Dodaj do ulubionych

MÓJ ULUBIONY DRINK

IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 27.05.05, 10:38
propozycje na udaną imprezkę z użyciem różnych komponentów do zrobienia extra
drinków...
Obserwuj wątek
    • Gość: behemot Re: MÓJ ULUBIONY DRINK IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 27.05.05, 16:44
      Składniki:
      - 1 kostka masła
      - 2 szklanki cukru
      - 1 łyżeczka soli
      - 4 jajka
      - 1 szklanka suszonych owoców
      - 1 szklanka orzechów
      - sok cytrynowy
      - proszek do pieczenia
      - 3-4 szklanki dobrej whisky

Sposób przygotowania:

Przed rozpoczęciem mieszania składników sprawdź czy whisky jest dobrej jakości.
      Dobra... prawda? Przygotuj teraz dużą miskę, szklankę itp. utensylia kuchenne.
      Sprawdź czy na pewno whisky jest taka jak trzeba... by być tego pewnym nalej
      jedną szklankę i wypij tak szybko, jak to tylko możliwe. Powtórz operację. Przy
      użyciu miksera elektrycznego ubij kostkę masła na puszystą masę, dodaj łyżeszke
      sukru i ubjaj dalej. W miedzyszasie zprawdź czy wisky jest na pewno taka jak
      czeba. Najlepiej sklaneczke. Otfórz druga butelkie jeźli czeba. Wszuś do mniski
      dwa jajki, obje szlanki z owosami i upijaj je mikserem. Sprawś jakoź wiski żepy
      pootem gośie nie mufili sze jest trojonca. Wszuś do miszki szyśką sul jaka masz
      w domu czy so tam masz szysko jedno so, f sumje fsale nie nie ma snaszenia so
      fszuśisz! Fypij skok sytrynnmowy.
      Fymjeszaj fszysko z oszehami i sukrem fszystko jedno i frzudź monki ile tam masz
      fdomu, osmaruj piesyk masem i wyklej siasto na plache piesyka, usaw ko na 350
      stofni, saaaamknij źwiszki. Sprawś jakoś fiski sostanej ot pieszenia siasta i iś
      spaś.

• Gość: behemot Re: MÓJ ULUBIONY DRINK IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 27.05.05, 17:06
        PS.Techo drinka nie mozes psysondzać sam,bo piesssyk mossse fywoołac
        poooosar.Naaajleepiej beeendzieee jak jakas laaasecka psyypilnuje piesssyka.
        • Gość: spłuczka klozetowa Re: MÓJ ULUBIONY DRINK IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 28.05.05, 09:14
          Balsam Kanaański.

Denaturat 100g

Piwo ciemne 200g
          Oczyszczona politura 100g

Można szejkować.Podawać na zimno,z kostką lodu.
    • Gość: spłuczka klozetowa Re: MÓJ ULUBIONY DRINK IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 28.05.05, 23:49
      Serce roście patrząc na te czasy.Weekend,a naród nie pije.Może to sprawa
      pogody,albo konsumpcji klasycznej,seta i sok pomarańczowy,albo piwko.
    • Gość: behemot Re: MÓJ ULUBIONY DRINK IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 31.05.05, 01:03
      250 ml wódki
      250 ml czystego spirytusu
      ogórek kiszony,w funcji cytrynki do tequili
      Zmieszać, wypić połowę, dopełnić spirytusem, wypić połowę, dopełnić
      spirytusem... Czynność powtarzać do momentu usłyszenia sygnałów z kosmosu.

• Gość: behemot Re: MÓJ ULUBIONY DRINK IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 01.06.05, 00:26
        A co łoją przyjaciele z mniejszości niemieckiej,tak skłonni do zabierania głosu
        w sprawie noblistów śląskich i Pana za przeproszeniem Flaka.Napiszcie czym
        rozweselacie mózgi.
        • Gość: kroll-ik Re: MÓJ ULUBIONY DRINK IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.05, 08:03
          kp lub dkp
          (krzinka piwa lub dwie krzinki piwa)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka