przyslowie 29.08.09, 23:44 Oni z całej Polski się zjechali, że ich aż taka grupka się zebrała? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przyslowie Przemarsz fanów Michaela Jacksona 29.08.09, 23:45 Czy oni z całej Polski się zjechali, że zebrała się aż taka grupka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anoni Re: Przemarsz fanów Michaela Jacksona IP: *.legnica.vectranet.pl 30.08.09, 17:42 Przemawia przez Ciebie zazdrość, bo On był wspaniałym człowiekiem i utalentowanym artystą, tacy jak Ty go zniszczyli i doprowadzili do Jego śmierci. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Przemarsz fanów Michaela Jacksona 30.08.09, 17:48 tak czułem że przysłowie ma coś na sumieniu;-) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Przemarsz fanów Michaela Jacksona 30.08.09, 18:01 Dobrze się czujesz? Uważaj na lekarzy, oni mogą zrobić krzywdę, vide - ten "wspaniały" człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
pani_gienia Re: Przemarsz fanów Michaela Jacksona 30.08.09, 20:18 Gość portalu: anoni napisał(a): > Przemawia przez Ciebie zazdrość, bo On był wspaniałym człowiekiem i > utalentowanym artystą, tacy jak Ty go zniszczyli i doprowadzili do Jego śmierci > . a teraz weź duży rozbieg i pie...ij czólkiem o scianę. a potem się zastanów, co wypisujesz, debilu... "wspaniały człowiek"????? Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Przemarsz fanów Michaela Jacksona 30.08.09, 22:23 Ależ ja się zachwycam, bowiem wielkim artystą był. Pozdrawiam Legnicę, bo i ją mogę zniszczyć. Cieszy mnie, że w końcu w Łodzi udało się zebrać jakąś większą grupę fanów tego wielkiego artysty. Do tej pory z frekwencją było kiepsko, jeśli nie wręcz fatalnie. A ja nawet nie słyszałam, że ma się odbyć "Marsz Białych Róż". Ten jeden fan z przodu niósł symboliczną urnę w tym futerale? Mam nadzieję, że zgromadzeni fani dobrze się bawili w Elektrowni. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Przemarsz fanów Michaela Jacksona 30.08.09, 22:33 to oczywista oczywistość w końcu to król POp był,ale wolę królowe i księżniczki;-) Odpowiedz Link Zgłoś
majafe Przemarsz fanów Michaela Jacksona 30.08.09, 11:15 Chyba 51 urodzin a nie 50!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mm.ka18 Przemarsz fanów Michaela Jacksona 30.08.09, 18:13 zdjęcia i wideo z przemarszu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ErnaShorter Re: Przemarsz fanów Michaela Jacksona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.09, 22:27 Oczywiście i nie tylko z Polski,ale i z poza jej granic. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Przemarsz fanów Michaela Jacksona 30.08.09, 22:34 Jeśli byli także goście spoza granic, to tym lepiej. Super! Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Przemarsz fanów Michaela Jacksona 30.08.09, 22:38 Każdy gość jest super...nie licząc nieproszonych;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mama_nuli1 Przemarsz fanów Michaela Jacksona 30.08.09, 22:44 Przykre to, że dziennikarze gazety takie błędy strzelają... Wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś