Dodaj do ulubionych

Niezwykła psia przyjaźń uratowała życie

• Gość: Feministka Re: a gdzie zdjęcia bohaterów? IP: *.as13285.net 29.03.13, 08:05
      A ja dziekuję wszystkim mężczyznom, którzy uratowali pieska. Szkoda, że nie ma zdjęć wszystkich bohaterów, od pana który wezwał straż, strażaków, po weterynarza, który zaopiekował się pieskami.
    • Gość: Wesley Niezwykła psia przyjaźń uratowała życie IP: 80.51.30.* 29.03.13, 09:46
      Ten ktoś zaatakował wspaniałe pieski (niby ,że w obronie dzieci(ale kit))- cóż są ludzie i ludziska a pieski wyczuwają taką kreaturę człowieka i to najbardziej irytuje te ludzkie podróby.
      • grubyfacio Re: Niezwykła psia przyjaźń uratowała życie 29.03.13, 10:55
        Czytając ten artykuł pomyślałem,że ludzie to jednak debile. Bo to LUDZIE narazili tego biednego psa na niebezpieczeństwo i cierpienie.Czytając niektóre wpisy na tym forum, utwierdzam się tylko w swoim przekonaniu że ludzie to nieodpowiedzialni debile. Wzruszają się ckliwą historią,nie zastanawiają się DLACZEGO doszło do tak dramatycznego zdarzenia i kto jest za to odpowiedzialny.
        Wielokrotnie widywałem sytuację,jak sfora bezpańskich psów ganiała i zagryzała dzikie zwierzęta. Ta sfora jest zła? Nie! To nieodpowiedzialni,lekkomyślni ludzie ponoszą za to winę.
        Bezpańskie psy cierpią ,są narażone na niebezpieczeństwa,ale również same stanowią niebezpieczeństwo. Ja nie jestem przeciwnikiem psów. Wręcz przeciwnie. Jak już wcześniej wspomniałem,miałem ich 8 i wszystkie dożyły późnej starości,nie wisiały na łańcuchach,nie siedziały w ciasnym kojcu,nie wpadały pod samochody,ani nikogo nie pogryzły. Miałem trzy suki i wszystkie szczeniaki sprzedałem,lub rozdałem ODPOWIEDZIALNYM ludziom. Przykre są niektóre komentarze "miłośników psów" Niewykluczone,że jest wśród nich również "właściciel" tego biednego psiaka.
        • Gość: jahu Re: Niezwykła psia przyjaźń uratowała życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.13, 12:44
          miales 3 suki i szczeniaki i ty sie uwazasz za odpowiedzialnego ? odpowiedzialny czlowiek by wysterylizowal te suki ,zeby nie mialy szczeniakow,tylko nie mow,ze suka musi miec chociaz jeden miot w zyciu bo to guzik prawda.
          • grubyfacio Re: Niezwykła psia przyjaźń uratowała życie 29.03.13, 12:54
            Gość portalu: jahu napisał(a):

> miales 3 suki i szczeniaki i ty sie uwazasz za odpowiedzialnego ? odpowiedzialn
            > y czlowiek by wysterylizowal te suki ,zeby nie mialy szczeniakow,tylko nie mow,
            > ze suka musi miec chociaz jeden miot w zyciu bo to guzik prawda.
            Suczki były rodowodowe.Zanim zostały zapłodnione,miałem już kolejkę po szczeniaki. Starannie wybierałem do kogo trafią.
            • yola13 Re: Niezwykła psia przyjaźń uratowała życie 29.03.13, 20:04
              grubyfacio napisał:

> Gość portalu: jahu napisał(a):
              >
              > > miales 3 suki i szczeniaki i ty sie uwazasz za odpowiedzialnego ? odpowie
              > dzialn
              > > y czlowiek by wysterylizowal te suki ,zeby nie mialy szczeniakow,tylko ni
              > e mow,
              > > ze suka musi miec chociaz jeden miot w zyciu bo to guzik prawda.
              > Suczki były rodowodowe.Zanim zostały zapłodnione,miałem już kolejkę po szczeni
              > aki. Starannie wybierałem do kogo trafią.

na ciebie psy zarabiaja wiec ty nie psy kochasz tylko pieniadze za nie, jak ty kochasz psy to ja jestem biskupem, napisales pierwszy wpis jak wtope a teraz sie kajasz jaki to ty dobry jestes, zenujacy jestes
            • ka-mi-la789 Re: Niezwykła psia przyjaźń uratowała życie 30.03.13, 00:20
              > Suczki były rodowodowe.

Tiaaa... Sam im pewnie ten rodowód starannie na swoim laptoku wypisałeś. Albo ten, od kogo te nieszczęsne zwierzęta kupiłeś. Sporo cwaniusiów zarabia na takich "rodowodowych". Za czypińdziesiunt kupują "rasową" sukę i kryją ją dwa, czasem trzy razy do roku. Ostatnio nawet "związek kynologiczny" sobie założyli, żeby takie właśnie "rodowody" wystawiać. A jak suka zaczyna chorować z wycieńczenia permanentną ciążą i porodami co pół roku, ląduje na ulicy albo na dnie pobliskiej glinianki.

> Zanim zostały zapłodnione,miałem już kolejkę po szczeniaki.

Każdy z tych szczeniaków zmniejszał szansę bezpańskiego psa na adopcję. Ale, oczywiście, kochasz psy i ni cholery nie jesteś winien ich bezdomności. Wiedziały te kundle z twojego zaścianka, co robią.

> Starannie wybierałem do kogo trafią.

Jeszcze staranniej liczyłeś ciaćki zarobione na eksploatacji tych biednych psin. Co roku rodziły czy jeszcze częściej? Bo co się z nimi stało, kiedy rodzić przestały, to chyba wiem.
    • Gość: Kalinka Niezwykła psia przyjaźń uratowała życie IP: *.play-internet.pl 29.03.13, 11:38
      Wiecie dlaczego Nordik Walking jest w Polsce taki popularny? Bo ludzie czują się bezpieczniej jak mają czym odganiać się od wałęsających się psów.W zachodniej europie nie uświadczysz na ulicy bezpańskiego psa luzem za to na Ukrainie biegają całe sfory.Sama widziałam.Stosunek do zwierząt jest wyznacznikiem rozwoju cywilizacyjnego.Im dalej na wschód tym gorzej.My jesteśmy w połowie drogi narazie niestety.
      • Gość: wawiak Re: Niezwykła psia przyjaźń uratowała życie IP: *.dynamic.chello.pl 30.03.13, 01:51
        Gość portalu: Kalinka napisał(a):

> Wiecie dlaczego Nordik Walking jest w Polsce taki popularny? Bo ludzie czują si
        > ę bezpieczniej jak mają czym odganiać się od wałęsających się psów.W zachodniej
        > europie nie uświadczysz na ulicy bezpańskiego psa luzem za to na Ukrainie bieg
        > ają całe sfory.Sama widziałam.

guzik prawda,
        bo od nawiedzonych ukraińskich
        przygłupiastych i "dowcipnych"
        kalinek się oganiają.
    • Gość: sepuku Niezwykła psia przyjaźń uratowała życie IP: *.punkt.opole.pl 29.03.13, 13:18
      Czytając komentarz inicjujący "grubego facia" , ktory rzekomo miał kilka psów, mam jedno skojarzenie: że oto wsadza kij z mrowisko tylko z tego względu, żeby byc w centrum uwagi. Biedny, chory na zainteresowanie innych d...k! Pewnie nie wiesz, że duuuuuuuuuuuużo więcej psów zostało okaleczonych przez człowieka niż ludzi przez psy?! I daj już spokój z tymi swoimi pokrętnymi argumentami na forum, bo się niedobrze robi na samą mysl o tobie....
      • Gość: zwierzolub Re: Niezwykła psia przyjaźń uratowała życie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.13, 13:59
        my tu rozmawiamy o przyjażni dwóch bezdomnych psów a nie o tym czy by pogryzły kogoś
        powinyy zagryżc tego kto doprowadził do ich bezdomności.To nie wina psów,że czasem są agresywne, zdeterminowane.To nasza wina,ludzi!!Wyrzucamy je,katujemy..a one nadal nam ufają.
        Mnie 2 razy pogryzły psy,nie mam do nich żalu pomimo,że bolało.
        Właściciel hodował je aby zagryzały koty(bo miauczały po nocach)i aby ludzie nie kręcili sie wokół jego posiadłości...............
    • Gość: MARTA Niezwykła psia przyjaźń uratowała życie IP: 89.191.157.* 29.03.13, 16:04
      KOCHAM ZA TO WSZYSTKICH STRAŻAKÓW, ŻE NIESIECIE POMOC ZWIERZĘTOM. tAK TRZYMAĆ.
    • Gość: Animals Re: Niezwykła psia przyjaźń uratowała życie IP: *.31-7-40.tkchopin.pl 29.03.13, 19:09
      lecz się psycholu - takimi błazeńskimi komentarzami pokazujesz jaką kanalią jesteś. skąd wiesz ćwoku, że mają właściciela - może właśnie podobny tobie pozbył się problemu wyrzucając te psiny... wałęsające się psy nie atakują, bo im się podoba - jeśli już to z głodu lub obrony - a są bezdomne dzięki takim jak ty. nad tobą na pewno nikt się nie wzruszy.
    • yola13 do grubyfacio 29.03.13, 19:59
      na pohybel tobie i tobie podobnym, swoja droga jakby babcia miała wąsy toby była dziadkiem, takie mruki jak ty to nawet musza ponarzekac przy takiej pozytywnie akcentowanej histrorii, żal ci D.... sciska ze psa uratowali? Ty bys pewnie jeszcze bardziej kre obciazyl zeby utopic, a drugiego zastrzeliłbys albo cos w tym stylu, ze tez takie chamy łażą po tym swiecie, spadaj na drzewo
    • Gość: Oliwia Niezwykła psia przyjaźń uratowała życie IP: *.pool.mediaWays.net 29.03.13, 20:23
      Gruby facio i wielki idiota. Szkoda Slow
    • Gość: SOwa Niezwykła psia przyjaźń uratowała życie IP: *.net.pulawy.pl 30.03.13, 20:30
      Dlatego Strażak wciąż ma poszanowanie wśród innych ludzi. Bo nie jest im obca dola zwierząt. Serce się raduje że ratują nie tylko ludzi. Wspaniali ludzie!!!
    • Gość: Agassi Re: Niezwykła psia przyjaźń uratowała życie IP: *.dynamic.chello.pl 30.03.13, 20:42
      Ale idiota z ciebie!
    • Gość: śmierćgrubasom Re: Niezwykła psia przyjaźń uratowała życie IP: *.dynamic.chello.pl 01.04.13, 00:58
      Wyświadcz przysługę światu i zdechnij, grupy podczłowieku
    • Gość: asia Re: Niezwykła psia przyjaźń uratowała życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.13, 10:20
      Do twojej wiadomości to człowiek jest odpowiedzialny za psy więc same na ulicy się nie znalazły i do twojej wiadomości większość ludzi i przede wszystkim dzieci prowokuje psy do ataku wiem bo mam dwa duże psy i wiem co potrafią robić ,,z nimi dzieci,,ale na moim podwórku rządzą psy i to dzieci muszą się dostosować a nie na odwrót a to uczy dzieci szacunku
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka