Gość: Smart IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 09:27 Ciekawie, trzeba to zapamiętać! Tylko czy nam zwykłym śmiertelnikom będzie to dane? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: abx Re: Nierenberg ratuje zdrowie IP: *.nowyzwm.punkt.pl / 217.197.79.* 17.07.06, 13:43 1) Czy do tak radykalnych zmian światopogląśdu pasuje słowo "prostytucja"? 2) Czy na półroczny urlop zdrowotny kieruje Zarząd czy lekarz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!!!! Re: Nierenberg ratuje zdrowie IP: 212.244.78.* 17.07.06, 14:15 I to jest chore i KACZE państwo jest chore .Napewno to słowo pasuje a jeszcze lepiej , pasuje ku....two . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leonard Rostowski Re: Nierenberg ratuje zdrowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 14:26 Panie Redaktorze - wstyd. Tylko takim słowem mogę okreslić to , co pan wyprawia. Niczym sie Pan nie różni od tych małych ludzi, którzy w imię swoich racji zasłaniali się "pomrocznościami " czy kontuzjami biodra (Kwach). Dla kasy zrobicie wszystko. Dosłownie wszystko. Mały pan jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cuśtam Re: Nierenberg ratuje zdrowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 14:39 Tak to jest,jak lewusy chcą uchodzić za prawicę.Nie istnieje opolski PiS bo właśnie lewusy przejeły przywództwo i lewusy z Zarządu Radia odważyły się na taki numer. Inne lewusy w SLD uznaja,że już w SLD jest wszystko wyczyszczone/Garbowski/.Nie dziwi zatem brak kandydata na prezydenta z PiS,wystarczy przecież Namysło.Lewusowstwo nadal kwitnie w Opolu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Nierenberg ratuje zdrowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.06, 17:58 Jest kandydat i żeby było śmieszniej nienależy do opolskiego pis-u . Były prawicowy poseł mówi wam to coś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pingwin1963 Re: Nierenberg ratuje zdrowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 23:23 ja pie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pingwin1963 Re: Nierenberg ratuje zdrowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 23:25 ja napisalem "ja pie.. co się ku.. dzieje z tymi kutasami bez ambicji .moze im trzeba nasrac po prostu do gaci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zazdrośnica Re: Nierenberg ratuje zdrowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 15:15 Brawo. Tak właśnie trzeba dbac o swoje interesy. Wszystko w świetle prawa. A przez Was wszystkich zazdrość przemawia, że nie macie takiego sprytu, przebiegłości i kontaktów. ................................ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opolek nie zazdrosny IP: *.nowyzwm.punkt.pl / 217.197.79.* 17.07.06, 15:47 Prosze o odpowiedź.Czy złamał prawo?Czy naruszył zasady-jeśli tak to jakie?Czy nie nalezy się to prawo wszystkim dziennikarzom?Czy gdyby inny poszedł to też byłyby takie huki?Czy gdyby dziennikarz Gazety skorzystał z tego PRAWA mianoby mu to za złe? Odrobine obiektywizmu prosze bo zmieniacie się w krawawego inaczej bronka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cytat z Kukiza Jak ja was ku.. nie nawidze! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.06, 15:47 Jak ja was ku.. nie nawidze, i jak ja wami ku.. gardze, jak ja się za was ku.. wstydze, gdy za granice czasem zajże. Jak ja się wami ku.. brzydze, jak ja was dobrze ku.. znam jak ja się bardzo ludziom dziwie, którzy wybrali taki chłam ? Opasłe mordy, krzywe ryje kurestwo wszędzie tam gdzie wy, jak ja was ku.. nie nawidze, ja do was bym z kałacha bił A nawet jak wam plunąć w twarz to wy mówicie, że deszcz pada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opolek do maturzysty giertychowego IP: *.nowyzwm.punkt.pl / 217.197.79.* 17.07.06, 15:52 Kolego!Kukiz mimo,że sam nie jest godny swych tekastów-vide nędzne przepraszanie kleru za tekst który go wyniósł na szczyty-nie napisał go z tyloma błędami ortograficznymi. Ale nie martw się.maturę dostaniesz-Giertych Ci da.A może PiSda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łże nie-elita Re: Jak ja was ku.. nie nawidze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 15:56 Buuuaahhhhhaaaaahahahahaha......A Kuzkiz kasę z radia czesze co miesiąc. I te reklamówki w radiu "...a muzykę układa Paweł Kukiz.." Oj umrę ze śmiechu. Pożal się boże męczennik układów w glanach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Jak ja was ku.. nie nawidze! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.06, 17:45 Brawo Dorota Wodecka-Lasota! Proszę o więcej. Nierenberg to przecież temat na wielki reportaż. Umizgi do kolejnych kacyków, polityczne wolty, porzucenie Olki z SLD dla Sławka z PiS, który teraz biega za jego sprawami w ZUS... W postaci byłego prezesa Radia Opole, znanego opolskiego dziennikarza (?) ogniskuje się III RP. Śmiać się cy płakać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: de BIL Re: Nierenberg ratuje zdrowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.06, 18:02 A to ciekawe. Podczas legalnego, długotrwałego zwolnienia lekarskiego pracownik może otrzymać wypowiedzenie, a podczas urlopu zdrowotnego nie? Aby na pewno droga PIP-o? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: armin Re: Nierenberg ratuje zdrowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.06, 22:49 Nie wiem, bom nie z PIP-y. Ale z pewnością należy zrobić wszystko, aby podczas urlopu zdrowotnego pan Nierenberg mógł uczyć opolskich studentów dziennikarstwa. W końcu lepszego wzoru niezależności dziennikarskiej w Opolu, ba, na Śląsku, ze świecą szukać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wariatuncio z Loo Re: Nierenberg ratuje zdrowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 23:51 Ja też, pozwolicie, zacytuje Pawła: Qva, jaki ten świat po..y! A może nie świat, tylko nasza wiecznie popieprzona RP? To jakaś paranoja. Nieremberg PiSowcem.... aaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh. Poyebało tu kogoś? Jak tak dalej pójdzie, to... Szkoda gadać. Nie mogę się więc doczekać, kiedy Nieremberg porzuci love do PiS i wstąpi do LPR-u, Nicieja oficjalnie podziękuje braciom Kowalczykom za wysadzenie auli, Kowalski wstąpi do SLD a Bereszyński do Samoobrony... Wszystko możliwe, drodzy forumowicze! A red. Wodecka-Lasota (którą osobiście bardzo, bardzo lubię)zostanie posłem Mniejszości Niemieckiej, której szefem będzie Tadeusz Mazowiecki... Qva, jaki ten kraj po..y! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: armin Re: Nierenberg ratuje zdrowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 00:00 Kartofle IV RP, łączcie się! Buahahaha..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qtas Re: Nierenberg ratuje zdrowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 00:45 Oj, masz prze..e... podatki, CBA, CBŚ.... PiPy - sripy.... Módl się! I pisz se na tym forum co chcesz... I tak wszyscy to mają w dupie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opolek niestety masz rację IP: *.nowyzwm.punkt.pl / 217.197.79.* 18.07.06, 01:28 Niestety masz rację.karany wicepremierem,fałszerka nadal posłem,czcigodny Słomka z KPN kandydat na prezia siedzi za fałszowanie wyborów,Moczulski agentem,Giertych łamie prawo-zasada iż nie działa wstecz by uzyskac parę głosów. Kogo interesuje Pan Nierenberg. Oni nas maja w d.pie A tam gdzie chciałem uciec...tsunami. Ale życie! Odpowiedz Link Zgłoś
czarnarozpacz11 Re: niestety masz rację 18.07.06, 02:43 Behemot vel opolek uciekaj tu gdzie ja 365 na rok normalnosci swobody przestrzeni zycia. Wspaniale mieszkac daleko i o glupocie tylko poczytac i sie posmiac . Na prawde to dziala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gol Re: Nierenberg ratuje zdrowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 03:20 tos strzelil w dziesiataka ! tam tez jak ludzie w radiu gadaja ma urlop ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak mały Re: Nierenberg ratuje zdrowie IP: *.atol.com.pl 18.07.06, 08:00 przyjechałem na u urlop z irlandii . nic sie nie zmieniło w naszym kraju krętacze oszusci ludzie bez twarzy dalej na stanowiskach. to zawsze sie bedzie mscic na nich . mysla tylko jak oszukać innych zgodnie z prawem nawet do kościoła chodzą. niby ze są uczciwi. wychowują tak właśnie też swoje dzieci na oszustow. ale krętacze wszystkich oszukują. własne dzieci też udają przed sąsiadami krętacze te plastikowe uśmiechy, ale trzeba być prymitywem. to właśnie polska pelna takiego ścierwa na stołkach. ich dzieci też wyrosna na oszóstow i krętaczy. pewni wysssali to z mlekiem matki. tego sie zmienić nie da. brzydze sie tego ścierwa na stołkach.mozna na nich pluć aż brakuje śliny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaz[mierz Re: Nierenberg ratuje zdrowie IP: *.centertel.pl 18.07.06, 09:10 Nierenberg-to cwaniak nad cwaniaki,to czerwony bydlak. Odpowiedz Link Zgłoś
jbr15 Re: Nierenberg ratuje zdrowie 18.07.06, 11:58 Dlaczego prokuratura nie zamknie tych ludzi??? Przecież jest to wałek jakich mało i to w biały dzień (niedzielny zresztą). W normalnym społeczeństwie takie działanie nazywa się " na szkodę spółki", w mniej normalnym próbą wyłudzenia kasy, i to nie małej. A panowie wiceprezesi śmiejąc się w twarz zostaną teraz dyrektorami w dojnej krowie, przepraszam, w radiu. Abonament każdy płacąc wesprze tych biedaczków. BRAWO!!! Panie Niekrawiec, gdzie są pańscy ludzie?? Gdzie są inspektorzy NIK? A może zjawią się dopiero wtedy, gdy już prezesi N., F. i W. wyczyszczą w niszczarkach wszystkie papiery??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: temidka Re: Nierenberg ratuje zdrowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 12:47 Nie ma i nie będzie...nie ma i nie będzie..huhuhuhu......za takie prawo dziękujcie sprawiedliwości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Nierenberg ratuje zdrowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 12:55 O, wy nędzni oszczecy! Ręce precz od Nierenberga. Toż on teraz będzie zacnym profesurem, jak jego przyjaciel, Staszek Dolata. Bogumił robi - wzorem swojego aktualnego politycznego mentora, Jarka Kaczyńskiego - ucieczkę do przodu. W Krakówku osiądzie, choć swoimi cennymi wskazówkami, jak radzić sobie finansowo na trudnym dziennikarskim rynku, może się też podzielić z opolskimi studentami. A wy, drodzy sfrustrowani forumowicze, pocałujta w dupę wójta. I do roboty, za te wasze 1500 brutto. He he he. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do darka Re: Nierenberg ratuje zdrowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 10:25 wstydzilbys sie glupi bogusiu tak bezczelnie sie wypinac na ludzi z forum. Owszem zagrywka majstersztykowata, ale zeby byc "profesur" to jeszcze niezle sie nameczysz i bokiem ci to wyjdzie. No i koniecznie zadbaj o to zdrowie bo pekniesz niebawem: sadlo Cie zaleje ! Buziuchna w papuchne ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opolanka Re: Nieudaczniki wyją IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 15:08 Ale bzdety piszecie gamonie i nieudaczniki.Wyjcie do księżyca,moźe będzie wam lżlej.Lećcie lepiej do mozambiku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Nieudaczniki wyją IP: *.nowyzwm.punkt.pl / 217.197.79.* 18.07.06, 15:50 A wiesz chociaż gdzie ten Mozambik? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amelia Re: Nieudaczniki wyją IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 17:27 Jeśli rektor Nicieja zastanawiał się w "nto", dlaczego młodzi ludzie uciekają z Opola, to ma odpowiedź: bo to miasto Nierenbergów, Semaków i tym podobnych. Za ciasno tu, za duszno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dykta Re: Nieudaczniki wyją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 18:38 To może nie ulegać złudzeniom,że przyjdzie IV Rzeczpospolita i krzywdy wyrówna a raczej kierować sie rozsądkiem,stawiać na rozsądnych ludzi.Okazja się zbliża,szykują się jakieś wybory... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lustro Re: Nieudaczniki wyją IP: 212.244.78.* 18.07.06, 21:21 Zgadzam się z Amelką , to na raZIE MIASTO opanowane przez miernoty ,bez twarzy ,byle się zapisały do POPISU , same sobą nic nie reprezentują .Pochodzą z nadania, dziś brata bliźniaka ,jutro będzie kloaka ,patrz na P.S...ka . No może trochę przesadziłem Piotra Spaślaka . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tygrys Re: Nieudaczniki wyją IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 18.07.06, 23:08 Wyją nieudaczniki,wyją, takie ich prawo, od wycia pogoda się nie zmienia. Rano i tak będzie wschodziło słońce, które ładuje swoją energią jednostki mocne, prawe i silne. Brawo PIS tak trzymać, na miernoty z "spółdzielni" nie należy zwracac uwagi. Trzeba realizować program i maszerować w przyszłość. Ujadacze się nie liczą, oni tylko dbają o swoje interesy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cobrabid.szpitalna Re: Nierenberg ratuje zdrowie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.07.06, 00:51 komuch w na koncu komuny ktory do dupy s.p.wojewody.siedleckiemu wchodzil robi z wami to co komuna robila.Zycze mojej Ojczyznie z Takimi Ludzmi dobrego zdrowia.Dla mnie jedyna satysfakcja .Opole i Polska sa 2000 Km. stad . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Jak jest 2 tys. km stąd, to po co się odzywa?? IP: *.chello.pl 19.07.06, 10:13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do chello Re: Jak jest 2 tys. km stąd, to po co się odzywa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 10:30 wioloaczelisto ano sie odzywa bo teskni i wscieka ze tu sie nie zmienia. Chcialoby sie zeby bylo madrze, etycznie, zdrowo, narodowo a jest ... gownowo ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej b. Re: Jak jest 2 tys. km stąd, to po co się odzywa? