Dodaj do ulubionych

Nagroda dla ECO

IP: 83.238.215.* 01.10.09, 13:38
Łubu dubu, łubu dubu, niechaj zyje prezes naszego dworu, niech
Wiesiu żyje nam!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: gostek Re: Nagroda dla ECO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.09, 17:13
      Idź Jarząbek śpiewać pod gabinetem.
      ECO przyjazna klientowi - buahahaha!
      Pokazują to odcinając od ciepła swoich nieopłacalnych klientów. Przyjazna
      klientowi, który płaci krocie - to i owszem :-D
      • Gość: ekonom Re: Nagroda dla ECO IP: *.adsl.inetia.pl 01.10.09, 17:47
        Firma jest po to by zarabiać. Rozdawanie lub sprzedaż poniżej kosztów to
        działanie na szkodę firmy, czyli czyn prawnie zabroniony. Komuna wam we łbach
        nas...ła i wydaje się niektórym, że im się NALEŻY. Skoro nieopłacalne, to się
        nie robi i tyle. Energia to towar jak każdy inny. Tyle w temacie przedmówcy.
        Prfzeczytaj raz jeszcze jak ustalali - sugerujesz , że komisja była opłacona,
        stronnicza? Masz dowody? Jak nie masz, to się opanuj.
        • Gość: gostek Re: Nagroda dla ECO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.09, 21:09
          Łohoho! Uderz w stół, a nożyce...
          To musi być, że coś jest na rzeczy :-D
    • mieszaniec-zopola Nagroda dla ECO 01.10.09, 21:23
      Firma przyjazna klientowi nie rezygnuje łatwo z klientów, kiedy stają się
      nieopłacalni. Firma powinna była poszukać sposobu na utrzymanie klientów przy
      zachowaniu opłacalności. O ile dobrze pamiętam, to była tam mała grupa
      klientów na końcu nitki. Czy nie można było zaproponować im nieco wyższych
      taryf, lub zabiegać o zwiększenie liczby klientów?
      Mimo tej wpadki, wydaje mi się, że ECO zasłużyło na laur firmy przyjaznej dla
      klienta. W każdym znanym mi przypadku, firma szła klientom na rękę, choć nie
      musiała. Rozwalili chodnik - zaoferowali w zamian rekonstrukcję chodnika i
      drogi dojazdowej. Lokatorom zachciało się dzielić obwody i wymiennikownie -
      ECO robiło to od ręki, nie biorąc ani grosza. W sumie ich interes był żaden.
      Awarie usuwają szybko, dyspozytorzy pod telefonem grzecznie udzielają klientom
      wyjaśnień, sprawdzają zdalnie stan wymiennikowni, wysyłają ekipy remontowe.
      Naprawdę w stosunku do klienta są OK.
      Szkoda, że popsuli sobie markę z tym odcięciem nieopłacalnej nitki.
      Gratuluję wszystkim pracownikom ECO nagrody, bo wszyscy oni po trochę mają w
      niej swój udział.
    • Gość: pleonazm Nagroda dla ECO IP: *.adsl.inetia.pl 01.10.09, 21:29
      Może ktoś z ECO napisze, ile trzeba było zapłacić za uczestnictwo w
      tym pożal się Boże konkursie?...
      • mieszaniec-zopola Bez przesady 01.10.09, 21:37
        Zdaje mi się, że nagrodę krytykują przeciwnicy i wrogowie pana prezesa. Proszę
        nie mylić wewnętrznych stosunków w firmie z jej relacjami z klientami! Te
        ostatnie są w moim przekonaniu naprawdę niezłe, choć łyżka dziegciu, o której
        pisałem i tu się znajdzie.
        • Gość: gostek Re: Bez przesady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.09, 21:43
          Czy "naprawdę niezłe relacje" wystarczą aby obnosić się z takim tytułem?
          Każda firma w dzisiejszych czasach ma niezłe albo dobre, a nawet świetne relacje
          z klientami. Inaczej nie przetrwa.
          Też jestem ciekaw ile zapłacili?
          Nie czarujmy się, że wszystkie te nagrody są po prostu kupowane.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka