Dodaj do ulubionych

Podzielniki ciepła

IP: *.zwm.punkt.pl / 10.0.4.* 10.07.02, 22:31
Jeżeli ktoś ma w domu na kaloryferze podzielnik ciepła ze spółdzielni to
miałbym gorącą prośbę o podzielenie się informacjami na temat jego użytkowania.
Ja mam od kilku lat i w żaden sposób nie udaje mi się nic zaoszczędzić. Co roku
mam dopłaty. A tegoroczna to już przeszła moje oczekiwania. Czy ktoś ma podobne
problemy?
Obserwuj wątek
    • Gość: lokator 2 Re: Podzielniki ciepła IP: 213.77.10.* 11.07.02, 08:59
      Ja rowniez mam i dostalem zwrot okolo 900 zł. Specjalnie nie oszczedzalem.
      Spoldzielnia Przyszłość - osiedle chabry. Blok płyta żerańska. Podobno sie takich
      nie dociepla bo maja w srodku jakies steropiany czy inne :-))
      • Gość: lokator Re: Podzielniki ciepła IP: *.zwm.punkt.pl / 10.0.4.* 11.07.02, 10:43
        Dzięki za odp. Ja mam 602 zł dopłaty i starałem się zaoszczędzić. Mieszkam na
        Malince 2 (Sp. ZWM); ostatnie 4-e piętro, to też płyta ale nie wiem jaka. U
        mnie na klatce tylko my mamy dopłatę reszta ma zwroty. Nie mam pojęcia na czym
        to polega. Coś tu nie gra. Ciekawe czy w Waszej klatce na Chabrach wszyscy
        mieli zwroty.
        • Gość: lokator2 Re: Podzielniki ciepła IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 11.07.02, 12:03
          z tego co wiem (mieszkam dosyc krotko - dopiero jeden sezon), nie ma regoly ,
          jedni doplacaja innym oddaja :-))
    • Gość: CYNIK Re: Podzielniki ciepła IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.02, 21:11
      JEDNI zdejmują kaloryfery
      inni sa naiwni
      • Gość: lokator Re: Podzielniki ciepła IP: *.zwm.punkt.pl / 10.0.4.* 11.07.02, 23:52
        Może byś doradził jak zdjąć ten cholerny podzielnik.
        • Gość: CYNIK Re: Podzielniki ciepła IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.02, 10:07
          Zdejmij kaloryfer
          • Gość: lokator Re: Podzielniki ciepła IP: *.zwm.punkt.pl / 10.0.4.* 12.07.02, 10:15
            Po co zdejmować, wystarczy zakręcić. Ciekaw jestem po co Twoim zdaniem
            zdejmować.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka