Gość: pepe IP: 213.25.90.* 08.08.01, 11:05 przy okazji minęliśmy wczoraj Szcecin. Ku chwale... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krotoss Re: Katowice wzięte! 08.08.01, 11:09 GRATULACJE Z BYDGOSZCZY!!! Pozdrowki dal Lodzi KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Katowice wzięte! IP: *.gwarant.lodz.tpnet.pl 08.08.01, 11:38 A tak swoja droga to ciekawe od czego zalezy aktywnosc mieszkancow pewnych regionow na forum. Wiele duzych regionow/miast ma znacznie mniej wiadomosci niz regiony nieduze. Pozdrawiam, Marcin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: Katowice wzięte! IP: 213.25.90.* 08.08.01, 11:42 Zachowanie i udział na forum w różnych regionach mogłoby być tematem pracy magisterskiej jakiegoś przyszłego socjologa. Ciężko powiedzieć dlaczego każde forum na tak odrębną specyfikę, wachlarz tematów, podejście do "licznika", etc. To naprawdę bardzo ciekawe. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicikoci Re: Katowice wzięte! IP: 10.10.70.* 08.08.01, 12:01 Widze, że się spóźniłem na imprezkę ;-) już 16 postów przewagi nad stolicą Górnego Śląska. W każdym razie gratuluję! Pozdrawiam i przepraszam, że tak krótko, ale mam nawał pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: Katowice wzięte! IP: 213.25.90.* 08.08.01, 12:02 jak będziemy łapać Gdańsk, to dam znać na 20 postów przed. Wtedy razem odbijemy szampana :) Ale dzięki za mozolną pracę i wysiłek włożony w pościg na wcześniejszych etapach. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
cmd26 Re: Katowice wzięte! 08.08.01, 12:56 Gość portalu: pepe napisał(a): > jak będziemy łapać Gdańsk a ja znam dowcip o jasiu :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Katowice wzięte! 08.08.01, 21:07 Tak bardzo chciałem się dostać na forum łódzkie że nawet tego nie zauważyłem. SSSSSSSSSSSUUUUUUUUUUUUUUUPPPPPPEEEEEEEEEEERRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oby tak dalej , łódzkie forum się rozkręca! wreszcie pozdrowy z Władysławowa Odpowiedz Link Zgłoś