Gość: Członek dworu IP: 83.238.215.* 01.10.09, 13:38 Łubu dubu, łubu dubu, niechaj zyje prezes naszego dworu, niech Wiesiu żyje nam!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gostek Re: Nagroda dla ECO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.09, 17:13 Idź Jarząbek śpiewać pod gabinetem. ECO przyjazna klientowi - buahahaha! Pokazują to odcinając od ciepła swoich nieopłacalnych klientów. Przyjazna klientowi, który płaci krocie - to i owszem :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekonom Re: Nagroda dla ECO IP: *.adsl.inetia.pl 01.10.09, 17:47 Firma jest po to by zarabiać. Rozdawanie lub sprzedaż poniżej kosztów to działanie na szkodę firmy, czyli czyn prawnie zabroniony. Komuna wam we łbach nas...ła i wydaje się niektórym, że im się NALEŻY. Skoro nieopłacalne, to się nie robi i tyle. Energia to towar jak każdy inny. Tyle w temacie przedmówcy. Prfzeczytaj raz jeszcze jak ustalali - sugerujesz , że komisja była opłacona, stronnicza? Masz dowody? Jak nie masz, to się opanuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek Re: Nagroda dla ECO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.09, 21:09 Łohoho! Uderz w stół, a nożyce... To musi być, że coś jest na rzeczy :-D Odpowiedz Link Zgłoś
mieszaniec-zopola Nagroda dla ECO 01.10.09, 21:23 Firma przyjazna klientowi nie rezygnuje łatwo z klientów, kiedy stają się nieopłacalni. Firma powinna była poszukać sposobu na utrzymanie klientów przy zachowaniu opłacalności. O ile dobrze pamiętam, to była tam mała grupa klientów na końcu nitki. Czy nie można było zaproponować im nieco wyższych taryf, lub zabiegać o zwiększenie liczby klientów? Mimo tej wpadki, wydaje mi się, że ECO zasłużyło na laur firmy przyjaznej dla klienta. W każdym znanym mi przypadku, firma szła klientom na rękę, choć nie musiała. Rozwalili chodnik - zaoferowali w zamian rekonstrukcję chodnika i drogi dojazdowej. Lokatorom zachciało się dzielić obwody i wymiennikownie - ECO robiło to od ręki, nie biorąc ani grosza. W sumie ich interes był żaden. Awarie usuwają szybko, dyspozytorzy pod telefonem grzecznie udzielają klientom wyjaśnień, sprawdzają zdalnie stan wymiennikowni, wysyłają ekipy remontowe. Naprawdę w stosunku do klienta są OK. Szkoda, że popsuli sobie markę z tym odcięciem nieopłacalnej nitki. Gratuluję wszystkim pracownikom ECO nagrody, bo wszyscy oni po trochę mają w niej swój udział. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pleonazm Nagroda dla ECO IP: *.adsl.inetia.pl 01.10.09, 21:29 Może ktoś z ECO napisze, ile trzeba było zapłacić za uczestnictwo w tym pożal się Boże konkursie?... Odpowiedz Link Zgłoś
mieszaniec-zopola Bez przesady 01.10.09, 21:37 Zdaje mi się, że nagrodę krytykują przeciwnicy i wrogowie pana prezesa. Proszę nie mylić wewnętrznych stosunków w firmie z jej relacjami z klientami! Te ostatnie są w moim przekonaniu naprawdę niezłe, choć łyżka dziegciu, o której pisałem i tu się znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek Re: Bez przesady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.09, 21:43 Czy "naprawdę niezłe relacje" wystarczą aby obnosić się z takim tytułem? Każda firma w dzisiejszych czasach ma niezłe albo dobre, a nawet świetne relacje z klientami. Inaczej nie przetrwa. Też jestem ciekaw ile zapłacili? Nie czarujmy się, że wszystkie te nagrody są po prostu kupowane. Odpowiedz Link Zgłoś