ojro1 21.04.04, 13:29 Slucha go ktos z Was? pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ihopeyouwilllikeme Re: Bob Dylan 21.04.04, 14:26 Owszem, ja, choć raczej sporadycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soso Re: Bob Dylan IP: 195.41.66.* 21.04.04, 14:57 Sluchamy, starego i nowego. pzdrw soso Odpowiedz Link Zgłoś
vulture heh 21.04.04, 19:15 To ten co przeróbkę Ganzesrołzes zrobił? Kiepska była, oryginał lepszy, co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: heh 21.04.04, 19:20 vulture napisał: > To ten co przeróbkę Ganzesrołzes zrobił? Kiepska była, oryginał lepszy, co > nie? A ja myślałem, że to piosenka Avril Lavigne... Odpowiedz Link Zgłoś
wo_rk Re: Bob Dylan 21.04.04, 20:14 Zainteresowało mnie ostatnio wydawnictwo Bob Dylan Live 1975 The Rolling Thunder Revue, ponieważ jego wokal brzmi na tym koncercie tak dobrze jak nigdzie indziej, gdzie do tej pory udało mi się dotrzeć, poza "Knockin' On Heaven's Door" oczywiście, który jest jego flagowym utworem i od niego należy zaczynać poznawanie dorobku tego Roberta Zimmermana (Bob Dylan to tylko pseudonim, a jak zaczniesz od innych piosenek, wtedy jego wokal zniechęci cię do dalszego słuchania), bla, bla, bla. Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: Bob Dylan 21.04.04, 20:20 wo_rk napisała: > poza "Knockin' On Heaven's Door" oczywiście, który jest jego flagowym utworem > i od niego należy zaczynać poznawanie dorobku tego Roberta Zimmermana (Bob > Dylan to tylko pseudonim, a jak zaczniesz od innych piosenek, wtedy jego > wokal zniechęci cię do dalszego słuchania), bla, bla, bla. " Knockin... " to jedna z moich ulubionych piosenek w ogóle, ale flagowych to on miał więcej... " Blowin'n In The Wind " czy " All Along The Watchtower " wcale nie mniejszą karierę zrobiły. Odpowiedz Link Zgłoś