Gość: viva IP: *.herby.sdi.tpnet.pl 08.10.04, 13:27 Prosze poradźcie mi dobrego ginekologa w Opolu !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lena Re: GINEKOLOG W OPOLU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 18:23 Bogusław Mróz,przyjmuje na Katowickiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viva Re: GINEKOLOG W OPOLU IP: *.herby.sdi.tpnet.pl 09.10.04, 10:03 dzieki . może ktoś jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka... Re: GINEKOLOG W OPOLU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 11:31 centrum diagnostyki ginekologiczno-położniczej..przy ul.1maja 9/72-73 w Opolu... wspaniali lekarze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gieniu Re: GINEKOLOG W OPOLU IP: *.mcbone.net / *.mcbone.net 09.10.04, 21:18 Przyjdz do mnie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ginka jak mi sie uda wytrzezwic................... IP: *.ws146.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.04, 22:47 to ci wsadze, palce w cipe, bo: jestem najlepsza, jestem najtrzezwiejsza, jestem z sld:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: jak mi sie uda wytrzezwic................... IP: 82.160.42.* 12.10.04, 19:13 na warynskiego przyjmuje fajna kobieta tylko nazwiska nie pamietam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ig Re: jak mi sie uda wytrzezwic................... IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 09:54 Struzik jedna a druga Wiśniewska, tylko tam trzeba się zapisywać, czeka się tydzień, dwa. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_t polecam dr Wiśniewską 28.10.04, 13:29 Przyjmuje na Waryńskiego, świetna babka, prowadziła mnie pzrez całą ciążę. Rejstracaj telefoniczna, na termin czeka się ok 10 dni Asia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Othala Re: GINEKOLOG W OPOLU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 15:50 Polecam panią dr Hannę Żwirską-Lembrych. Cudowny człowiek i świetny lekarz!!! Prowadziła moją ciążę i po każdej wizycie byłam nią zachwycona. Przyjmuje w przychodni przy szpital;u ginekologicznym. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
joa344 Re: GINEKOLOG W OPOLU 15.10.04, 15:36 w kazdym razie zdedycowanie odradzam monitorowanie stymulacji u dr Kowalczyka i Labiaka!!Tylko strata pieniedzy!!! Przyjmuja przy szpitalu ginek- polozniczym.Jesli nie wierzycie to sprobujcie skonsultowac ich opisy z jakims innym lekarzem, najlepiej z innego miasta, bo Opole jest male...i wszyscy sie znaja.!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mega Re: GINEKOLOG W OPOLU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.04, 15:46 Ja tez tak uważam Odpowiedz Link Zgłoś