Dodaj do ulubionych

Nie winię tych chłopców

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 10:43
Do jakiego poprawczaka?!!! Wrzucić ich do bunkra i zalać betonem!!! Ale
wcześniej poucinać członki i zerżnąć w dupę drucianą szczotą!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Piti jasien Re: Nie winię tych chłopców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 15:17
      Sku..ele male. Najpierw plamalbym scierwom gnaty potem uciol jaja i pozwolil
      umierac w mekach. Dzisiaj bylem pod sadem gdzie byla rozprawa i mialem nadzieje
      ze akurat beda wychodzic bo tvn byl ale oni nie wychodzili. Ale jeszcze ich
      dorwe sku..eli malych.
    • Gość: Karolina Nie winię tych chłopców IP: *.delta.furrynet.org 26.10.06, 16:21
      ja ich wine jak i reszte klasy bo to nie mozliwe zeby cała klasa nie poradziła
      sobie z 5 chłopaczkami, a jelsi nie to od czego sa dzrzwi i wyjsc i zaczac
      krzyczec POMOCY, normalnie to wydzierac sie umieja a tak gdy trzeba komus pomoc
      to nic nie robia to tez JEST WINA KLASY ALE PRZEDE WSZYTSKIM 5 DEBILI jestem
      dziewczyna ale oni byli by biedy gdybym ich dorwała, skatowała na śmierc

P.S. najlepsza była wypowiedz jednego z ojców tych debili"przeciesz to normalne
      zabawy jak przepychanki" to ja mam propozycje dla tego faceta daj mi swego syna
      to tez tak z nim sie pobawie rozbiore go na miescie i przywizae do lampy i
      zaczne go gnebic i tłuc
      • Gość: Przerażony Re: Nie winię tych chłopców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 18:59
        3, teraz już 4 komentarze...co to jest? Mozna tylko utwierdzic sie we wszelkich
        nihilistycznych przekonaniach. Klasa, rodzice zbrodniarzy zwyrodnialcow, oni
        sami... Nie chce zeby to do mnie dotarlo bo chyba bym zwariował... całe
        społeczeństwo do kasacji? Czemu metro napisało "upokorzenie" to było normalne
        molestowanie napastowanie!!! filmik 20 minutowy?!Paranoja czy manipulacja... W
        takim świecie filmy postapokaliptyczne wydają się miłe. Matka tej dziewczyny
        nie wini rodzicow ani "dzieci" to albo bycie rodzicem tak uwrażliwia na
        problemy wychowawcze i pozwala je zrozumieć albo matka była w szoku, albo
        chciała odpłacić dobrem za zło bo wiadomo że wtedy bardziej boli albo te
        rodzinki to jakaś jedna wielka mafia. Ja dziękuje za takie państwo, ja dziękuje
        za takie społeczeństwo! Źle że młodzi emigrują? Niech emigrują wszyscy niech ta
        zgnilizna się przetrzebi i zginie między innymi nacjami bo wstydze się że
        jestem polakiem, z dziada pradziada to naród pożałowania godnej masy i
        jednostek wybitnych ja wiem że wszędzie jest tak samo "próżniactwo grupowe" ale
        do holery w naszym kraju to jest już do przesady... Pewnie że jestem wzburzony,
        może mi ktoś powiedzieć że nie mam prawa ale ciśnie mi się na usta
        słowo "LINCZ" Państwo obwiniam tylko o to że by zabroniło, za
        tego "poprawczaka" obwiniam i za obrone "dzieci" i rodziców... ale państwo to
        twór społeczeństwa i każdy wchodzi w jego skład. Dziewczyna nie żyje, jej
        rodzice do końca życia będą żyli tym koszmarem, żal mi brata jak on się musi
        czuć, sam mam młodszą siostre. Ja zrozumiem samobójstwo, ale tego co się stało
        na lekcji i tego co do tego doprowadziło ja zrozumieć sobie nie pozwole. To
        chore społeczeństwo zasługuje na zapomnienie. Pewnie, nikt nie może ryzykować
        życiem swoich bliskich dla próby poprawienia czegoś w tej dziórze, ale ten kto
        nie ma czegoś takiego jak bliscy i wcale tego nie chce to się sam nie weźmie do
        roboty...Ma ktoś jakiś pomysł? Bo ja na dziś straciłem nadzieje.
        • Gość: Adam Re: Nie winię tych chłopców IP: *.chello.pl 27.10.06, 01:47
          Szczerze powiem, że czytając artykuł zaciskały mi się pięści. Gorzej jak
          zwierzęta. Bydło, nie dzieci a bydło. Zastanawia mnie brak reakcji ze strony
          kolegów czy kolezanek z klasy. Z czego moze to wynikać? Strach? a moze
          niewrażliwość, nieczułośc na ludzką krzywde? Ale jednak najbardziej intryguje
          mnie zachowanie tych 5 szczeniaków. Co chcieli tym osiągnąć? Jednakże takowe
          zachowanie jest niedopuszczalnym. Osobiście bym chyba zatłukł będąc świadkiem
          podobnej sytaucji. Przecież to jest juz napaść. Jest juz na to nawet parafka.
          Gdzie rodzice? Gdzie wzorce? Ubolewam nad śmiercią dziewczyny. Mimo iż jej nie
          znałem tak ubolewam szczerze.
    • Gość: Ewelina Nie winię tych chłopców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 16:30
      Podziwiam mame Ani ja na jej miejscu znenawidzilabym tych "chlopakw"i cale ich
      rodziny...Mysl ze zadna kara nie bedzie wystarczajaca by zaplacili za to co
      zrobili Ani za to jak ja upokorzyli za to ze przez nich niewinna dziewczyna
      niezyje...
      • Gość: dbgoku To nie żart IP: 80.51.236.* 13.01.07, 22:53
        To niestety nie żart. Bóg dał życie i nikt nie miał prawa go wziąść a oni
        wzieli. Chcieli się wyżyć ? Niech przyjdą do mnie. Raz im tak wjebie pożądnie że
        nauczą się szacunku do drugiej osoby

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka