Dodaj do ulubionych

U kogo zamówić meble kuchenne na wymiar?

• Gość: Klient Re: U kogo zamówić meble kuchenne na wymiar? IP: *.static.getin.3s.pl 05.06.15, 15:08
      polecam tylko jedna firmę ---> ALLMEB, Opole ul. Oleska 133
      www.allmeb.com.pl

Tanio, fachowo, z mega doświadczeniem
      • Gość: alkakow Re: U kogo zamówić meble kuchenne na wymiar? IP: *.icpnet.pl 18.11.16, 12:41
        Ja za to polecam firmę lindberg meble. Ostatnio remontowałam kuchnię i zamówiłam sobie od nich mebelki. Powiem tylko, że pełen profesjonalizm, zarówno w obsłudze jak i w meblach. Naprawdę szczerze polecam dla każdego kto chce odmienić coś w swoim domu :)
    • okobar79 Re: U kogo zamówić meble kuchenne na wymiar? 30.06.15, 12:42
      ja brałem w meblomagu na wrocławskiej
      wjazd od Partyzanckiej, zaraz za stacją diagnostyczną
      z wszystkich ofert w Opolu (oferty od 9 firm) była najtańsza
      montaż profesjonalny (z małą wpadką:) - ale poprawili panowie od razu)
      jestem zadowolony :)
      • kabeee90 Re: U kogo zamówić meble kuchenne na wymiar? 05.08.15, 10:10
        To ja zaproponuję panów, którzy dla mnie ostatnio tworzyli moją kuchnie marzeń. Sprawdzili się także, bez wyrzutów sumienia mogę ich rekomendować dalej. Dali mojej kuchni przestrzeń, w końcu mogę swobodnie się poruszać po kuchni, jestem w niej królową ;))) a przy tym mam ładne meble kuchenne. Mają duże portfolio, tak więc gdyby ktoś chciał to proponuję zapoznać się z ofertą wojtmar
    • Gość: Internautka Polecam mebleideal IP: *.adsl.inetia.pl 20.07.15, 15:38
      Chciałam podziękować i polecić firmę z ronda - MebleIdeal. p. Rafał dzięki swojemu uporowi i profesjonalizmowi przedstawił mi swoje spojrzenie na moją kuchnię, które naprawdę się sprawdziło. Pomiar, projekt umowa. Wszystko terminowo i na medal. Panowie na montażu bardzo profesjonalni i widać że znają swoją pracę. Montaż trzy dni ale ze sprzętem AGD. Dziękuję zwłaszcza za piekarnik Electrolux-a który kupiłam dużo taniej a piecze i czyści się sam.
    • Gość: Karolina.chrzastow Re: ADMEB - nie polecam! IP: *.play-internet.pl 22.07.15, 20:42
      Jestem zupełnie odmiennego zdania. Pan Marcin zaprojektował mi kuchnie w sposób naprawde niepowtarzalny. Wykonali bardzo dobrze. Lakiery dobrej jakości (połysk). Wykonanie terminowe, a cena nie była wygórowana. Moge polecić Admeb z ulicy Oleskiej
    • Gość: Adam Największy wybór mebli kuchennych w Opolu IP: *.108.154.250.wlantech.pl 04.08.15, 12:48
      Moim zdaniem największy wybór mebli kuchennych na wymiar i aranżacji kuchennych, łącznie z AGD jest w domEXPO przy Kępskiej 8 w Opolu.

Są tam studia kuchenne Halupczok Kuchnie i Wnętrza, Tatus Kuchnie, Barazza Design, WFM Kuchnie, EKO Meble (m.in. kuchnie Hofemeier), a także zabudowy kuchenne na wymiar proponowane przez firmę Komandor Opole.

Wszystkich te studia kuchenne wykonują darmowe projekty aranżacji.

domexpo.com/pl/wystawcy
    • Gość: poziomka83 Admeb - 100% polecam IP: *.dynamic.chello.pl 12.09.15, 00:07
      Ja mogę z czystym sumieniem polecić firmę Admeb z Opola z ulicy oleskiej , wykonali mi meble według wcześniej zrobionego projektu, fajne orginalne pomysły. Moja kuchnia jest wyjątkowa, nie ma drugiej takiej i każdy się nią zachwyca hihi.
    • okla.ska Re: U kogo zamówić meble kuchenne na wymiar? 29.10.15, 08:46
      Nie należy zapominać również o sklepach internetowych, które w niczym nie ustępują sklepom stacjonarnym. Często są to producenci, więc mamy pewność co do jakości mebli.
      Sprawdź ofertę na stronie www.meblehacienda.com.pl/polki-woskowane-haciendaTekst linka
      Półki w stylu rustykalnym wyglądają obłędnie. Mam nadzieję, że zainspirują do wykonania całej kuchni w ten sposób.
    • robert_szsz Re: U kogo zamówić meble kuchenne na wymiar? 11.12.15, 14:03
      Na pewno coś znajdziesz w domExpo. Pamiętam, że był tam Komandor ;) Sprawdź sobie na domexpo.com ;)
    • 2jakubowsky Re: U kogo zamówić meble kuchenne na wymiar? 15.12.15, 10:07
      Może Halupczok albo Tatus? Oba sklepy są dobre i oba są w dom expo to możesz tam sobie podjechać i zobaczyć na miejscu od razu czy ci pasują.
    • yuba_nos Re: U kogo zamówić meble kuchenne na wymiar? 26.01.16, 15:02
      pójdź do komandora w dom expo
      • aless-sio39 Re: U kogo zamówić meble kuchenne na wymiar? 31.01.16, 17:30
        ja jednak tak jak wcześniej napisali bym skorzystał z oferty halupczoka, bo to sprawdzony człowiek, który działał na długo przed dom expo :-)
        • ankakoncz Re: U kogo zamówić meble kuchenne na wymiar? 23.03.16, 13:54
          no tylko ceny ma zabójcze... Ja korzystałam z usług firmy Promeb. Skusiła mnie cena i szczerze troche sie bałam że beda kiepskiej jakości ale wszystko było ok jakość super. Z tego co wiem i rozmawiałam z tym Panem to oni mają swoją własne maszyny czyli odpadaja wszelkiego rodzaju podwykonawcy. A wiadomo że w przypadku mebli to duży plus. Robili mi szafę w miejscu gdzie była krzywa ściana i wcześniejsi fachowcy stwierdzili że sie nie da. A jednak sie dało. Oni są gdzieś z okolic Oleśnicy, ale wiem że często są w Opolu. Mi brat dał kontakt bo Promeb robił mu kuchnie i komodę. I całe szczęście bo u naszych stolarzy zapłaciłabym dwa razy więcej prawie.
    • Gość: ONA555 Re: U kogo zamówić meble kuchenne na wymiar? IP: *.nyc.res.rr.com 17.05.16, 13:51
      Napewno nie w firmie SOL-POL..!!!!!..Takiego producenta omijac szerokim lukiem!!.Przed przyjeciem zamowienia i pieniedzy sa bardzo mili ....!!pozniej ? Olewaja cie!! REKLAMACJE? -ZAPOMNIJ O KASIE I MEBLACH!!!!!
      • Gość: Rene Re: U kogo zamówić meble kuchenne na wymiar? IP: *.play-internet.pl 12.11.16, 17:04
        Chociaż mnie stać na wyśmigane meble ą ę, to trafiłam do Bodzia i mile się zaskoczyłam. Za*****te meble za małą kasę. Znajomi oglądają i nie dowierzają. Po cholerę wydawać 30tysi jak można to mieć że 8tysi ze sprzętem
    • opolak Re: U kogo zamówić meble kuchenne na wymiar? 12.11.16, 18:48
      Galeria Wnętrz DOMAR
      Kuchnie LaCucine ul. Braniborska 14 | 53-680 Wrocław
      • opolak Re: U kogo zamówić meble kuchenne na wymiar? 12.11.16, 19:30
        Galeria Wnętrz DOMAR
        Kuchnie LaCucine ul. Braniborska 14 | 53-680 Wrocław
        www.lacucine.pl/kontakt/
    • jarek838 Re: U kogo zamówić meble kuchenne na wymiar? 13.12.16, 11:33
      Rozsądne ceny i genialne projekty mają w szafylider.pl/ podpowiedzą jakie będzie najlepsze rozwiązanie.
    • Gość: Anita Re: U kogo zamówić meble kuchenne na wymiar? IP: *.dynamic.chello.pl 10.01.17, 11:44
      Ja postawiłam na zachodnią jakość​, kupiłam swoją kuchnię parę lat temu i jestem z niej bardzo zadowolona. Wybrałam niemiecką kuchnię Nolte w salonie w Opolu w Błękitnej Wstędze, przy ul Horoszkiewicza 6
      ( w pobliżu starego Reala)​​. ​​Jak do tej pory sprawuje się wszystko tak jak mi obiecano,​​ a cenowo naprawdę nie była też droższa od innych kuchni w regionie.​
      ​W międzyczasie miałam niestety negatywne zdarzenie, bo zarysowałam sobie jedne drzwiczki taboretem, które wymieniono mi później na koszt firmy. To zdarzenie przekonuje mnie, że dokonałam właściwego wyboru.Polecam wszystkim!
    • xyz2555 Re: U kogo zamówić meble kuchenne na wymiar? 28.11.17, 19:27
      Znam ten ból jeśli jeszcze dodatkowo jesteś zielona w temacie to miałam podobnie. Jedyna pomoc to przyjaciel który powiedział m że sklep smolis-meble.pl jest wart zaufania. Nie zawiodłam się. Pracownicy zrobili co w ich mocy, bym miała kuchnie marzeń
    • Gość: Adrian Re: U kogo zamówić meble kuchenne na wymiar? IP: *.play-internet.pl 25.05.18, 21:58
      zdecydowanie polecam STUDIO STANISZEWSKI z Opola! solidnie szybko i sobre ceny!!! supee facet!!!
    • Gość: karolina Re: U kogo zamówić meble kuchenne na wymiar? IP: *.146.228.200.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.08.18, 15:51
      ja się nie bawiłam w takie rzeczy zatrudniłam projektantów ze studia aranżacji oni zajmowali się wszystkim od wyboru koloru ścian po meble. Duża wygoda jak ktoś się wszytkim od A do Z zajmie
    • Gość: Kuchnia Re: U kogo zamówić meble kuchenne na wymiar? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.02.20, 22:47
      Omijac z daleka "Ryspol". Stracone pieniądze! Nie ma to nic wspólnego z estetyką, nowoczesnością, porządnym materiałem i wykonaniem, przemyślanymi rozwiązaniami! Nie polecam.
    • Gość: walmar Re: U kogo zamówić meble kuchenne na wymiar? IP: *.play-internet.pl 15.04.20, 11:32
      odniosę się do MebleIdeal. Poczynając od projektu, doradztwo, wizualizację, terminy, wykonanie , nadzór bez zastrzeżeń. Użytkuję od roku kuchnię wykonaną przez nich, po tym czasie znam jej funkcjonalność i mogę stwierdzić, że to b. dobry wybór, wizualnie jeszcze mnie cieszy i jest się czym chwalić przed znajomymi. W pełni potwierdzam wcześniejsze wpisy dot. MebleIdeal
    • Gość: nik_t Re: U kogo zamówić meble kuchenne na wymiar? IP: *.adsl.inetia.pl 03.11.21, 12:12
      Ja polecam Kasperka z Opola Krzanowic, naprawde dbają o klienta i robia porzadnie. Kuchnie robili mi 3 lata temu, wszystko super.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka