa. Dwaj motocykliści nie żyją IP: 217.153.125.* 21.08.09, 14:42 te naklejki mają takich debili jak ty uwrażliwić na konieczność używania lusterek ...pisząc że masz w d...e gdzie są inni użytkownikownicy ruchu drogowego dajesz świadectwo jedynie swojej arogancji dla zasad poruszania sie po drogach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg niestety motocyklisci sa bardzo zadko dawcami IP: *.hsd1.co.comcast.net 20.08.09, 14:35 z bardzo prostej przyczyny . W chwili wypadkow najczesciej dzialaja tak duze sily , plus brak jakiekolwiek ochrony ze organy po prostu sa pomiazdzone i niestety nie nadaja sie do niczego. tak ze nie ma im co dziekowac tylko wprowadzic normalne mandaty a nie to co teraz smiechu warte wtedy sie problemy przynajmniej ukruca, bo niestety glupoty sie leczyc nie da i zawsze sie jakis idiota na drodze znajdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos troche empatii... IP: 193.151.55.* 20.08.09, 14:37 ciekawa jestem jak inteligentą wypowiedz dał bys gdyby spotkało to kogos z twojej rodziny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antybiker Re: troche empatii... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.09, 14:39 A gdybyś był z rodziny kierowcy tego busa? - zaatakowanego czołowo przez dwóch pojebów - w końcu "motocykle są wszędzie" nawet tuż przed twoją maską. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafi1920 Re: troche empatii... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.09, 14:49 Współczuje takim jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: troche empatii... IP: 193.151.55.* 20.08.09, 15:10 znalam ich... i wiedz ze debilami nie byli To było dwóch mądrych chlopaków/. A kierowcy busa poza wgniecieniem maski auta nic sie nie stało Odpowiedz Link Zgłoś
pit_sam_pras Re: troche empatii... 20.08.09, 15:32 taa mądrzy... właśnie komentujemy ich mądrość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maker Re: troche empatii... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.09, 15:43 a ja skomentuje twoją. Jestes debilem jakich mało... ciekawe co ty byś zrobił na ich miejscu cwaniaczku ? Ciekawe ile w ogole masz lat bo masz umysł 11 latka. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pit_sam_pras Re: troche empatii... 20.08.09, 15:49 Hmm myślisz, że dzieciak w wieku 11 lat nie wie, że ryzykowanie czołowym zderzeniem to igranie ze śmiercią? No i bardziej ciekawe jest co TY byś zrobił na ich miejscu? Na razie wygląda na to, że mimo wszystko wyprzedzał :) Odpowiedz Link Zgłoś
rysiopysio Re: troche empatii... 20.08.09, 20:36 Gość portalu: ktos napisał(a): > znalam ich... i wiedz ze debilami nie byli To było dwóch mądrych chlopaków/. A > kierowcy busa poza wgniecieniem maski auta nic sie nie stało I to jest dobra wiadomość. Dwóch mądrych powiadasz ? Czemu Ci nie wierzę ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lia Re: troche empatii... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.09, 12:43 wgniecenie maski to i tak za dużo, skoro o to nie prosił. A poza tym, myślisz, że strat emocjonalnych kierowca nie poniesie? Mój ojciec też był kiedyś takim właśnie biernym uczestnikiem wypadku. Jechał w nocy, a kierowca i pasażer drugiego samochodu prawdopodobnie zasnęli. Niestety obydwaj zginęli. Tata przez dwa dni wymiotował, na koniec już żółcią, bo nic nie mógł jeść. Przez długi czas śniło mu się to po nocach. Jeden z uczestników zmarł mu na rękach zanim przyjechała karetka i tata długo miał tą scenę przed oczyma. Zatem nie gadaj tu, że facet ma TYLKO wgniecioną maskę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jawlodek Re: troche empatii... IP: 91.205.72.* 20.08.09, 16:28 Rodzina sama sobie winna że wychowała dzieci na idiotów, a może dołożyła kasę na motocykl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehh Re: troche empatii... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.09, 17:19 W mojej rodzinie, cale szczescie, nie ma kretynow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darwin Czołowo w busa. Dwaj motocykliści nie żyją IP: *.4web.pl 20.08.09, 14:59 Dosięgła ich naturalna selekcja. Odpowiedz Link Zgłoś
matanzas Oby jak najwięcej było takich dawców organów .... 20.08.09, 15:04 No może w końcu skaczą się kolejki w szpitalach ludzi do przeszczepu .....oby sezon trwał jak najdłużej !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Oby jak najwięcej było takich dawców organów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.09, 15:09 podobno narządy wewnętrzne po takich wypadkach często do niczego się nie nadają Odpowiedz Link Zgłoś
matanzas Re: Oby jak najwięcej było takich dawców organów 20.08.09, 16:20 Gość portalu: f napisał(a): > podobno narządy wewnętrzne po takich wypadkach często do niczego się nie nadają W takim wypadku fakt strata .... ale tylko organów szkoda !! bo szaleńców na motorach wcale ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulma Smutek - jak za kazdym razem jak ginie czlowiek.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.09, 15:03 Ale zeby byla jasnosc. Sama mam ochote powystrzelac wszystkich debili jezdzacych w Warszawie pulawska i ken 200 km/h po polnocy, gazujac ile wlezie. Za ten huk, brak wyobrazni i brak kutury osobistej (co z tego ze kolo tych ulic jest ciag blokow, ze lato, ze ludzie maja pootwierane okna, ze chca spac) nigdy nie zmienie nastawienia do wlascicieli - przede wszystkim scigaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stilgar Znieczulica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.09, 15:05 Czytając Wasze komentarze stwierdzam że bardzo daleko co niektórym do istot ludzkich. Osoby które piszą w ten sposób powinny zostać odizolowane od społeczeństwa . Po prostu żenada. Nikt z Was nie wie jak doszło do wypadku, ale większość wypowiada się w autorytatywnym, wszystkowiedzącym tonie. Dwie osoby nie żyją, mieli rodziny, może dzieci. Pomyślcie o tym i opamiętajcie się ! Odpowiedz Link Zgłoś
ideefiks Re: Znieczulica 20.08.09, 15:10 Słusznie. Trzeba mieć znieczulicę żeby wjeżdżać czołowo motorem w busa i zrobić coś takiego kierowcy - przecież on już zawsze będzie żył z ciążącą mu świadomością, że na masce jego auta zginęły dwie niewinne istoty. Odpowiedz Link Zgłoś
everettdasherbreed Re: Znieczulica 20.08.09, 17:37 Na maskach samochodów ginie wiele komarów, ważek i innego owadztwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobbyyk Re: Znieczulica IP: *.171.127.162.static.crowley.pl 20.08.09, 15:10 Szkoda, że tych dwóch debili nie pomyslało o swoich rodzinach i dzieciach jak grzali na czołówkę z volkswagenem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stilgar Re: Znieczulica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.09, 15:21 Masakra . Z takimi pajacami nie warto dyskutować, trzeba w mordę lać . Odpowiedz Link Zgłoś
pit_sam_pras Re: Znieczulica 20.08.09, 15:34 fakt, tylko lanie po pysku martwych podpada pod bezczeszczenie zwłok chyba, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stilgar Re: Znieczulica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.09, 15:37 Dzieciaku Tobie bym z chęcią przywalił Odpowiedz Link Zgłoś
pit_sam_pras Re: Znieczulica 20.08.09, 15:41 nie przepadam za pedofilami, wiec sobie nie poprzywalasz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stilgar Re: Znieczulica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.09, 15:43 Po co ja w ogóle z Tobą dyskutuję ? Jako Troll i tak pokonasz mnie doświadczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pizza Re: Znieczulica a nawet pełna demoralizacja IP: *.topagrar.com.pl 20.08.09, 16:19 już od dawna obserwuje kompletną demoralizację wśród internautów i zastanawiam się skąd się to wzięło - tak rodzice "wychowali" czy może właśnie nie a może już rodziców nikt nie wychował odpowiednio - sam nie wiem ale takie postawy są dla mnie poza normą człowieczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
matanzas Re: Znieczulica a nawet pełna demoralizacja 20.08.09, 16:27 Gość portalu: pizza napisał(a): > już od dawna obserwuje kompletną demoralizację wśród internautów i > zastanawiam się skąd się to wzięło - tak rodzice "wychowali" czy > może właśnie nie a może już rodziców nikt nie wychował odpowiednio - > sam nie wiem ale takie postawy są dla mnie poza normą > człowieczeństwa. A nie obserwujesz DEBILI na motorach którzy jeżdżą jak szaleńcy , nie uznając żadnych przepisów ruchu drogowego ,którzy zagrażają nie tylko sobie ( jak chce się zabić jeden z drugim wolna droga )ale tak że innych bogu ducha winnych użytkowników dróg ??? Odpowiedz Link Zgłoś
ideefiks pytanko do pizzy 20.08.09, 16:32 Gość portalu: pizza napisał(a): > już od dawna obserwuje kompletną demoralizację wśród internautów i > zastanawiam się skąd się to wzięło - tak rodzice "wychowali" czy > może właśnie nie a może już rodziców nikt nie wychował odpowiednio - > sam nie wiem ale takie postawy są dla mnie poza normą > człowieczeństwa. A czy wyprzedzanie "na trzeciego" doprowadzające do czołowego zderzenia z pojazdem nadjeżdżającym z przeciwnego kierunku ruchu jest twoim zdaniem poza normą człowieczeństwa czy w normie? Z góry dziękuję za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
tweed Re: Znieczulica 20.08.09, 16:49 A oni mysleli przed wyprzedzaniem? Czy tylko dali sie poniesc swojej pasji i milosci do motorow? I dlaczego inni maja teraz za nich myslec? Za pozno Odpowiedz Link Zgłoś
tweed Re: Znieczulica 20.08.09, 16:55 A oni pomysleli przed wyprzedzaniem? Opamietali sie? Inni maja teraz za nich myslec? Za pozno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Czołowo w busa. Dwaj motocykliści nie żyją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.09, 15:07 kamikadze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobbyyk motocyklista=trup IP: *.171.127.162.static.crowley.pl 20.08.09, 15:08 Tak kończą wszyscy motocykliście - debile. To są ograniczeni ludzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Czołowo w busa. Dwaj motocykliści nie żyją IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.09, 15:16 Kolejne geny głupoty wyeliminowały się ze społeczeństwa :) Całe szczęście, że kierowca busa nie zginął. Odpowiedz Link Zgłoś
krupniok_pl Widział ktoś kiedyś motocyklistę 20.08.09, 15:20 jadącego z przepisową prędkością, obojętnie w mieście czy poza nim? Bo ja nie wdziałem. Przypomnę: • na terenie zabudowanym w godz. od 5 do 23 - do 50 km/h • na terenie zabudowanym w godz. od 23 do 5 - do 60 km/h • poza terenem zabudowanym - do 90 km/h • w strefie zamieszkania - do 20 km/h • na drodze ekspresowej dwujezdniowej - do 110 km/h • na drodze ekspresowej jednojezdniowej - do 100 km/h • na drodze dwujezdniowej o co najmniej dwóch pasach w każdą stronę - do 100 km/h • na autostradach - do 130 km/h Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JGD Re: Widział ktoś kiedyś motocyklistę IP: *.chello.pl 20.08.09, 15:34 Tak, dwóch, wczoraj. Jednemu motocykl się zepsuł i drugi go holował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki Czołowo w busa. Dwaj motocykliści nie żyją IP: *.2.140.5.tvksmp.pl 20.08.09, 15:24 Dwóch wariatów mniej.Żeby chociasz ich organy na coś się przydały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrrrrrrrrr Re: Czołowo w busa. Dwaj motocykliści nie żyją IP: *.jt-int.com 20.08.09, 15:38 Znam t eokolice - drogi wąskie i kręte, często dziurawe - raczej kierowca Busa nie miał za bardzo pola manewru a z drugiej strony jedziesz sobie spokojnie i nagle wyskakują Ci przed maską dwa przecinaki, jak zareagujesz ? Obu nominować do nagrody Darwina. Skutecznie i w sposób arcybezmyślny wyeliminowali swoje DNA :) brawo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cezary Re: Czołowo w busa. Dwaj motocykliści nie żyją IP: *.matrix.pl 20.08.09, 15:46 Ty nieszczęśliwy człowieku ... Siedzisz za kółkiem swojego daewoo i myślisz sobie, że jesteś królem świata :P Gó... prawda! Jesteś nikim!!! Zastanów się co piszesz. Wszyscy zasługujemy na szacunek, czego nigdy nie zrozumiesz :( Odpowiedz Link Zgłoś
everettdasherbreed Re: Czołowo w busa. Dwaj motocykliści nie żyją 20.08.09, 17:38 Daewoo to bardzo dobre samochody. Trwałe i mało awaryjne. Kto jeździł, ten wie. Odpowiedz Link Zgłoś
rysiopysio Re: Czołowo w busa. Dwaj motocykliści nie żyją 20.08.09, 20:43 Gość portalu: cezary napisał(a): > Ty nieszczęśliwy człowieku ... Siedzisz za kółkiem swojego daewoo i myślisz > sobie, że jesteś królem świata :P Gó... prawda! Jesteś nikim!!! > > Zastanów się co piszesz. Wszyscy zasługujemy na szacunek, czego nigdy nie > zrozumiesz :( Nie mam szacunku do samobójców. Kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hugo Czołowo w busa. Dwaj motocykliści nie żyją IP: 87.61.161.* 20.08.09, 15:32 No to nadzieja na nowe nereczki, wątróbkę, spojówki i może coś jeszcze.. Naturalna eliminacja jednostek groźnych dla otoczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
the_rapist Niepotrzebnie sie scigali. 20.08.09, 15:34 Czyli znaczy sie w tym wyscigu byl remis? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Niepotrzebnie sie scigali. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.09, 15:42 Nie, musisz dalej pracować nad wyobraźnią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lia Re: Niepotrzebnie sie scigali. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.09, 12:47 jak dla mnie to remis :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Niepotrzebnie sie scigali. IP: *.adsl.inetia.pl 20.08.09, 17:50 nie było remis! ten po lewej żył 15 sekund dłużej!!! dobrze , że to był bus a nie tico - zginęło dwóch idiotów - na szczęście tylko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
the_rapist Re: Niepotrzebnie sie scigali. 20.08.09, 19:56 Trudno uwierzyc, ze pasazerom i kierowcy busa nic sie nie stalo, bus jaki by nie byl to jednak nie czolg. Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Czołowo w busa. Dwaj motocykliści nie żyją 20.08.09, 15:38 Przyczynek do wczorajszej dyskusji o idiotce ktora grzala 235 kilo. Dlaczego te chlopaki nie probowali zjechac w pole? Moze mieliby szanse- minimalna, ale zawsze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzes Re: Czołowo w busa. Dwaj motocykliści nie żyją IP: 83.230.7.* 20.08.09, 16:04 Kiedy wreszcie w Polsce powstanie wola polityczna zeby zmienic cos na drogach? Tutaj potrzebna jest intensywna akcja informacyjna trwajaca dlugi czas, niepoblazajaca policja. Za przekroczenie predkosci np o 30 lub 40 km na godzine kierowcy powinni byc kierowani na kursy "resocajlizacyjne", wiecej radarow itp. W tym roku jezdzilem kilk amiesiecy w Wielkiej Brytanii i bylo fantastycznie. Drogi tam duzo lepsze, ale to powinno prowadzic do jeszcze ostrozniejszej jazdy w Polsce! Kiedy wreszcie staniemy sie cywilizowanym krajem, gdize piesi nie beda musieli uciekac na przejsciu przed nadjezdzajacymi autami? Kiedy znikna barany ktore wyprzedzaja z prawej strony gdzie jest jeden pas? Motocyklisci ktorym sie wydaje ze moga robic co chca? Itp itp. Odpowiedz Link Zgłoś
everettdasherbreed Re: Czołowo w busa. Dwaj motocykliści nie żyją 20.08.09, 22:46 Przyczyną tego wypadku nie była żadna "prędkość" tylko wyprzedzanie w miejscu, w którym wyprzedzać nie należy. W dodatku było to wyprzedzanie "kolektywne". Postulujesz zaostrzenie kar? Ależ tutaj sprawcy ponieśli karę maksymalną: karę śmierci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lia Re: Czołowo w busa. Dwaj motocykliści nie żyją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.09, 12:49 żadne drogi nie zapewnią bezpieczeństwa na drogach, jeśli ludzie będą jeździć jak Ci dwaj - w parze, wyprzedzając wspólnie inny pojazd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gall Re: Czołowo w busa. Dwaj motocykliści nie żyją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 00:54 ponieważ podczas nauki jazdy na motorze nie są prowadzone cwiczenia nad unikami, a autem nad szybkością reakcji kierowcy, a wystarczyło delikatnie odbić w prawo..sam wychaczyłem pas zieleni (pół auta na asfalce reszta po piachu) lecz w tym przypadku to było spowodowane przez kierowce cięzarówki z niewiadomch przyczyn zjechał na srodek drogi jednopasmowej.. a co do motocyklistów; nie mam nic do nich, tylko żeby czasem pomyśleli że jak jade 60 po mieście widze go około 500m za sobą włączam kierunekowskaz a on jest w "czarnym punkcie" mojego auta kiedy zmieniam pas.. ps. u mnie w mieście nawet fororadary czasem obracają do tyłu zeby motocyklistą fotki łatać. Odpowiedz Link Zgłoś