Gość: behemot IP: 217.197.77.* 06.01.06, 10:45 Oh!! Messer wielka jest Twoja siła.Czułem swym kocim nosem, że z tym teatrem to nie tylko cytata.Spodziewałem sie kąśliwej recenzji, albo innego paszkwilu, a tu Woland sprowadza Cholonka.Imposible. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marmullo Re: Zobaczymy Cholonka! 06.01.06, 14:59 Socjotechnika majaca wykazać siłę IV władzy.Wczoraj artykuł o niechęci Zaczykiewicza do Cholonka, telefon do marszałek i TVP3, a dzis radosna informacja, że Cholonek bedzie za sprawą pani marszałek.Było zrobić kilka dni przerwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BRO Re: Zobaczymy Cholonka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 15:29 Czepiasz sie Marmullo. Nawet jesli byly telefony to co? Bez artukuliku telefonik moglby nie pomoc. A tak jest obietnica. Ja poczekam na wiadomosci, ze spektakle sie odbyly. Gdyby bylo blizej pewnie obejrzalbym ale i tak sie ciesze. Pozdrawiam BRO Odpowiedz Link Zgłoś
mx4 Re: Zobaczymy Cholonka! 06.01.06, 15:31 Jestem wprawdzie od pokoleń z większości, ale to przedstawienie z niekłamaną przyjemnością obejrzę. Odpowiedz Link Zgłoś
k100 Re: Zobaczymy Cholonka! 06.01.06, 16:43 I tak oto na przykladzie Cholonka Opole zaczyna dryfofac jako stolica Gornego Slaska. A gdzie tradycja i zwiazki no gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yui Re: Zobaczymy Cholonka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 17:29 Widziałam Cholonka w Kamieniu, ciekawe i wzruszające. Warto zobaczyć, pamiętając, ze akcja dzieje sie w dawnym Zabrzu-mieście o nieco innej specyfice niz Opole. Polecam!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIeszaniec Re: Zobaczymy Cholonka! IP: *.pl / 217.173.202.* 06.01.06, 19:55 Ponieważ wszyscy się tam wybieramy, przewiduję generalną dekonspirację stałych uczestników opolskiego forum w foyer teatru. W każdym razie, ja będę będę wytrzeszczał gały i po łepenie się drapał, starając się zdemaskować (oczywiście na swój użytek) behemota, marmulla, stefana_ems i resztę towarzystwa. W każdym razie mnie będzie rozpoznać łatwo po tych wytrzeszczonych gałach, jak u kota, kiedy rżnie w sieczkę. Widzę tylko jeden problem. Ze względu na wielkie zainteresowanie, cześć z nas pewnie się na spektakl nie załapie. Anyway - na schledanou v divadle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Zobaczymy Cholonka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 17:01 A ja się zastanawiam, czy zobaczymy w Opolu coś o losach zabużan.I czu w ogóle jest o tym jakieś sensowne przedstawienie, sztuka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytek Uobocymy se Holoonka! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.06, 18:06 Trza se tu bydzie wprzodzi wyhowac' "kresowyh" pisorzoow, pra? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann Re: Agata IP: *.ipt.aol.com 08.01.06, 18:33 To moze byc wielki problem dla dyrektora teatru,trzeba bedzie stabilny balkon wybudowac bo krowa to swoje wazy:) Odpowiedz Link Zgłoś
grba Fragmenty z Cholonka 08.01.06, 20:15 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=639&w=28697818&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś