Dodaj do ulubionych

PLATF(ORMO) DLACZEGO SIĘ SPRZEDAŁAŚ ?!!?!

IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 07.02.04, 16:28
Nawet tak poczciwy facet jak Janek Rokita czy Donaldzik sprzedali się SLD?!!!
Czy dlatego, że - obok Unii Wolności - jest w waszych szeregach najwięcej (po
SLD) byłych aparatczyków? Czy dlatego, że Olechowski ciągnął w stronę, z
której wyrósł? Jestem zdruzgotana i niepocieszona. Wiązałam z wami duże
nadzieję, ale widzę, że "układ warszawski" dobrze się Wam przysłużył i
zasmakował. Zwyciężyła koncepcja Piskorskiego: nie ważne z kim, ważne żeby
była kasa bez patrzenia sobie na ręce. Tfe

Obserwuj wątek
    • Gość: krwawy jaś Re: PLATF(ORMO) DLACZEGO SIĘ SPRZEDAŁAŚ ?!!?! IP: *.zwm.punkt.pl / *.punkt.pl 08.02.04, 17:22
      Platforma Obywatelska w Opolu na czele z panem posłem Korzeniowskim stoi na
      stanowisku że każdy powinien posiadać kasę fiskalną nie tylko taksówkarze ale
      także babcie w wci inne biedaki. każdy słyszał w saloniku politycznym jego
      wypowiedż!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: LULU Re: PLATF(ORMO) DLACZEGO SIĘ SPRZEDAŁAŚ ?!!?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.04, 01:33
        PAN POSEŁ KORZENIOWSKI ZAPOWIEDZIAŁ FISKALIZACJĘ ŻYCIA WSZYSTKICH OBYWATELI TO
        SKANDALLL KORZENIOWSKI POWINIEN ODEJŚĆ111111111111111111111111
    • Gość: Rochu Re: PLATF(ORMO) DLACZEGO SIĘ SPRZEDAŁAŚ ?!!?! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 08.02.04, 18:29
      Kłososki miał racje dzisiaj w radiu że powiedział o przygotowaniach do koalicji
      PO - SLD tylko patrzeć na to i dlatego Korzeniowski tak go zaatakował.
      Prawda w oczy kole.
      • Gość: meezokracja Re: PLATF(ORMO) DLACZEGO SIĘ SPRZEDAŁAŚ ?!!?! IP: *.zwm.punkt.pl / *.punkt.pl 14.02.04, 19:30
        w platformie są sami sprzedawczykowie pierwszy to korzeniowski poseł na sejm,
        szkoda że jarmuziewicz nie kieruje województwem.ale najwię kszy wstyd i nie
        etyczne podstępki ma na koncie prezydent Ryszard zembaczyński z po, ten to już
        mącić tylkoi potrafiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!11111111

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka