Gość: Angiebe O koszmarze wiadomo bylo od lutego ! IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.08.09, 20:11 zamknięty www.konie.biz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=6774&postdays=0&postorder=asc&start=0 taki post znalazlam wlasnie na "konskim" forum. Czemu nikt tego wczesniej nie zglosil ???? Link Zgłoś
Gość: Lex Re: O koszmarze wiadomo bylo od lutego ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.09, 01:14 zamknięty Poczytałem ten watek na "konskim " forum.... tego sqrwysyna komucha trzeba zajebac!!!! parszywy sqrwiały gnoj buraczany.Powinien qrwa karaluchy hodowac a nie konie arabskie matkojebca . Link Zgłoś
Gość: SB ek Re: O koszmarze wiadomo bylo od lutego ! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.09.09, 07:57 zamknięty ta akcja w Prądzewie tego Stowarzyszenia obronców Zwierząt z Trzcianki to klasyczna akcja esbecka,Trzcianka leży w woj wielkopolskim a Pradzew w łódzkiem.Bielawski zajmuje sie wyłapywaniem psów,ktore sprzedaje za granice do eksperymentów medycznych,Skad on sie wziąl w Prądzewie? jakiejs małej wiosce koło Łęczycy.Mam wiarygodne informacje,ze to robora służb specjalnych.Lek wet Majchrzak który potępiał rzekomo wychudzone konie zajmował się tymi końmi przez 2 lata razem z Marchwińskim.......niezłe co? Link Zgłoś
beatrix13 KUbasiewicza zamknac w 0.5m gnojowce 21.08.09, 20:12 zamknięty i trzymac pol roku Link Zgłoś
Gość: Poznanianka Re: oko za oko IP: 95.108.5.* 21.08.09, 21:43 zamknięty Sprawiedliwości czas. Niech żyje we własnym gó...e! Link Zgłoś
Gość: koniokrad Re: KUbasiewicza zamknac w 0.5m gnojowce IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.09.09, 07:42 zamknięty znam panią Beatko.To pani karmi konie kilogramami cukru i marchewka z marketu,tak że dostają kolki....Wielka miłośniczka koni,mitomanka.Podaje sie za żonę dyrektora Centrum Zdrowia Matki Polki,albo za dziennkarkę z TVN w Łodzi.A naprawdę szyje biustonosze.Wycyckała pewnego Żyda z Łodzi, ktory umarł, firma Orange Plazza ? Nazywa sie Beata Błasiak..... Link Zgłoś
Gość: to scierwo Makabra koni w Prądzewie IP: *.pools.arcor-ip.net 21.08.09, 20:13 zamknięty Was pytam mieszkancy Lodzi lub Pradzewa, czy tego impotenta kubasiewicza nie mozecie zalatwic? Link Zgłoś
Gość: impotent Re: Makabra koni w Prądzewie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.09.09, 01:51 zamknięty a co? nie dogodziłem ci kochanie?ty jestes lezba ,to wolisz baby.Ja też!Konie to cię nie interesują,bo woilsz suczki.O jejku!jejku Link Zgłoś
Gość: Smok "Prośba o pomoc" - to chyba jakieś jaja IP: *.acn.waw.pl 21.08.09, 20:14 zamknięty Zlicytować tego czerwonego kmiota i niech płaci za leczenie zwierząt. Co, może ludzie mają się dokladać a potem się okaże że zwierzęta wrócą do tego chama? Link Zgłoś
Gość: PKO Re: "Prośba o pomoc" - to chyba jakieś jaja IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.09.09, 01:54 zamknięty idz do PKO niech ci dadzą kasę na koniki!teraz jest kryzys na swiecie ale na mojego konia co go mam w spodniach nikt mi nie chce dac ani grosza!Co za czasy? o Boże! Link Zgłoś
Gość: janek Makabra koni w Prądzewie IP: *.pools.arcor-ip.net 21.08.09, 20:24 zamknięty za to swinie i krowy hodowane na mieso maja super... Link Zgłoś
Gość: dori49@wp.pl Makabra koni w Prądzewie IP: 77.255.31.* 21.08.09, 20:26 zamknięty mysle ,ze najlepiej by bylo, jego zamknac,i potraktoac go tak jak on traktowal swoje koniki,co za znieczulica, co ztego ze naglosnione,i jak to u nas bywa,wszystko sie wyciszy,to nie jest czlowiek,to potwor,takich mamy politykow, Link Zgłoś
Gość: strach się bać Znów kochający koniki nienawidzący ludzi IP: *.multi-play.net.pl 21.08.09, 20:53 zamknięty odezwali się w wątku. Link Zgłoś
Gość: Poznanianka Re IP: 95.108.5.* 21.08.09, 21:46 zamknięty Milcz ignorancie! Co ty wiesz o cierpieniu? Od razu sam sobie taką wypowiedzią wystawiasz o sobie opinię. Jesteś niewrażliwy. Wstydź się! Zrób cos dobrego,pożytecznego. Link Zgłoś
Gość: jozwa Re: Re IP: *.static.privatedns.com 22.08.09, 00:38 zamknięty zrobi sqrwysyn cos pozytecznego jak sie powiesi na własnych flakach na drzewie jak tu ktos napisał!!!! Link Zgłoś
Gość: jozwa Re: Znów kochający koniki nienawidzący ludzi IP: *.static.privatedns.com 22.08.09, 00:36 zamknięty nienawidze ludzi traktujacych tak bezbronne zwierzeta ty tepy pie...ny ch...u!!!! jak tego nie rozumiesz ku... jebana to ch... ci w dupe i zdechnij ku... komusza pie...na pod płotem z kosa w nerce szmato jebana Link Zgłoś
Gość: zzzzzz Makabra koni w Prądzewie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.09, 20:53 zamknięty niech kazdy nas wpalci nawet po 50 zl.....na konto dla ratowania koni...chociaz w ten sposob im mozna pomoc Link Zgłoś
Gość: Janina Makabra koni w Prądzewie IP: *.pool.einsundeins.de 21.08.09, 20:54 zamknięty Kosztami za transport, leczenie, owies,kowala i inne niezbedne uslugi nalezy obciazyc wlasciciela koni. To przeciez wlasciciel koni jest za nie odpowiedzialny. łódzki polityk, biznesmen i szef lokalnego Radia Parada, trzeba by sie bylo zastanowic, dlaczego tak nieodpowiedzialny czlowiek zajmuje takie stanowiska !! I zeby czasem nie bylo tak ze sie wywinie, a odpowiedzialnosc zwali na pracownikow. Nie zapomonajmy kto jest szefem i wlascicielem Link Zgłoś
Gość: Monika Rejzner Re: Makabra koni w Prądzewie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.09.09, 01:39 zamknięty lubie swoja pracę bo sama mam niezły biust,szyję biustonosze.Konie tez mam dwa,szukam stajni na hotel dla tych koni najlepiej za darmo.Mogę przywieśc trochę marchwi i kilo cukru w kostkach,dla biednych koni,co to jeść nie mają co!Moze ktoś sie ulituje nad losem moich biednych koni?Bo ja kocham konie. Link Zgłoś
Gość: taz12 Makabra koni w Prądzewie IP: *.hsd1.il.comcast.net 21.08.09, 20:56 zamknięty Dobrze,ze ogloszono zbiorke na pomoc dla tych biednych zwierzakow,ja uwazam,ze temu draniowi,besti nalezy zabrac czesc majatku i wyleczyc biedne stworzenia za los jaki stworzyl mu pseudo czlowiek.Kiedy w koncu bedzie prawdziwe prawo dla wszystkich zwyrodnialcow. Link Zgłoś
Gość: mondego1 Re: Makabra koni w Prądzewie IP: *.fbx.proxad.net 21.08.09, 22:32 zamknięty wplace na ratowanie tych koni ale potem przesle kopie dowodu wplaty temu bucowi niech wie ze m dlug i jak go juz zlicytuja niech odaje kase i palci dlalej na utrzymanie koni ale niech sie do nich nie zbliza fjut jebany Link Zgłoś
polak_kr Ranking lepszych zwierząt: 21.08.09, 20:57 zamknięty konik, piesek, kotek. A innymi sie nikt nie przejmuje, żałosna hipokryzja lewaków. Link Zgłoś
Gość: Krzysio Makabra koni w Prądzewie IP: *.toya.net.pl 21.08.09, 21:05 zamknięty "Niech do mnie zadzwoni redaktor naczelny, bo ja jestem naczelnym Parady i tylko z naczelnymi rozmawiam. A nie z dziennikarzami." Ciekawe czy z prokuratorem będzie rozmawiał? Link Zgłoś
Gość: NM Zakuc go w podkowy i nalozyc mu kantar na pysk IP: *.dip.t-dialin.net 21.08.09, 21:11 zamknięty i w dupe batem. Niech ciagnie stajennego......... ....nie kasowac ! Moderator widac nie duzo lepszy od wlasciciela tych koni............ Link Zgłoś
Gość: Poznanianka Re: żądam kary dla złoczyńcy IP: 95.108.5.* 21.08.09, 21:48 zamknięty Tak jest. Kara musi być. Za dużo tego zła. Niech mu kantar wrośnie w szyje. Link Zgłoś
Gość: GB Re: żądam kary dla złoczyńcy IP: *.zone3.bethere.co.uk 23.08.09, 11:22 zamknięty Gnój, powinien jak te biedne zwierzeta zostac zamkniety w celi 2 na 2 metry i zostac tam az sie by zasral tam na wysokosc 0,5 metra a pic to tez powinna swinia jedna wlasne jszczochy, ''wielki'' mi to lekarz od siedmiu bolesci, jestem pewien ze nie potrafilaby zdiagnozowac zgonu u umrzyka. Panie posle gdzies pan sie uchowal na takiego gnoja pytam...mam tylko nadzieje ze los pana podobnie skarze. Link Zgłoś
Gość: ksiądz Re: Zakuc go w podkowy i nalozyc mu kantar na pys IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.09.09, 08:07 zamknięty nie należy wydawac pochopnych wyroków bez dokładnego zbadania sprawy.Ja tu widzę potężną manipulację medialną.Szum zrobiły media,zanim poznalismy prawdziwą sytuacje tych koni.Na zdjeciach konie wygladają dobrze."co innego widze,a co innego słyszę" Link Zgłoś
yanfhowah Makabra koni w Prądzewie 21.08.09, 21:13 zamknięty CYT; Kubasiewicz odcina się od sprawy: - Niech do mnie zadzwoni redaktor naczelny, bo ja jestem naczelnym Parady i tylko z naczelnymi rozmawiam. A nie z dziennikarza prosze bardzo jaki NACZELNY SKU...EL....mam nadzieje ze naczelny z sadu mu da odpowiednio naczelna dawke do odsiadki....... Link Zgłoś
Gość: mazi Makabra koni w Prądzewie IP: *.toya.net.pl 21.08.09, 21:13 zamknięty Skoro GW tak celnie trafiła Kubasa, niech może sama sfinansuje leczenie jego koni... Będzie miała kolejny "ciekawy" temat... Link Zgłoś
Gość: Lex Re: Makabra koni w Prądzewie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.09, 01:22 zamknięty nie tylko gazeta bo cała polska prasa pisze o tym sqrwIAŁYM KOMUSZYM SCIERWIE kubasiewiczu...jest skonczony sldowski szmaciarz . Raz sierpem raz młotem czerwona hołotę!!!! Link Zgłoś
yanfhowah Re: Makabra koni w Prądzewie 21.08.09, 21:14 zamknięty sid_6.8 napisała: > A mówią że pańskie oko konia tuczy. Tak panskie tak , ale nie zwyklego chama,,,,,,,, Link Zgłoś
Gość: ddd Re: Makabra koni w Prądzewie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.09, 21:19 zamknięty no taki z niego bizmesmen........myslal ze na koniach zarobi, ale na tym zeby sie udalo trzeba sie znac i kochac to co sie robi i dbac.....a tu widac, ze chodzilo tylko i wylacznie o kase......a jak mu interes nie wyszedl to zapomnial o tych biedbych istotach.....POWINIEN TO ON BYC NA ICH MIEJSCu Link Zgłoś
Gość: mondego1 Re: Makabra koni w Prądzewie IP: *.fbx.proxad.net 21.08.09, 22:35 zamknięty do rozwiazania jest pewnie jeszcze kwestia doplat unijnych do hodowli tych koni, pewnie kase z unii wyludal czerwono-samoobronna gnida Link Zgłoś
Gość: Lex Re: Makabra koni w Prądzewie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.09, 01:26 zamknięty jak mawia stare przysłowie.."smoking lezy dobrze na człowieku dopiero w 3 pokoleniu" ..a temu chamskiemu komuchowi słoma z butów wychodzi mimo posiadanych milionów. burak i cham zawsze bedzie chamem chocby 10 fakultetów zaliczył. Link Zgłoś
Gość: Waldi Makabra koni w Prądzewie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.09, 21:23 zamknięty Wiecie co, takiej mędzie powinno się załżyć się specjalnie dla niego zrobiony kantar na łeb, aby nosił do czasu, aż wrośnie się w jego skórę i trzymać łajzę zamkiętą w kiblu o pow. 1 m kw. Czy to jeszcze człowiek? Link Zgłoś
Gość: loginn99 Re: Makabra koni w Prądzewie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.09, 21:25 zamknięty Straszne !!! serce pęka !!! Link Zgłoś
Gość: i GW czyta! Re: Mieszaniec sld i samoobrony! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.09, 21:57 zamknięty a jeszcze zapewne na PO głosował i został inteligentem dzięki temu! Link Zgłoś
Gość: Poznanianka Makabra IP: 95.108.5.* 21.08.09, 21:27 zamknięty Znowu okrucieństwo człowieka. Zaniedbanie celowe jest też forma okrucieństwa. Ukaraćdotkliwie biznesmena i koniuszego. Ciężkie prace,prace społeczne i kara finasowa w formie płacenia na kliniki weternynaryjne, Straż dla Zwierząt, TPD i inne takie pomocne zwierzakom instytucje. A może ich tak głodzić i trzymać w syfie? Hańba! Wstydzić się trzeba,że gatunek ludzki jest tak okropny. Ile jeszcze będzie takich spraw? To takie smutne. 3ba działać i wyłapywać sprawców nieszczęść zwierząt. Link Zgłoś
Gość: MAGDA WALCZAK Makabra koni w Prądzewie IP: *.gdynia.mm.pl 21.08.09, 21:27 zamknięty ŻYCZE PANU TAKIEGO SAMEGO BÓLU PANIE KRZYSZTOFIE KUBASIEWICZU JAKI PAN ZADAŁ TYM KONIKOM- NAWET WIEKSZEGO. MAGDALENA WALCZAK Link Zgłoś
Gość: mik Makabra koni w Prądzewie IP: *.toya.net.pl 21.08.09, 21:35 zamknięty Kolejny dowod na to ze zwierzeta sa lepsze od ludzi. nasza-klasa.pl/profile/25857477 Link Zgłoś
zielonooki99 Re: Makabra koni w Prądzewie 21.08.09, 21:41 zamknięty Łzy same płyną do oczu. Dwa lata więzienia to stanowczo za mało !!!! Link Zgłoś
Gość: Poznanianka Makabrysta IP: 95.108.5.* 21.08.09, 21:38 zamknięty To nie jest człowiek to bestialski typ. Miał w nosie co się z tymi biedactwami dzieje. Link Zgłoś
kotka.szrotka Re: Makabra koni w Prądzewie 21.08.09, 21:44 zamknięty Jakie to smutne....... Link Zgłoś