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 14:42 Gdzie jest biuro PiS-u w Opolu, bo kończę studia i roboty jakiejś szukam - może być w mediach. Wiecie, jak się tam zapisać, pod kogo się podczepić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiluś Re: Nieudaczniki z "spółdzielni" na śmietnik IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.06, 16:45 Wyją, tupią gamonie i nieudaczniki, a przy tym wielkie cwaniaki do kasy. Mie uda się wam , PIS działa. "Spółdzielnia" sie nie liczy, bo gamonie tylko graja na siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cobrabid.szpitalna Re: Jak jest 2 tys. km stąd, to po co się odzywa? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20.07.06, 00:53 Moje Serduszko!Jak w g... siedzisz to twoj zmysl powonienia tepnieje.Dla mnie ten smrud cuchnie 2000 km.Dobrego powrotu do podstawowych zmyslow.Pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
sharleena Re: Jak jest 2 tys. km stąd, to po co się odzywa? 20.07.06, 10:01 wyjaśnia rzecznik prasowy PIP w Opolu Jolanta Kawecka. --a czy to ta kawecka co była kiedys koleżanka Bogusia z dziennikarstwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak mały Re: Jak jest 2 tys. km stąd, to po co się odzywa? IP: *.atol.com.pl 21.07.06, 12:19 przyjechalem odpocząć. ale cóż..... strach wiadomości włączać.. teraz widzę jak cała elita władzy kłamie naród. cczy to lewica czy prawica to wszystko ludzie bez honoru bez twarzy. trują dupe w telewizji. dobrze że ludzie wyjeżdzaja za granice bo z takimi politykami nie ma przyszłości. jedżcie do pracy za granice nie rezygnujcie uda wam sie bądżcie twardzi ja zostawiłem tutaj trójke dzieci i żone. musze zarabiać za granicą nie jest lekko ale przynajmniej mają co jesć.mam w dupie tą elite oni nic nie naprawią. to nieudaczniki....przecież to widać...piękna jest polska ale pełna oszustów na stołkach.nigdy wyjeżdżajcie do pracy za granice powodzenia życze..tutaj to strata czasu...wole tam pracować a tu mieszkać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burak Re: Jak jest 2 tys. km stąd, to po co się odzywa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 09:51 jak tam twoje uda sharleena? mocno popieszczone po wczorajszym ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojojoj Re: Nierenberg ratuje zdrowie IP: *.chello.pl 21.07.06, 14:44 Ojojoj, z łezką w oku wspominam czasy, gdy Kawecka z Nierembergiem w mundurkach wojskowych, w stanie wojennym, przed kamerami TV występowali. Wtedy przynajmniej pewnym można być było, że do KOR czy Solidarności się nie zapiszą i mieszać nie zaczną. A teraz co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mundurowy Re: Nierenberg ratuje zdrowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 09:22 ktos musial to zrobic, by Polacy nie skoczyli sobie do gardel ! Docen to ze ktos wzial na siebie ten obowiazek bys nie musial latac po cmentarzu na zaduszki odwiedzac groby dzielnych a glupich kolegow z solidarnosci, znajomych twoich, ktorzy wowczas glupio padli (by). Taka jest smutna prawda o tamtym grudniu ( brr ale sie zrobilo zimno !!!) Wolalem mundurki w tv papcie na nogach niz stosy trupow na ulicach. A przeciez Ruskie mogly wtedy dopie..c ! Dzis gadaja ze nie chcialy. A co bys gadal na ich miejscu po latach ? To samo ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilk Re: Nierenberg ratuje zdrowie IP: 195.136.112.* 30.07.06, 11:01 Znawco Historii, Kawecka w stanie wojennym nie pracowala w TV. A "wspominanie z lezka w oku" takich sytuacji, choć nigdy nie miały one miejsca, kojarzy mi się z przypadloscia ludzi minionego - na szczescie - systemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inny Re: Nierenberg ratuje zdrowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 19:41 Zastanawiam się, czy takie zmiany w umowach nie tylko "chorego" Prezesa ups teraz już Redaktora i jego kolegów nie dają się podciągnąć pod paragraf "działania na szkodę Spółki" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Nierenberg ratuje zdrowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 23:46 Ciekawe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mundurowy Re: Nierenberg ratuje zdrowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 09:23 Ola, poczytaj a potem cos fajnego napisz, bo samym "ciekawe" nie wbudzisz zadnego zainteresowania na tym forum. Taka rada dobrego ujka ! Odpowiedz Link Zgłoś