Dodaj do ulubionych

ubranie na fitness

01.03.11, 11:56
Może to trochę trywialny problem, ale zastanawiam się, jak ubierać się na zajęcia z fitnessu - czy dresy i t-shirt to nie będzie już trochę old-school? Wiem, że i tak najważniejszym elementem stroju są buty, wygodne i dopasowane, dlatego myślę u kupnie ttakich, ale co ze strojem?
Obserwuj wątek
    • Gość: marika Re: ubranie na fitness IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.11, 14:25
      Ubierz się tak, żeby było Ci wygodnie. Do fitnessu dobrze mieć spodnie tego typu: www.tanisport.pl/nike/339516010_Be_Bold_Df_Body_Pant/Product.aspx Chodzi o to, żeby nie były za szerokie, bo wtedy przeszkadzają w ćwiczeniach, ale również żeby były bardzo wąskie, bo wtedy nie będziesz się w nich czuła komfortowo podczas ćwiczeń.
      • erica Re: ubranie na fitness 07.04.11, 16:11
        A ja uważam, że zanim ktoś się zdecyduje na zakup profesjonalnego stroju na fitness to niech najpierw na niego pochodzi. Ja np. wielokrotnie obiecywałam sobie, ze będę regularnie uczęszczać na fitness a czasem mi to mi nie wychodziło. Dlatego na początek można pochodzić w legginsach i zwykłej koszulce.
        • plumfour Re: ubranie na fitness 07.04.11, 18:42
          erica napisał(a):

> A ja uważam, że zanim ktoś się zdecyduje na zakup profesjonalnego stroju na fit
          > ness to niech najpierw na niego pochodzi. Ja np. wielokrotnie obiecywałam sobie
          > , ze będę regularnie uczęszczać na fitness a czasem mi to mi nie wychodziło. Dl
          > atego na początek można pochodzić w legginsach i zwykłej koszulce.

Bardzo słuszna uwaga, Ja od miesiąca chodzę na fitness dwa razy dziennie a jeszcze nie inwestuje w żadne specjalne ubranie. Tak na prawdę nie jest Ci ono potrzebne. Zwykłe legginsy i t shirt się na pewno sprawdzi wink A co do butów to wcale nie prawda, że potrzebujesz nowych i super wygodnych. Jeśli będziesz ćwiczyć powiedzmy 3 razy w tygodniu po godzinie to naprawdę nawet zwykłe trampki ci wystarczą. To nie jest bieganie gdzie nogi są głównym i cały czas używamy narzędziem pracy wink
    • michaska.86 Re: ubranie na fitness 11.04.11, 23:47
      ja osobiście preferuje dopasowane dresy, albo leginsy, natomiast luźną koszulkę.
      Nie lubię martwić się czy zaraz nie wyjdzie mi kawałek brzucha wink

pozdrawiam,
      miśka86
      wodakokosowa.wordpress.com/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka