Dodaj do ulubionych

MZK znowu ogranicza liczbe kursów

IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 30.08.05, 16:45
3 kursy w dni robocze i 1 w wolne o tyle od czwartku mniej będzie "18". Po raz
kolejny pod przykrywką udogodnień (18 co 2 kurs na witosa pojedzie) redukuje
sie liczbe kursów! Skandal
Obserwuj wątek
    • Gość: G Re: MZK znowu ogranicza liczbe kursów IP: 212.244.126.* 31.08.05, 08:43
      Dokladnie tak, jeszcze jak widze to haslo reklamowe "z nami zawsze po drodze"
      to ogarnia mnie pusty smiech. Ciekawe, czym mam teraz dojezdzac do pracy? Ach,
      przepraszam, panow prezesow MZK to malo obchodzi. Po raz kolejny wydalam
      pieniadze na darmo. Najpierw na 5, ktora nie moge dojezdzac do domu, teraz na
      18, ktora z kolei nie moge jezdzic do pracy. Ale o to chyba chodzilo, prawda?
      Zeby pasazerowie musieli kupowac bilety miesieczne na wszystkie autobusy i
      mieli watpliwosc przesiadania sie po 50 razy dziennie. Ale przysiegam, jak Boga
      kocham, jak obetna mi 12 tylko do ronda, to obwiesze sie dynamitem i wysadze w
      siedzibie MZK.
      • Gość: G Re: MZK znowu ogranicza liczbe kursów IP: 212.244.126.* 31.08.05, 08:46
        Przepraszam, tak sie zapienilam, ze napisalam watpliwosc zamiast watpliwa
        przyjemnosc:)
        A przy okazji dodam, ze rozbawil mnie do lez widok rozkladu jazdy 18 na dzien
        wolny:) 3 (slownie - trzy) kursy w ciagu dnia.
        • Gość: Raid Re: MZK znowu ogranicza liczbe kursów IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 31.08.05, 09:25
          eee... bez jaj! tylko 3 kursy w ciągu dnia???
          • Gość: Jurgen Re: MZK znowu ogranicza liczbe kursów IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 31.08.05, 12:37
            3 kursy mniej w ciągu dnia, ale np. na głogowskiej takich kursów mniej może być
            i z 10
      • Gość: Aganiok Re: MZK znowu ogranicza liczbe kursów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 10:51
        Panie G czy nieodpowiedziałeś sobie sam , przecież tam rządzi Prezes z końskim
        łbem to wie co robi,wyciąga pieniądze pasażerom i załodze w celu zatuszowania
        swego nieudolnego zarządzania Spółką,przecież to nawet niewidomy zauważy.A
        ten brak kompetencji jest zauważany przez wszystkich tylko nie przez właściciela
        Spółki,Prezydenta Miasta Opola.
        • Gość: MEANDER Re: Powiedz to Prezesowi osobiście IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 08.10.05, 14:58
          niech Ciebie wybiorą na prezesa. Facet kim kolwiek jesteś. Prezydentdeem był
          człowiek po zawodówce, ty możesz startowac w konkursie (jakiekolwiek masz
          wykształacenie)na stanowisko Prezesa. Wygraj i masz. I spadaj juz z tego forum
          albo idz do lekarza i lecz się. Bo Cię coś ukąsiło i jadem tryskasz. My chcemy
          być normalni.!
    • Gość: buhahah Re: MZK znowu ogranicza liczbe kursów IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 31.08.05, 19:59
      z głogowskiej faktycznie tylko 3 kursy 18 w weekendy buhahahah
      • Gość: jolka Re: MZK znowu ogranicza liczbe kursów IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 31.08.05, 20:21
        jak 18 w wekendy??????????????
        • Gość: G Re: MZK znowu ogranicza liczbe kursów IP: *.atol.com.pl 01.09.05, 19:21
          okolo 5 rano, okolo 14 po poludniu i 21 wieczorem
    • Gość: Pasażer Re: MZK znowu ogranicza liczbe kursów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 19:28
      A kto pokyje różnicę w galopującej cenie paliw?MZK? Oni są na własnym
      rozrachunku!Przxestańcie opowiadać pierdoły.MZK ,nie ma własnych ujęć ropy!
      Chcecie podróżować TAXI? więc o co chodzi? Szerokiej drogi.Jeżeli mamy
      dyskutować poważnie, to proszę bardzo!Jestem pasdażerem. Jestem również
      kierowcą własnego samochodu i wiem ile kosztuje eksploatacja.Nie jestem ich
      rzecznikiem, ale nie lubię pierduł na forum!!
      • Gość: calabria Re: MZK znowu ogranicza liczbe kursów IP: 217.197.78.* 07.09.05, 19:35
        ratusz ustala ceny biletow, poza tym liczba wozokilometrow systematycznie spada

a dwato fakt, ze w busach scisk, wejdz se chlopie do 15 czy 20... a poczekajmy
        jeszcze na studentow, to sie zacznie dopiero
        • Gość: pasażer 3 a pensje prezesa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 16:11
          Liczba wozokilometrów spada, ilość kierowców i mechaników też. A pensja prezesa
          rośnie
          • Gość: pasazer Re: a pensje prezesa? IP: *.chello.pl 14.10.05, 10:45
            Prezes to kolega partyjny Zembola razem super rozloza miasto to potrafia
            • zuzzzann5 Re: a pensje prezesa? 14.10.05, 12:05
              Czyżby odsunieto Cię od grona kolegów? Jeśli nie to skąd taka znajomość tematu?
              Pozdrawiam.
              • Gość: nirwana ludzie! opolanie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 12:16
                ale przynajmniej jeździmy bezpiecznie!
                mamy monitoring!
                kierowca jednym okiem patrzy na drogę a drugim czy foteli nie odkręcamy :-)))

yeah!
                • Gość: Mx Re: ludzie! opolanie! IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 15.10.05, 14:21
                  Likwidując i skracając linie i ograniczając liczbę kursów wprowadzono ukrytą
                  podwyżkę cen. Przykład: Linia nr 5 skrócona do dworca, co powoduje, że ktoś
                  jadący z Grudzickiej na Zaodrze kupuje teraz dwa bilety. Pomysłowość Pana
                  Prezesa nie ma granic.
    • Gość: opolski tramwajarz Re: MZK znowu ogranicza liczbe kursów IP: 64.246.36.* 15.10.05, 18:09
      I dobrze tramwajem taniej i przyjażniej dla środowiska.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka