josif47 ONR w Opolu: sierpem hołotę 17.04.11, 13:24 PIWO NA POCZATKU TEZ MA PIANE.....A POTEM JEJ NIE MA....TO SAMO Z WARCHOLSTWEM ONR. BANDA DURNIOW.... Odpowiedz Link Zgłoś
herbapol ONR w Opolu: sierpem hołotę 17.04.11, 13:26 I kto na forach się pocieszał,że kaczyści nie mają jeszcze bojówek.Oto one ! Analogia między faszystami a kaczystami nie wymaga już żadnych dowodów.To rzeczywistość. Ciekawe co rząd i demokratyczna część społeczeństwa z tam zrobią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szaron Echter Re: ONR w Opolu: sierpem hołotę IP: *.warszawa.vectranet.pl 17.04.11, 19:56 > I kto na forach się pocieszał,że kaczyści nie mają jeszcze bojówek.Oto one ! An > alogia między faszystami a kaczystami nie wymaga już żadnych dowodów.To rzeczyw > istość. > Ciekawe co rząd i demokratyczna część społeczeństwa z tam zrobią. Z tego co pamiętam, to na ostatniej demonstracji czołowy homoś Biedroń się rzucał z pięściami na policję i go za to zamknęli. Czy dziś ktokolwiek z manifestujących miał zatarg z policją? No, ale tęczowa agresja jest dobra, a inne poglądy są złe, bo nie są popierane przez gejów. To właśnie jest powolne terroryzowanie społeczeństwa i wmawianie bredni w stylu "kaczyści atakują". Jak na razie atakują tylko homosie... Odpowiedz Link Zgłoś
anto.n Re: ONR w Opolu: sierpem hołotę 17.04.11, 13:44 tak, wielkie brawa! Michnik i jego kamaryla drza ze strachu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim Policja IP: 89.174.34.* 17.04.11, 16:37 Komentarz policji to kpina... 4 tajniakow, ktorzy jechali samochodem nagrywajac kamera oddalajacych sie z miejsca legalnej kontrmanifestacji ludzi nagle ni z tego ni z owego zatrzymalo sie i z palkami w rekach rzucilo sie na ludzi ktorzy zdezorientowani zaczeli uciekac. Nie bylo zadnego hasla "stac policja" ani nic. Jako ze ja nie uciekalem (bo i niby dlaczego mialbym uciekac? nic zlego nie zrobilem zeby policja miala mnie gonic a przed nacjonalista drogi nie ustapie) dopadl mnie jeden z tych lysych panow i lapiac za gardlo zaczal do mnie krzyczec ze zaraz sie z nim przejade, wyzywal mnie i ponizal. Przyznal sie ze jest z policji dopiero po dluzszej chwili (naprawde nie wiedzialem czy to skrajny prawicowiec, czy funkcjonariusz - chociaz w tym wypadku to raczej bylo jedno i drugie). Odmowil takze okazania legitymacji sluzbowej. Jesli ktos chcialby sie ze mna skontaktowac to zapraszam na clonazepam123@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
pamejudd Och, jasne. 17.04.11, 17:26 Lewackie manifestacje to zawsze oazy spokoju i praworzadnosci, a to tylko zla policja sie ich czepia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalnosci_prosze eh lewaczku IP: 89.174.214.* 17.04.11, 20:46 Nażarłeś się ćpunku Clonów i zacząłeś fantazjować. Szkoda, że tacy ludzie chcą dyktować kto jest faszystą, a kto nie. PS: pl.wikipedia.org/wiki/Klonazepam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczepanek Re: eh lewaczku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.11, 01:51 nie bez powodu ;] myślałem że to naziole więc zdjąłem spodnie i pokazałem im co myślę o naziźmie, no to się panowie zdenerwowali ;p i w zasadzie stanąłbym na przeciw nim gdyby nie fakt że jeden z nich wyciągnął gnata i wymierzył go w tłum...tolerancja policji? też mi bzdura...a co do pamejudda: pewnie jesteś jednym z tych ONR-skich sku...eli matole. Mówi ci to leming z parady "gejowskiej". Wnuk powstańców warszawskich którzy przez całe swoje życie byli szykanowani i represjonowani przez czerwonych, a jednak pluli aż do śmierci na ten wasz śmiechu wart obozik bo jak sami twierdzili więcej tam było nazioli niż polaków. I mieli rację co było widać na tym pożal się boże waszym marszu...Ty się śmiesz nazywać patriotą śmieciu? Gdybyś nim był nie przeszkadzało by ci czy w tym kraju sa żydzi i homoseksualiści. Ty gnido nazistowska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim Re: eh lewaczku IP: 89.174.34.* 18.04.11, 11:02 Szczepanek odezwij sie prosze do mnie na clonazepam123@gmail.com chcialbym z Toba cos obgadac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dud Re: eh lewaczku IP: *.e-wro.net.pl 20.04.11, 18:52 Anonim się podjarał tym ściąganiem gaci przez szczepanka i pewnie chce obejrzeć z bliska to co pokazywałeś milicji ;) ubież się więc w mundur różowego faszysty i pociskajcie się w ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dud Re: Policja IP: *.e-wro.net.pl 20.04.11, 18:49 a redaktor z gej_zety nie zaintonował " dziekujemy policji" ;) banda lewackich hipokrytów juz dawno nie jesteście tacy święci na jakich się kreujecie też macie krew na rekach Różowi Faszyści ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczepanek Re: Policja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.11, 00:01 lepiej być różowym faszystą niż gównem nazistowskim leszczu ;] Odpowiedz Link Zgłoś