Gość: großes "M" IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.12.04, 23:28 dlaczego nasz Legniczanin nie opowie nam tutaj o losie swojej rodziny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: großes "M" Re: losy rodzin IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.12.04, 23:47 a moze garba tez mieszka na nie swoim? Odpowiedz Link Zgłoś
bolko1335 Re: losy rodzin 27.12.04, 00:01 tez mi sie tak wydaje, poczucie winny, zawsze dobrze mozna uspokoic, takim sloganami jak: byla to dobra ale ciezka robota (Himmler), goszka pigulka dla "rasy panow"(legniczanin), zasluzony kara(grba) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek derSchlesier polskie dziewice IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.12.04, 00:19 po swiatecznych dniach refleksji, zadumy postanowilen od nowego roku (zaczalem na wszelki wypadek juz dzisiaj) wyjsc polskim naziolkom na przeciw i zaczac traktowac ich po czlowieczemu. jak stwierdzilem, oni sie jeszcze bardzo boja, ale mam nadzieje, ze bede mogl z tych polskich dziewic zrobic jeszcze cos ludzkiego. ps. i wcale nie mam zamiaru skrobac! :) Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: polskie dziewice 27.12.04, 10:41 Gość portalu: Marek derSchlesier napisał(a): > ale mam nadzieje, ze bede mogl z tych polskich dziewic zrobic jeszcze cos > ludzkiego. Znaczy, mareczku, postanowiłeś jednak dobrze wychować swoje córki? Odpowiedz Link Zgłoś