Gość: Klient Re: U kogo zamówić meble kuchenne na wymiar? IP: *.static.getin.3s.pl 05.06.15, 15:08 polecam tylko jedna firmę ---> ALLMEB, Opole ul. Oleska 133 www.allmeb.com.pl Tanio, fachowo, z mega doświadczeniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alkakow Re: U kogo zamówić meble kuchenne na wymiar? IP: *.icpnet.pl 18.11.16, 12:41 Ja za to polecam firmę lindberg meble. Ostatnio remontowałam kuchnię i zamówiłam sobie od nich mebelki. Powiem tylko, że pełen profesjonalizm, zarówno w obsłudze jak i w meblach. Naprawdę szczerze polecam dla każdego kto chce odmienić coś w swoim domu :) Odpowiedz Link Zgłoś
okobar79 Re: U kogo zamówić meble kuchenne na wymiar? 30.06.15, 12:42 ja brałem w meblomagu na wrocławskiej wjazd od Partyzanckiej, zaraz za stacją diagnostyczną z wszystkich ofert w Opolu (oferty od 9 firm) była najtańsza montaż profesjonalny (z małą wpadką:) - ale poprawili panowie od razu) jestem zadowolony :) Odpowiedz Link Zgłoś
kabeee90 Re: U kogo zamówić meble kuchenne na wymiar? 05.08.15, 10:10 To ja zaproponuję panów, którzy dla mnie ostatnio tworzyli moją kuchnie marzeń. Sprawdzili się także, bez wyrzutów sumienia mogę ich rekomendować dalej. Dali mojej kuchni przestrzeń, w końcu mogę swobodnie się poruszać po kuchni, jestem w niej królową ;))) a przy tym mam ładne meble kuchenne. Mają duże portfolio, tak więc gdyby ktoś chciał to proponuję zapoznać się z ofertą wojtmar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Internautka Polecam mebleideal IP: *.adsl.inetia.pl 20.07.15, 15:38 Chciałam podziękować i polecić firmę z ronda - MebleIdeal. p. Rafał dzięki swojemu uporowi i profesjonalizmowi przedstawił mi swoje spojrzenie na moją kuchnię, które naprawdę się sprawdziło. Pomiar, projekt umowa. Wszystko terminowo i na medal. Panowie na montażu bardzo profesjonalni i widać że znają swoją pracę. Montaż trzy dni ale ze sprzętem AGD. Dziękuję zwłaszcza za piekarnik Electrolux-a który kupiłam dużo taniej a piecze i czyści się sam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina.chrzastow Re: ADMEB - nie polecam! IP: *.play-internet.pl 22.07.15, 20:42 Jestem zupełnie odmiennego zdania. Pan Marcin zaprojektował mi kuchnie w sposób naprawde niepowtarzalny. Wykonali bardzo dobrze. Lakiery dobrej jakości (połysk). Wykonanie terminowe, a cena nie była wygórowana. Moge polecić Admeb z ulicy Oleskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Największy wybór mebli kuchennych w Opolu IP: *.108.154.250.wlantech.pl 04.08.15, 12:48 Moim zdaniem największy wybór mebli kuchennych na wymiar i aranżacji kuchennych, łącznie z AGD jest w domEXPO przy Kępskiej 8 w Opolu. Są tam studia kuchenne Halupczok Kuchnie i Wnętrza, Tatus Kuchnie, Barazza Design, WFM Kuchnie, EKO Meble (m.in. kuchnie Hofemeier), a także zabudowy kuchenne na wymiar proponowane przez firmę Komandor Opole. Wszystkich te studia kuchenne wykonują darmowe projekty aranżacji. domexpo.com/pl/wystawcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poziomka83 Admeb - 100% polecam IP: *.dynamic.chello.pl 12.09.15, 00:07 Ja mogę z czystym sumieniem polecić firmę Admeb z Opola z ulicy oleskiej , wykonali mi meble według wcześniej zrobionego projektu, fajne orginalne pomysły. Moja kuchnia jest wyjątkowa, nie ma drugiej takiej i każdy się nią zachwyca hihi. Odpowiedz Link Zgłoś
okla.ska Re: U kogo zamówić meble kuchenne na wymiar? 29.10.15, 08:46 Nie należy zapominać również o sklepach internetowych, które w niczym nie ustępują sklepom stacjonarnym. Często są to producenci, więc mamy pewność co do jakości mebli. Sprawdź ofertę na stronie www.meblehacienda.com.pl/polki-woskowane-haciendaTekst linka Półki w stylu rustykalnym wyglądają obłędnie. Mam nadzieję, że zainspirują do wykonania całej kuchni w ten sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
robert_szsz Re: U kogo zamówić meble kuchenne na wymiar? 11.12.15, 14:03 Na pewno coś znajdziesz w domExpo. Pamiętam, że był tam Komandor ;) Sprawdź sobie na domexpo.com ;) Odpowiedz Link Zgłoś
2jakubowsky Re: U kogo zamówić meble kuchenne na wymiar? 15.12.15, 10:07 Może Halupczok albo Tatus? Oba sklepy są dobre i oba są w dom expo to możesz tam sobie podjechać i zobaczyć na miejscu od razu czy ci pasują. Odpowiedz Link Zgłoś
yuba_nos Re: U kogo zamówić meble kuchenne na wymiar? 26.01.16, 15:02 pójdź do komandora w dom expo Odpowiedz Link Zgłoś
aless-sio39 Re: U kogo zamówić meble kuchenne na wymiar? 31.01.16, 17:30 ja jednak tak jak wcześniej napisali bym skorzystał z oferty halupczoka, bo to sprawdzony człowiek, który działał na długo przed dom expo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ankakoncz Re: U kogo zamówić meble kuchenne na wymiar? 23.03.16, 13:54 no tylko ceny ma zabójcze... Ja korzystałam z usług firmy Promeb. Skusiła mnie cena i szczerze troche sie bałam że beda kiepskiej jakości ale wszystko było ok jakość super. Z tego co wiem i rozmawiałam z tym Panem to oni mają swoją własne maszyny czyli odpadaja wszelkiego rodzaju podwykonawcy. A wiadomo że w przypadku mebli to duży plus. Robili mi szafę w miejscu gdzie była krzywa ściana i wcześniejsi fachowcy stwierdzili że sie nie da. A jednak sie dało. Oni są gdzieś z okolic Oleśnicy, ale wiem że często są w Opolu. Mi brat dał kontakt bo Promeb robił mu kuchnie i komodę. I całe szczęście bo u naszych stolarzy zapłaciłabym dwa razy więcej prawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ONA555 Re: U kogo zamówić meble kuchenne na wymiar? IP: *.nyc.res.rr.com 17.05.16, 13:51 Napewno nie w firmie SOL-POL..!!!!!..Takiego producenta omijac szerokim lukiem!!.Przed przyjeciem zamowienia i pieniedzy sa bardzo mili ....!!pozniej ? Olewaja cie!! REKLAMACJE? -ZAPOMNIJ O KASIE I MEBLACH!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rene Re: U kogo zamówić meble kuchenne na wymiar? IP: *.play-internet.pl 12.11.16, 17:04 Chociaż mnie stać na wyśmigane meble ą ę, to trafiłam do Bodzia i mile się zaskoczyłam. Za*****te meble za małą kasę. Znajomi oglądają i nie dowierzają. Po cholerę wydawać 30tysi jak można to mieć że 8tysi ze sprzętem Odpowiedz Link Zgłoś
opolak Re: U kogo zamówić meble kuchenne na wymiar? 12.11.16, 18:48 Galeria Wnętrz DOMAR Kuchnie LaCucine ul. Braniborska 14 | 53-680 Wrocław Odpowiedz Link Zgłoś
opolak Re: U kogo zamówić meble kuchenne na wymiar? 12.11.16, 19:30 Galeria Wnętrz DOMAR Kuchnie LaCucine ul. Braniborska 14 | 53-680 Wrocław www.lacucine.pl/kontakt/ Odpowiedz Link Zgłoś
jarek838 Re: U kogo zamówić meble kuchenne na wymiar? 13.12.16, 11:33 Rozsądne ceny i genialne projekty mają w szafylider.pl/ podpowiedzą jakie będzie najlepsze rozwiązanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anita Re: U kogo zamówić meble kuchenne na wymiar? IP: *.dynamic.chello.pl 10.01.17, 11:44 Ja postawiłam na zachodnią jakość, kupiłam swoją kuchnię parę lat temu i jestem z niej bardzo zadowolona. Wybrałam niemiecką kuchnię Nolte w salonie w Opolu w Błękitnej Wstędze, przy ul Horoszkiewicza 6 ( w pobliżu starego Reala). Jak do tej pory sprawuje się wszystko tak jak mi obiecano, a cenowo naprawdę nie była też droższa od innych kuchni w regionie. W międzyczasie miałam niestety negatywne zdarzenie, bo zarysowałam sobie jedne drzwiczki taboretem, które wymieniono mi później na koszt firmy. To zdarzenie przekonuje mnie, że dokonałam właściwego wyboru.Polecam wszystkim! Odpowiedz Link Zgłoś
xyz2555 Re: U kogo zamówić meble kuchenne na wymiar? 28.11.17, 19:27 Znam ten ból jeśli jeszcze dodatkowo jesteś zielona w temacie to miałam podobnie. Jedyna pomoc to przyjaciel który powiedział m że sklep smolis-meble.pl jest wart zaufania. Nie zawiodłam się. Pracownicy zrobili co w ich mocy, bym miała kuchnie marzeń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adrian Re: U kogo zamówić meble kuchenne na wymiar? IP: *.play-internet.pl 25.05.18, 21:58 zdecydowanie polecam STUDIO STANISZEWSKI z Opola! solidnie szybko i sobre ceny!!! supee facet!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: U kogo zamówić meble kuchenne na wymiar? IP: *.146.228.200.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.08.18, 15:51 ja się nie bawiłam w takie rzeczy zatrudniłam projektantów ze studia aranżacji oni zajmowali się wszystkim od wyboru koloru ścian po meble. Duża wygoda jak ktoś się wszytkim od A do Z zajmie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuchnia Re: U kogo zamówić meble kuchenne na wymiar? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.02.20, 22:47 Omijac z daleka "Ryspol". Stracone pieniądze! Nie ma to nic wspólnego z estetyką, nowoczesnością, porządnym materiałem i wykonaniem, przemyślanymi rozwiązaniami! Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walmar Re: U kogo zamówić meble kuchenne na wymiar? IP: *.play-internet.pl 15.04.20, 11:32 odniosę się do MebleIdeal. Poczynając od projektu, doradztwo, wizualizację, terminy, wykonanie , nadzór bez zastrzeżeń. Użytkuję od roku kuchnię wykonaną przez nich, po tym czasie znam jej funkcjonalność i mogę stwierdzić, że to b. dobry wybór, wizualnie jeszcze mnie cieszy i jest się czym chwalić przed znajomymi. W pełni potwierdzam wcześniejsze wpisy dot. MebleIdeal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nik_t Re: U kogo zamówić meble kuchenne na wymiar? IP: *.adsl.inetia.pl 03.11.21, 12:12 Ja polecam Kasperka z Opola Krzanowic, naprawde dbają o klienta i robia porzadnie. Kuchnie robili mi 3 lata temu, wszystko super. Odpowiedz Link Zgłoś