Gość: ms IP: *.chello.pl 21.09.09, 13:59 Fajna i potrzebna akcja. Jestem za. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mrowka Dzień bez samochodu IP: *.adsl.inetia.pl 21.09.09, 16:20 "Świetny" artykuł - brakuje najważniejszej informacji: gdzie te bilety są do nabycia. Jak znam życie - to pewnie tylko w jednym miejscu, odpowiednio odległym od centrum miasta. I tak akcja'która mogłaby sprawdzic mobilnośc MPK i odciążyc ruch w mieście na pewno nie wypali.Czy w naszym mieście wszystko musi się rodzic w takich bólach? Amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bigos Re: Dzień bez samochodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.09, 16:53 Hehe, podjadę sobie po ten bilecik samochodem... Odpowiedz Link Zgłoś
mx4 Dzień bez samochodu 21.09.09, 17:43 Zdaje sie, że kiedyś przy takiej akcji wystarczyło do darmowego przejazdu autobusem mieć przy sobie dowód rejestracyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100noga Dzień bez samochodu IP: *.adsl.inetia.pl 22.09.09, 19:48 A dlaczego uprzywilejowani są tylko właściciele samochodów? Wszystkim w tym dniu należałoby zaproponować bezbiletowy przejazd. We Wrocławiu tak właśnie zrobiono! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GERONIMO Re: Dzień bez samochodu IP: *.adsl.inetia.pl 22.09.09, 20:15 ja chwilowo nie mam samochodu, więc mi to wisi... Odpowiedz Link Zgłoś