mariolka.k 13.03.06, 08:26 Nareszcie! Wziąć tych nierobów za dupe! Bo tylko piwko i fajerwerki im w głowie...a potem sruuu...za granice! I tyle pozytku z nich ma własny kraj! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mokado Re: Sponsor dla żaka IP: *.lze.lodz.pl 13.03.06, 09:55 Nareszcie koniec z "wiecznymi" studentami. Wieczni studenci powinni płacić pozatym 150% narmalnej opłaty za studia, dlatego że zajmują miejsca innym, trochę mniej zdolnym, ale za to chętnym wiedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Sponsor dla żaka IP: 193.24.202.* 13.03.06, 23:07 Studiuje na tej feralnej politechnice. I możecie mi wierzyć albo nie - nie pije piwa i nie puszczam fajewerek:( A z kraju i tak wyjade bo nie po to nabawiłam się wrzodów żołądka po pierwszym roku żeby pracować za 600zł:( Stypendium należy się wszystkim, którzy go potrzebują. Ja akurat mam całkiem niezłą średnią i trudną sytuację finansową(oboje rodzice niepracują). Dostaje z uczelni niewielką pomoc finansową. starczy jedynie na bilet i bieżące !małe! wydatki:( Odpowiedz Link Zgłoś