Dodaj do ulubionych

Ewa Olszewska o brudnych interesach SLD

21.04.05, 22:02
Jezeli juz tak chce olszewska tego wyroku w zawieszeniu, a wspanialomyslny
sad sie pod tym wnioskiem podpisze - to tylko pod warunkiem CALKOWITEJ
konfiskaty mienia, ktorego olszewska sie dorobila w czasie jej
niezwyklej "aktywnosci politycznej" (te domy, mieszkania pod wynajem, sklepy
i inne interesy jeszcze nie ujawnione szerzej )
Nalezytej uwagi nalezaloby sprawdzenie jej kont bankowych i transferow z tych
kont na inne "obce"

olszewska - pisze celowo mala litera, gdyz na tak malych w swej podlosci i
pazernosci ludzi nie ma innego "godnego" jej wyczynow okreslenia ...
A pamietam jak na uroczystosciach parafialnych - moi rodzice z duma
opowiadali, ze sama prezydent olszewska ich odwiedzila " co za zaszczyt " !
Tfu ohyda !!!

Obiecuje spluwac jej pod nogi, ilekroc ja spotkam na ulicach miasta .
Obserwuj wątek
    • Gość: miś Re: Ewa Olszewska o brudnych interesach SLD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.05, 22:55
      CZŁOWIEKU zastanów się co wypisujesz.
      Kazdy moze zbłądzić, a ludzką rzeczą jest zrozumieć i wybaczyć.
      Panią Olszewską poznałem jak była V-ce Prezydentem miasta i uważam, że nie
      zasługuje na takie potraktowanie.
      • k100 Re: Ewa Olszewska o brudnych interesach SLD 21.04.05, 23:12
        No to mamy nastepna swieta?
        • Gość: M Re: Ewa Olszewska o brudnych interesach SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 22:47
          A ja uwazam że Pani olszewska jest przemila i trzeba ja przeprosic za to
          wszystko!!Misiek co ty za brednie wypisujesz nakradla niech odda!!!A jej
          coreczce(bizneswoman) to bym dyplom cofnol(o ile ma) bo cie kawe czy Pan prof.
          wszystkich studentow tak traktował
      • mgt-22 Re: Ewa Olszewska o brudnych interesach SLD 25.04.05, 01:00
        na gałąź
    • Gość: MIeszaniec Kamienica przy Reymonta IP: *.pl / 217.173.202.* 21.04.05, 23:14
      Niech chociaż Olszewska powie, komu sprzedali za bezcen tą kamienicę przy
      Reymonta po Ośrodku Zdrowia. Już wiemy, że nie kupiła tego żona Pogana.
      Chodziły plotki, że kupił Dolata. Dolata też nie kupił.
      Jednak ktoś z kuzynów lub kuzynek królika kupił i że za bezcen , to też fakt,
      potwoierdzony do prasy przez prok. Wawrynka.
      To kto to kupił?
      • Gość: behemot Pozdrowienia dla P.Olszewskiej....... IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 22.04.05, 00:07
        O.tisk masz charakter.Bede pluł razem z Tobą i zgadzam sie co do wymiaru kary i
        warunków.
        • Gość: Mx Re: Pozdrowienia dla P.Olszewskiej....... IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 22.04.05, 06:44
          Ja z Wami też
          • Gość: anty.kom.pl Kto następny do plucia? IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 08:26
            ...tfuuu...
            • Gość: seski Re: Kto następny do plucia? IP: *.msz.gov.pl 22.04.05, 08:39
              ja
      • Gość: Team1 Re: Kamienica przy Reymonta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 08:46
        A jaki to problem zajrzeć do ksiąg wieczystych lub spytać kogoś na miejscu. A
        nie czasem kupił to Szramuk na jakiegoś słupa?
        • Gość: MIeszaniec Problem jest IP: *.pl / 217.173.202.* 22.04.05, 16:46
          trzeba najpierw iść do UM, żeby zdobyć numer księgi.
          Potem trzeba iść do sądu, tam trzeba wnieść opłatę i tam też cię wylegitymują.
          Nie ma gwarancji, że nie doniosą, że taki i taki się interesował.
          Czerwone macki sięgają daleko.
          - nie mam czasu,
          - szkoda mi kasy,
          - nie chcę się narażać.
          Jestem pewny, że tą wiedzą dysponuje parę dziesiątek osób w Opolu.
          Jeśli nie lepiej.
          Niech siędo cholery podzielą tą wiedzą, zobaczymy kogo tak ochoczo obdzielał
          Pogan słonecznikoplujca.
          Na pewno jakaś czerwona zaraza to kupiła, bo któż by inny. Na pewno żaden słup
          tego nie wziął, oni byli tak bezczelni, że to byłoby zbyt subtelne.
          W każdym razie, o ile wiem, kupujący nie jest już właścicielem, sprzedał i
          zarobił.
          • Gość: MIeszaniec Niepocieszony IP: *.pl / 217.173.202.* 23.04.05, 06:47
            No to jak?
    • Gość: Opolanin Re: Ewa Olszewska o brudnych interesach SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 08:01
      W tym przypadku dobrowolne poddanie sie karze to jakis absurd, to kosmiczne
      nieporozumienie. To ludzie Urzedu Panstwowego - robili przekrety i basta .
      koniec sprawiedliwy wyrok wg zaslug korupcyjnych i finito a nie jakies - to ja
      sie skrusze - paranoja. Chlopak podrobil legitymacje kolejowa i co posadzili
      go !!!!!
      • Gość: Temida Re: Ewa Olszewska o brudnych interesach SLD IP: 217.173.203.* 22.04.05, 08:17
        Zgadzam się Opolaninem. Uważam, że koniecznie trzeba ustanowic przepis w prawie
        karnym, który był w II RP. Za przestępstwa popełnione przez osoby piastujace
        stanowiska w sektorze publicznym groził wyższy wymiar kary niż przez tzw.
        zwykłych obywateli. W III RP mamy kontynuację PRL-owskiej zasady, że są równi i
        równiejsi. Ci równiejsi mogą liczyć na łagodniejszą karę. Proces w Opolu mógłby
        zapoczątkować stosowanie przynajmniej zasady równości wobec prawa. Za punkt
        odniesienia niech weźmie karę za podrobienie piczątki uprawniającej do znizki
        kolejowej i wielkość strat, na które naraził Koleje ten chłopak.
    • antyzembaty Re: Ewa Olszewska o brudnych interesach SLD 22.04.05, 08:45
      Kiedy zabiorą złodzoejce majątek bo tylko to jest szkodliwe oraz kiedy rozliczą
      zapomnianą złodziejkę Denkiewicz.
      • Gość: mobber Re: Ewa Olszewska o brudnych interesach SLD IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 22.04.05, 21:07
        chociażby np za ten kawałek asfaltu do domku
    • Gość: Koral Re: Ewa Olszewska o brudnych interesach SLD IP: *.adsl.inetia.pl 22.04.05, 08:48
      Widać od razu ,że to pisze miłosierny i gorliwy katolik.
    • k100 Re: Ewa Olszewska o brudnych interesach SLD 22.04.05, 08:49
      Nie wiem jakie ustawodawca przewidzial ulgi w przypadku dobrowolnego poddania
      sie karze w tym przypadku ulgi bylyby nie na miejscu a wrecz zwyklym naduzyciem.
      Z boku wygladaloby to tak ze Ewka sypie innych sama sie wybiela a inni za nia
      zaplaca i pokryja koszty. Ona sam uratuje czesc nakradzionego majatku. Niech
      nikt mi nie mowi ze piec mieszkan zdobyla w legaln sposob.
      • Gość: katon Re: Ewa Olszewska o brudnych interesach SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 08:53
        interesy sld są tylko brudne złote baby opola do pierdla !

pokurcze z twarzą paprykowatą -czerwony burak PRL
        • Gość: malami niech to odrobia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 11:24
          moim zdaniem to w ramach tego ze okradali spoleczenstwo to powinni teraz w
          ramach kary sprzatac ulice, drogi, kopac rowy, po prostu pracowac publicznie
          przez dwa lata - za darmo!!!
          • Gość: ;-) Re: niech to odrobia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 11:28
            Ale w pomaranczowych, odblaskowych kamizelkach-kufajkach z info nt. na plecach.
            I po Krakowskiej w te i nazdad !!!!

;-)
            • Gość: tfu Re: niech to odrobia IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 22.04.05, 15:41
              cale sld bez wyjatku!!!! to szuje i zlodzieje
    • Gość: Alfonso KOLEJNY powód że nie robi sie z babami biznesów IP: *.site / *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 17:55
      Sypie równo, żeby swoją szanowną dupcię uratować. I grożą tylko zawiasami??????
      Ludzie ! w jakim kraju żyjemy. Trzeba kraść, a dostaniemy w zawiasach. ja też
      tak chce
      • Gość: AGG Re: KOLEJNY powód że nie robi sie z babami biznes IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 22.04.05, 21:06
        pokazała, że ma zero honoru jako obywatel, a jako zlodziej też ma zero honoru
        złodziejskiego bo sypie jak gó..arz w piaskownicy
        • Gość: Opolanin Re: KOLEJNY powód że nie robi sie z babami biznes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 21:42
          Ewcia!
          Powinnaś iść do pierdla jako wielki społecznik miastaa Opola i Grudzic!Zygać mi
          się chce!Brawo!, że Zieleń wyceniłas swoje prace na 5 tyś zł. kpina!!!!!!
          5 lat w zawieszeniu!? Powinna siedzieć , a nie w zawieszeniu.Wielki
          społecznik!!!!ŻYGAĆ SIĘ CHCE!!!!!
        • Gość: mgt-22 Re: KOLEJNY powód że nie robi sie z babami biznes IP: 80.55.199.* 25.04.05, 23:27
          o bratku, odbierasz kobiecie prawo do obrony; każdy, nawet SLD-ek powinien móc
          szukać sposobu na ratowanie swojej d..y nawet jeśli miałby ją uratować kosztem
          utraty nie tylko d.p ale i głów członków swojego stada
      • Gość: ZbyszeK_OPOLE Re: KOLEJNY powód że nie robi sie z babami biznes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 22:26
        Bo to jest tak: a) podejrzana deklaruje dobrowolne poddanie się karze; b1)
        prokurato się zgadza (OD NIEGO TO NA WSTĘPIE ZALEŻY), podejrzana "sypie"
        informacjami; albo... b2)PROKURATOR mówi: "o ty niedobra! ja mam na Ciebie
        tyle, że pójdziesz siedzieć na 100 lat!" - no i może Ona pójdzie siedzieć na
        100 lat, z tym, że "nie sypie" i inni podejrzani wybielają się.

"Sądzenie" to taka "gra": zasady są jasne, taktyka niby cwana ale logicznie
        przewidywalna; kompromis bolesny dla każdej strony; jeden sukces Sądu okupiony
        niejedną porażką.
        • Gość: AGG Re: KOLEJNY powód że nie robi sie z babami biznes IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 23.04.05, 08:09
          Mam na myśli ewidentne pierdoły jakie ona sadzi typu,że jej Pogan porwie córke
          Wierze, że jej tak powiedział, ale żartem, bo jako złodzieje z poczuciem
          bezkarności żarty twego typu robili sobie na codzień. Dzisiaj z tych żartów
          robi linię obrony, a jakoś nie mówi skad córcia miala tych set tysiecy na
          urządzenie sklepu.A może jednak Real to urzadził, bo o ile pamiętam kiedyś tam
          powiedziala w wywiadzie do NTO, ze córcia odłozyła sobie na pierwszym roku...
          ale tylko 100,0 tysięcy
          A tak zdrugiej strony to szkoda,że w kodeksie nie ma kary banicji. Było by to
          dla niej odpowiednie, bo to niedobra kobietsa była. Niech wraca do Lublińca,
          razwem z koleżanką senator, bo się promowały nawzajem
          • k100 Re: KOLEJNY powód że nie robi sie z babami biznes 23.04.05, 09:09
            Czego spodziewac sie po Olszewskiej przeciez ona byla zwyklym zaopatrzeniowcem
            w Zakladzie Energetycznym. Doszla tak wysoko bo wiedziala z kim sie zadawac a
            ze potrafila zauroczyc kogo trzeba i ladnie, gladko mowic to dalo efekty. Widac
            to po jej dzisiejszym postepowaniu, dzisiaj tez potrafi odpowiednio wykorzystac
            najkorzystniej dla siebie znalezc sie do potrzeb i sutuacji. Najpierw razem z
            innymi kombinowala a teraz topi innych zeby samemu wyplynac. Dopiero dzisiaj
            widac jaka jest naprawde cwana kobieta az zal mi tego Pogana bo wyglada na to
            ze z niego robi sie glownego kozla ofiarnego.
            Mnie ciekawi czy Olszewaka wroci do pracy w Zakladzie Energetycznym? Czy ZE
            zechce taka szuje miec u siebie?
            • Gość: ZE_O Re: KOLEJNY powód że nie robi sie z babami biznes IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.05, 10:19
              Nie zwyklym zaopatrzeniowcem a zastepcą kierownika była w ZE "krucho-drobna".
              To jasne, ze nastepnym szczeblem kariery jest zastepca prezydenta Opola.
    • Gość: Dzierzoniowiani.Sz Re: Ewa Olszewska o brudnych interesach SLD IP: *.dzi.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 23.04.05, 10:16
      "O>TISK" jestem tego samego zdania co TY.Ztym pluciem pod nogi to troche
      przesadziles "nie bedzie sie cholerze kurzylo"lepiej raz w pysk!!!
    • Gość: ag Re: Ewa Olszewska o brudnych interesach SLD IP: *.atol.com.pl 23.04.05, 13:44
      dzię świrusa, olszewska jak czyżewski, mówic o kim sie da , umoczyć wszystkich
      któtch sie zna, ta pzni to jedna wielka tragikomiczka, smutne to
      • Gość: kjh Re: Ewa Olszewska o brudnych interesach SLD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.05, 20:12
        Ewciu jak już tak opowiadasz to opowiedz również obudowie mostu na Odrze, jak
        to jeden z byłych ministrów /AWS/ przebywał na Opolszczyżnie na festiwalach, o
        budowie obodnicy z pane, K. z Inwest Dim, o budowie zbiornika na ul. Żwirki i
        Wigury o tym jak to naciskaliście i dzwoniliście do inwestora zastępczego aby
        jak najszybciej wypłacał kasę nieraz jeszcze za roboty nie zakończone dla
        Lignomatu, jak to na obecnym targowisku przywileje miała mieszcząca się tam
        cukiernia,jak to wasz znajomy T. dokonywał rozliczenia miasta ze spółką Bomi,
        pokaż rachunki czy Ty płaciłaś za witraże do kościoła itp
        • Gość: real'- (L)Ewa Olszewska nasza dobrodziejka... IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 15:27
          dzięki ci..ni
          • Gość: real,- Re: (L)Ewa Olszewska nasza dobrodziejka... IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 15:29
            dzięki ci..ni
    • Gość: geronimo A CÓRKA OLSZEWSKIEJ TO CICHODAJKA!!!!!!!!!! IP: 195.117.18.* 25.04.05, 15:55
      • Gość: Sowa Re: A CÓRKA OLSZEWSKIEJ TO ........... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 09:20
        Dajcie spokój chociaż córce. A Ewcia niech dalej opowiada jak to było z Bomi,
        Lignomatem i innymi dealami szajki z sld coby raz na zawsze wyleczyło ludzi z
        chęci głosowania na postkomuchów.
      • Gość: O.Grodnick Re: A CÓRKA OLSZEWSKIEJ TO CICHODAJKA!!!!!!!!!! IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 09:22
        jabłko i jabłoń
        • Gość: tak... CICHODAJKA!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 12:12
          mam wrażenie,że uwalane ten nasze władze po same uszy
          i nie jest ważne jakie gó.., cerwone czy czarne...
          czytego skrawka nie widać...
          a nadzieja na zmiany to czcza gadka :-)
          • Gość: Opolanka Re: CICHODAJKA!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 13:56
            A, tak w ogóle to co teraz robi była gwazda sld Ewunia Olszewska (oczywiście
            oprócz "sypania" innych w sądzie i wybielania siebie, córeczki i pana Sz. z
            UM). Czy gdzieś pracuje? Jeżeli wiecie gdzie to podajcie, bo pewnie tam
            wybuchnie afera korupcyjna, lepiej wiedzieć wcześniej.
            • Gość: odp. Re: CICHODAJKA!!!!!!!!!! IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 14:31
              dzięki jej "zaradności" nikt z klanu "E.O." nie musi pracować aż do trzeciego
              pokolenia
          • Gość: rex Re: CICHODAJKA!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 23:50
            Niedaleko poda jabłko od jabłoni sadząc po tym z kim córunia widywana jest na
            ulicach Opola.
            • Gość: no z kim Re: CICHODAJKA!!!!!!!!!! IP: *.dyn.optonline.net 03.05.05, 02:30
              ....no z kim?
    • Gość: andrew Re: Ewa Olszewska o brudnych interesach SLD IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 01.05.05, 17:00
      mój tel.608044460 podpisuję się obiema rękami pod twoja wypowiedzią,mało kto
      mysli dokładnie tak samo jak ty i ja. brawo. małymi literkami piszę bom mały z
      natury człowiek.
      • Gość: ciekawski Re: Ewa Olszewska o brudnych interesach SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 20:16
        Gdzie pracuje obecnie była pani wice?
        • Gość: anastazia Re: Ewa Olszewska o brudnych interesach SLD IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 04.05.05, 22:09
          Podobno w ZE powiedzieli jej ze jak skonczy sprawe to dopiero ja zatrudnia.
    • bigfoot1 Re: Ewa Olszewska o brudnych interesach SLD 08.05.05, 12:24
      Żeby uciąć korupcję trzeba najpierw zauważyć , że forsa nie ma legitymacji(albo
      ma ich wiele). Skupianie się na pojedynczych łapówkarzach nie ma sensu.
      Korupcję tworzy system.Takim systemem jest zawsze tzw porządek prawny, np.
      proces inwestycyjny musi zaczepić o ZUD , po czym dopiero zaczyna się prawdziwe
      ŻYCIE !.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka