Gość: marta IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.06, 14:43 Słuchajcie zamierzam wymienic okna może poradzicie mi jakąś dobrą i nie tania firmę nie jestem z opola i nie mam rozeznania na tym rynku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: klient Re: szukam okien IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.06, 14:55 Firma Dudek w Kotorzu Małym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodo Re: szukam okien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 17:41 A o jakie okna chodzi ? Pcv czy drewno ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: szukam okien IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.06, 11:27 chodzi mi o pcv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki sobie gość Re: szukam okien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 14:19 Jest duzo firm , produkują z podobnych profili róznica polega na zastosowanych okuciach, szybach no i cenie. Jest taka firma w Opolu która się chwali że produkuje z profili które są pozbawione ołowiu.Jest to oczywiście chwyt reklamowy ,gdyż obecnie takich profili już sie nieprodukuje. Radze pojeżdzić po producentach z konkretnymi wymiarami okien i pytać o podstawowe ceny od których można żądać rabatów do 25 % Należy zwrucić uwagę własnie na okucia - najlepiej firm zachodnich np "Roto" oraz o ciepłochronne szyby. A czy profil jest 3 komorowy czy -cio to mało ważne ,gdyż ciepło ucieka głównie przez szyby . amen Odpowiedz Link Zgłoś