Dodaj do ulubionych

GINEKOLOG W OPOLU

IP: *.herby.sdi.tpnet.pl 08.10.04, 13:27
Prosze poradźcie mi dobrego ginekologa w Opolu !!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Lena Re: GINEKOLOG W OPOLU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 18:23
      Bogusław Mróz,przyjmuje na Katowickiej
      • Gość: viva Re: GINEKOLOG W OPOLU IP: *.herby.sdi.tpnet.pl 09.10.04, 10:03
        dzieki . może ktoś jeszcze?
    • Gość: pacjentka... Re: GINEKOLOG W OPOLU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 11:31
      centrum diagnostyki ginekologiczno-położniczej..przy ul.1maja 9/72-73 w Opolu...
      wspaniali lekarze...
    • Gość: Gieniu Re: GINEKOLOG W OPOLU IP: *.mcbone.net / *.mcbone.net 09.10.04, 21:18
      Przyjdz do mnie .
    • Gość: ginka jak mi sie uda wytrzezwic................... IP: *.ws146.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.04, 22:47
      to ci wsadze,
      palce w cipe,

bo:

jestem najlepsza,
      jestem najtrzezwiejsza,
      jestem z sld:(
      • Gość: aga Re: jak mi sie uda wytrzezwic................... IP: 82.160.42.* 12.10.04, 19:13
        na warynskiego przyjmuje fajna kobieta tylko nazwiska nie pamietam!!
        • Gość: ig Re: jak mi sie uda wytrzezwic................... IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 09:54
          Struzik jedna a druga Wiśniewska, tylko tam trzeba się zapisywać, czeka się
          tydzień, dwa.
          • joanna_t polecam dr Wiśniewską 28.10.04, 13:29
            Przyjmuje na Waryńskiego, świetna babka, prowadziła mnie pzrez całą ciążę. Rejstracaj telefoniczna, na termin czeka się ok 10 dni

Asia
    • Gość: Othala Re: GINEKOLOG W OPOLU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 15:50
      Polecam panią dr Hannę Żwirską-Lembrych. Cudowny człowiek i świetny lekarz!!!
      Prowadziła moją ciążę i po każdej wizycie byłam nią zachwycona. Przyjmuje w
      przychodni przy szpital;u ginekologicznym. Polecam!
    • joa344 Re: GINEKOLOG W OPOLU 15.10.04, 15:36
      w kazdym razie zdedycowanie odradzam monitorowanie stymulacji u dr Kowalczyka i
      Labiaka!!Tylko strata pieniedzy!!! Przyjmuja przy szpitalu ginek-
      polozniczym.Jesli nie wierzycie to sprobujcie skonsultowac ich opisy z jakims
      innym lekarzem, najlepiej z innego miasta, bo Opole jest male...i wszyscy sie
      znaja.!!
      • Gość: mega Re: GINEKOLOG W OPOLU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.04, 15:46
        Ja tez tak uważam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka