Gość: jo81 IP: *.tele2.pl / *.tele2.pl 22.04.04, 08:21 ja tez tak chce.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: yan Re: Ogromna kasa na pensje w TVP SA, a misji ciąg IP: *.ifd.uni.wroc.pl 22.04.04, 10:11 Durczok to "gwiazda" ? Srednio przyuczony czytacz z promptera. Ogladalnosc daja godziny emisji programow. Faceci stracili dawno poczucie przyzwoitosci. Zapomnieli w jakim zyja kraju. To ten sam mechanizm, ktory kaze brac horrendalne pieniadze za dzialania, ktore ci sami ludzie robia za pensje duzo taniej, jak lekarze czy wykladowcy wieloetatowcy. To mechanizm, ktory kaze dorownac na posadzie panstwowej biznesmenom prowadzacym zaklad prywatny. Dranstwo..nic wiecej panie Snopkiewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
gandalv Od Durczoka wara!!! W tvn z pocałowaniem ręki dost 22.04.04, 12:47 ałby 80 tyś. A to co się teraz wywleka to świństwo. Niech ktoś zapyta ile zarabia Nina Terentiew, o Jeneralskim nie wspomnę! 80 tyś dla Olejnik to dużo za dużo, ale jak nie dają tu to dają gdzie indziej - wolny rynek. Natomiast niktorych prezenterów(80%) zastąpiłbym sprzątaczkami . Pozdrawiam Gandalv www.twojamagia.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś
agrafek Re: Od Durczoka wara!!! W tvn z pocałowaniem ręki 22.04.04, 14:06 Może by i dostał, ale tych 80 tysiaków w tvn nie płaciłbym mu ja, tylko firma, która żyje z reklam. A jak nie zapłacę abonamentu tv na pensję dla Durczoka, to już mnie od razu wyzywają od telepajęczarzy. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrzyt precz z tvp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.04, 15:59 precz tvp, kto chce takiej tv ? jak prywatna stacja chce płacić ile chce, to mi nic do tego, a ci kradną abonament i wciskają taki kit, jak durczokowi nie pasuje to niech idzie do tvn, kto w takiej sytuacji będzie oglądał złodzieji z tvp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Od Durczoka wara!!! W tvn z pocałowaniem ręki IP: *.bater.net.pl / 217.97.221.* 22.04.04, 16:47 Jest tylko jedna malutka różnica pomiędzy TVP, a TVN. TVP jest telewizją prywatną, która sama na siebie musi zarobić, co robi z tymi pieniędzmi to jej sprawa. Natomiast na TVP zrzutkę w postaci abonamentu musimy robić wszyscy. I z tych pieniędzy TVP powinna się publicznie rozliczać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANKEE POLACY ! ALE WAS WSZYSCY ROBIA W BALONA, WIDZAC TO IP: *.mclnva23.covad.net 23.04.04, 19:30 AZ TUTAJ W AMERYCE - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek PRzeciez prezenter to tylko morda i dykcja ... IP: 193.0.122.* 22.04.04, 11:43 Zero myslenia - tylko nauczyc sie na pamiec lub przeczytac. I za to taka kasa ? Bo jakby to kto inny przeczytal to ludzie nie ogladaliby wiadomosci ??? Ja i tak nie ogladam bo sa beznadziejne. W ogole nie ogladam TVP, nie place abonamentu i nie mam zamiaru podnosic ich ogladalnosci. Wole kupic sobie gazete lub ja pocztyac w internecie a jak chce cos obejrzec to od tego mam DVD, kino, wypozyczalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emjot Re: PRzeciez prezenter to tylko morda i dykcja .. IP: 149.156.82.* 22.04.04, 11:56 no co Ty brachu... przeca o prezenetra trza dbać, bo prezenter to przyszły prezydent co najmniej :) jak mu się cowieczorne gadanie znudzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morda morda i dykcja .. IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 22.04.04, 12:51 o! widze ze u panow komuna lat 50tych przez morde i dykcje przemawia.. no jasne! przeciez wszyscy mamy takie same zoladki! wiec prezenterowi, ktory debatuje z politykami, czesto naukowcami i specjalistami tyle samo co robotnikowi w stoczni! a po co mu wiecej - ej, nie! robotnikowi wiecej bo przecie sie bardziej natyra! a ten morde pokaze i tyle. pojdzmy dalej! kierownikom w firmie dajmy mniej niz robotnikowm! o i urzednikom i w ogole niech zyje klasa robotnicza a burzujow do piachu. po cholere stdiowac 5 lat i marnowac czas, przeciez mozna isc do roboty po zawodowce i juz zaczac odkladac kase na malucha..' wszystkim po rowno - niezaleznie od mordy i dykcji!!!!!!!!!!! Stalinie! wroc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal Re: morda i dykcja .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.04, 13:25 to ile zarabiaja w tvn czy polsacie to ich sprawa (waltera czy solarza), ale to ile zarabia sie w tvp (utrzymywane z naszych pieniedzy - abonament) to juz jest nasza sprawa. Dla mnie to co robi Durczok jest warte od 10tys do 30tys. Myśle ze przy takich piniądzach można spokojnie znaleść kogoś na jego miejsce (oczywiście jeśli taka gaża jemu by nie odpowadała). jeszcze lepszych wyjsciem jest zrobienie cos w stylu "idola" politycznego. Niech się zgłaszają studenci, młodzi dziennikarze itp. do prowadzenia programów. Każdy program prowadzi inny kandydat i to widzowie wybierają kto im się najbardziej podoba. Oczywiście nie puszczamy kandydatów prosto z ulicy przed kamery, trzeba zrobić jakąś wstępną weryfikacje. Koszty czegoś takiego (kandydatom nie płacimy, ale mają okazje na stałą prace w tvp) licząc koszty castingu i ludzi tam zatrudnionych wyniosą na pewno mniej niż te 30tys, a oglądalność na pewno wzroście i do tego kasa za audiotele (widzowie przeciez musza jakos glosowac) # www.kulturystyka.biz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arahta On nawet nie ma porzadnej mordy IP: *.aster.pl / *.acn.pl 22.04.04, 14:38 a czyta z telebimu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cichy Re: Ogromna kasa na pensje w TVP SA, a misji ciąg IP: *.inds.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.04, 11:47 Boże i gdzie tutaj sprawiedliwość, moralność ??? , ja takich pieniędzy co oni biora w miesiąc nie zarobie nawet przez 10 lat, jak sobie pomysle ze mam utrzymać rodzine za 1000 zł miesiecznie to sie żyć odechciewa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszko Kowalikosk Re: Ogromna kasa na pensje w TVP SA, a misji ciąg IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 22.04.04, 11:48 Własnie wróciłem z Poczty, gdzie wymeldowałem telewizor.Jak to możliwe ,ze jakis ( nawet Pan Durczok,lubie Go) zarabia prawie 3 razy wioecej od PREZYDENRA RP. TVP jest firma publiczna za moje podatki , abonament (juz nie) i z moich opłat za reklamy.Przeciez ja ponosze koszty reklam kupując np. paste do zebów cy proszek od prania. Pozdrowienia dla GAZETY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro A ile zarabiają pismaczki od michnika? IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 22.04.04, 11:48 ha? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiepski Re: A ile zarabiają pismaczki od michnika? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.04, 11:51 Bardzo duuuuuzo...Ale po co kupowac GW???Jest internet i wszystko co najciekawsze mam za 49 zl/mc(siec osiedlowa)Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiepski P..szyc TVP. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.04, 11:48 Od lat nie ogladam TVP tylko telewizje z talerza(bezplatne).Naprawde duzo ciekawsze .Jak chce obejrzec dobry film to mam ,,Stadzion''(tanie DVD).A na ,,gwiazdy'' nie place...i juz.Polecam moj sposob mna zycie z mediami wizyjnymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiepski P..szyc TVP. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.04, 11:49 Od lat nie ogladam TVP tylko telewizje z talerza(bezplatne).Naprawde duzo ciekawsze .Jak chce obejrzec dobry film to mam ,,Stadzion''(tanie DVD).A na ,,gwiazdy'' nie place...i juz.Polecam moj sposob na zycie z mediami wizyjnymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarS Re: Ogromna kasa na pensje w TVP SA, a misji ciąg IP: *.amw.gdynia.pl 22.04.04, 11:49 Coś mnie trafia. Chyba oleje opłaty za abonament. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Re: Ogromna kasa na pensje w TVP SA, a misji ciąg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.04, 11:50 Olejnik 80 tys pln ? za co ? za serwilizm i prostacką bezczelność ? - wolne żarty !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiepski Re: Ogromna kasa na pensje w TVP SA, a misji ciąg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.04, 11:54 Nie ogladaj malpy.Ogladalnosc spadnie,reklamy odejda do prywatnych i po krociowych zarobkach.Ale juz politycy k..wa ich mac szyjuja ustawe o obowiazkowym podatku na place pani Moniki z rozwianym wlosem.Leczmy przyczyny nie skutki....Tylko UPR UPR UPR!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Re: Ogromna kasa na pensje w TVP SA, a misji ciąg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.04, 14:25 Dla niektorych UPR to wytrych na wszystko. Znam takich, ktorzu uwazaja, ze UPR usankcjonuje ich nierobstwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hadesja Re: Ogromna kasa na pensje w TVP SA, a misji ciąg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.04, 11:52 z tym gwiazdorstwem, to chyba przesada! Chyba, że wyznacznikiem gwiazdorstwa jest wysokość gaży... I czemu Olejnikowej płacić aż tyle,jeżeli TVN już jej nie chce. A tak w ogóle, to każdy kto w miarę płynnie czyta, nie ma wady wymowy i znośną dykcję może być prezenterem wiadomości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew z Krakowa Re: Ogromna kasa na pensje w TVP SA, a misji ciąg IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 22.04.04, 11:57 Durczok, Lis, Moniczka Ojejnik.....a coz to "gwiazdy"". sztaby ludzi też za moj abanament przygotowuja im materiały. Odczytac potrafi studentka, jak bedzie ładna i miala troche dykcji.Viwat WYBORCZA za temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac PŁACA ZA DYSPOZYCYJNOŚĆ IP: 213.17.204.* 22.04.04, 11:57 To jest płaca za dyspozycyjność. BMW, to nie tylko samochód. BIERNY, MIERNY ale WIERNY - to cechy tych, którzy takie płace odbierają. Oczywiście z tym miernym, to lekka przesada. Generalnie chodzi o to, zeby widz słyszał to co chce mu powiedzieć Partia Prezesa. Często manipulujac wypowiedziami, pytaniami prowadzący mają osiągnać cel - skopać tyłki niewygodnym dla partii, a ozłocić kolegów. Popatrzcie jak, media tępią LPR, UPR, SO, a jak złociły SLD, a teraz złocą PO. NO CÓŻ TAKA PRACA KOSZTUJE. Z ŻE ZYSKI (polityczne) uzyskują "swoi", a płacą abonenci, no to "hulaj dusza piekła nie ma". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po rowno Ja proponuje tak: IP: *.cec.eu.int 22.04.04, 12:05 Placic wszystkim po 1800 brutto, komu sie nie podoba to won, a potem poczekac na skutki...jak juz okaze sie kto za 1800 zostal, i jakie fajne programy nam proponuje, jak wzrasta ogladalnosc TVP i jak reklamodawcy bija sie o czas reklamowy (chyba nikt nie wyobraza sobie ze da sie to utrzymac z abonamentu - nieplaconego przez 50 % ogladaczy)......no to juz bedzie jak dawniej czyli wszystko w porzadku, po rowno. A wolny rynek - w tym gwiazd i innych osob przyciagajacych publicznosc - mamy gdzies, niech sobie prywatna telewizja robi na nich kase.... (Czy ktos wie ile na Durczoku za 60.000 miesiecznie TVP zarabia w reklamach przed i po jego audycjach??? Kiladziesiat razy wiecej. Ale to znowu jest belkot o RYNKU.........) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsian Dlaczego w Polsce jest Burdel ??? IP: *.mclnva23.covad.net 23.04.04, 19:36 anybody ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Ogromna kasa na pensje w TVP SA, a misji ciąg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.04, 12:09 ludzie opłcajcie abonament dla mnie.....hahahahhahaha. Komuchy zawsze sprzyjały nierobom... i kolesiom. Kwiatkowski oddaj moje pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NEWU Re: Ogromna kasa na pensje w TVP SA, a misji ciąg IP: *.marketscore.com / *.sj4.marketscore.com 22.04.04, 12:10 KONIEC Z ABONAMENTEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LS Re: Ogromna kasa na pensje w TVP SA, a misji ciąg IP: *.nlh.no 22.04.04, 12:14 Czy przeprowadzomno jakis test popularnosci na Durczoku. Z kad wiadomo ze baca z Krupowek nie lepszy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike Re: Ogromna kasa na pensje w TVP SA, a misji ciąg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.04, 12:15 olejnik 80 tys ; durczok 60 tys no i mam zjebany dzien.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: a służbowe ubrania... IP: 213.155.175.* 22.04.04, 12:17 Oprócz pensji pewnie trzeba doliczyć służbowe ubranie, kosmetyki, słuzbowe kolacyjki itp... No i te znajomości... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedurczok Re: Ogromna kasa na pensje w TVP SA, a misji ciąg IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.04, 12:25 Tak jasne że aż ciemne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zandy Re: Ogromna kasa na pensje w TVP SA, a misji ciąg IP: *.nibco.pl 22.04.04, 12:33 I jak tu politycy mają być gorsi. Każda grupa zawodowa ma brudy za kołnierzem. Dziennikarze "kreujący" społeczną wrażliwość też. Jeśli prezes banku zarabia 150 tys PLN miesięcznie, to dziennikarz prezentujący społeczną kontrolę powinien dwa razy więcej. To premier cztery razy więcej, to prezydent 8 razy więcej, to poseł, który tworzy prawo, żeby nie poszedł na lewo też powinien. I tu już prosta droga do mateczniki populizmu. Kto ma na to zarobić. Ty prosty człowieku jedyny w tym łańcuchu dostarczycielu podatków. Oni wszyscy Cię okradają. Życzę zdrowia i pogody ducha. Bez oglądania coraz nudniejszych wywiadów z coraz głupszymi i bezwzględnielszymi ludźmi można żyć. Już od dwóch lat nie oglądam tych programów i żyję. Nawet lepiej. Mam czas na inne ciekawsze zajęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: Ogromna kasa na pensje w TVP SA, a misji ciąg IP: 213.241.2.* 22.04.04, 12:34 Szanowny Panie Prezesie trzy przyzwoite programy za jedną dociekliwą i złośliwą Monisię? Czy to nie zbytnia przesada? Skoro chcecie stawiać na "super" jakość, to proponuję zastanowić się nad ograniczeniem emisji do kilku godzin.Chyba przyłączę się do tych którzy zaprzestali płacić abonament. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: Ogromna kasa na pensje w TVP SA, a misji ciąg IP: *.oepd.com.pl / *.oepd.com.pl 22.04.04, 12:44 A jak się do tego ma ustawa kominowa narzucająca pęta na prezesów (i nie tylko) firm którzy na codzień walczą o utrzymanie stanowsk pracy kilku, kilkudziesięciu, kilkuset lub więcej pracowników. Mają pracę po stokroć bardziej stresogenną i odpowiedzioalną niż te za przeproszeniem "papugi" z TVP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad Re: Ogromna kasa na pensje w TVP SA, a misji ciąg IP: *.kg.net.pl / 80.51.87.* 22.04.04, 12:51 To jest przesada powinni zarabiac do 5000 gora a nie 60.000 za co a na pokazywanie bramek z polskiej ligi to ich nie stac polikwidowac programy Kwiatkowskiego Molek Durczoka i inne bzdety poobnizac pensje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAM PŁAĆMY ABONAMENT !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.04, 12:55 Płaćmy abonament to pensje dla pazernych "gadających głów" napewno jeszcze wzrosną. Rozumiem jeszcze wysoką penję dla dziennikarzy (np. "Uwagi" TVN) którzy narażają sie bardziej niż policjanci (a skuteczność naszej policji to osobny temat ...) tropiąc różnego rodzaju afery, gdyby nie oni wiedzieli byśmy tylko to co "udostępniła" by nam "grupa trzymająca władzę". TAKIE pensje dla bezmózgich gadaczy to MARNOTRASTWO ŚRODKÓW PUBLICZNYCH,a dziennik byłby ciekawszy gdyby od czasu do czasu zbyt pazernego gadacza wymieniono. Odpowiedz Link Zgłoś