Gość: jedi IP: *.chello.pl 29.10.06, 20:50 No nie wierze. Gazeta potrafi pisać o cieple z EO bez emocji. Nareszcie. Czekam na posty obrońcow ECO :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ? Re: Rozbudowa Elektrowni Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 20:54 A ty co Janowski. Niby umiesz pisać bez emocji o czymkolwiek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedi Re: Rozbudowa Elektrowni Opole IP: *.chello.pl 29.10.06, 21:12 Daleko mi do Janowskiego tak jak misia uszatka :-) A tak poważnie. Primo chce płacic mniej za ciepło, secundo EO brnie w ten ciepłociąg, bo zgodnie z dyrektywami UE musi produkować jakiś spory procent energii czystej, czy jak ja zwą ekologicznje. Będzie wiec robic wszytsko, aby ciepłociąg doprowadzić, inaczej może jej grozić zamknięcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OJ JANOWSKI Re: Rozbudowa Elektrowni Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 23:14 TEN IP-ek zna całe Zaodrze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zajf To chyba pierwszy sukces kandydata PiS na ... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.10.06, 23:32 prezydenta miasta. Jeszcze nie zaczął rządzić a już jedna obietnica spełniona :). Proszę cóż za skuteczność! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kandydat in spe Re: To chyba pierwszy sukces kandydata PiS na ... IP: 212.2.99.* 30.10.06, 01:02 ja też mogę się juz poszczycić sukcesem, choć jeszcze nie jestem prezydentem, a własciwie teraz zamierzam być kandydatem : ociecuje skanalizowanie Opola do 2012 roku!! Głosujcie na mnie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kandydat in spe Re: To chyba pierwszy sukces kandydata PiS na ... IP: 212.2.99.* 30.10.06, 01:02 ja też mogę się juz poszczycić sukcesem, choć jeszcze nie jestem prezydentem, a własciwie teraz zamierzam być kandydatem : obiecuję skanalizowanie Opola do 2012 roku!! Głosujcie na mnie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wyborca Re: To chyba pierwszy sukces kandydata PiS na ... IP: 213.17.241.* 30.10.06, 09:48 Pierwszy sukces kandydata PiS i nie ostatni-facet ma głowę na karku-nie boi się mówić o tematach których p.Zembaczyński nigdy by się nie odważył ruszyć.Sprawę taniego ciepła z EO nagłośnił i mam nadzieję że wkrótce bedzie finał-czyli niższe koszty ogrzewania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tano Re: To chyba pierwszy sukces kandydata PiS na ... IP: *.adsl.inetia.pl 30.10.06, 10:28 miejmy nadzieję, że nie kolejny wątek śledztwa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Rozbudowa Elektrowni Opole IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.06, 11:09 Teraz Elektrownia Opole pewnie bedzie miala wiecej pieniazkow i wiecej dolozy na pilkarzy i siatkarzy z Belchatowa oraz na koszykarzy Turowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie kibol Re: Rozbudowa Elektrowni Opole IP: *.adsl.inetia.pl 30.10.06, 15:32 Mam nadzieję, że w końcu ją sprywatyzują i skończy się to marnotrastwo publicznej kasy. A jak chcesz sportu, to kup sobie i rodzinie bilety i jeden procent ze swoich podatków przekaż na ulubiony klub. Ja nie zamierzam finansować dobrej miny prezesa takiego czy innego, ktory potem wliczy w rachunki za prąd "swój gest" dla sportu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Rozbudowa Elektrowni Opole IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.06, 18:15 Placisz juz od dlugiego czasu takie dodotki, panie "nie kibol" i nawet o tym nie wiesz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w raju Re: Rozbudowa Elektrowni Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 20:26 A potem jeszcze 3 mln mieszkań, stawki podatkowe 18 i 32 i już będziemy w raju Odpowiedz Link Zgłoś
komol bezpieczeństwo energetyczne kraju 30.10.06, 21:29 www.elektroenergetyka.pl/567/elektroenergetyka_nr_09.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
komol Re: bezpieczeństwo energetyczne kraju 30.10.06, 21:30 www.elektroenergetyka.pl/567/elektroenergetyka_nr_09.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Odbiorca Zniknie truciciel ECO IP: *.atol.com.pl 30.10.06, 21:40 I ostatnie soscjalistyczne przedsiębiorstwo opolszczyzny, bo będą zwolnionka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aro Re: Zniknie truciciel ECO IP: *.adsl.inetia.pl 31.10.06, 07:07 Aleś ty głupi, niczym obchodowy w Elektrowni. Z tymi odprawami, gwarancjami i przywilejami to raczej firma z Brzezia pasuje do enklawy komuny. A jak popatrzy się na opisywane szeroko i wielokrotnie wałki i "cuda" ekonomiczne, to przypomina się Gierek w czystej formie. Nieprawdaż towarzysze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie kibic Re: Rozbudowa Elektrowni Opole IP: *.adsl.inetia.pl 31.10.06, 07:09 no i co z tego. jak kradną w miejscu x, to w Y tez powinni, a ja musze sie z tego cieszyc? wypraszam sobie tak idiotyczna argumentacje. precz ze złodziejami i reliktami komuny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marc Jezeli elektrownia niechce obnizyc ceny dostawy IP: *.atol.com.pl 06.11.06, 16:35 ciepła to niech sobie dalej wypuszcza tą energie w niebo tak jak teraz.Ciepło z elektrowni powinni byc conajmniej o 50 % tańsze a jak nie to wynocha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opolanin Re: Jezeli elektrownia niechce obnizyc ceny dosta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 16:51 Jeżeli Rysio Hamulcowy wygra wybory to zapomnijcie o tanim cieple dla Opolan.Nigdy nie zrobi krzywdy swojemu kolesiowi prezesowi z ECO. Przecież tu nie chodzi o mieszkanców i ich interes tylko interes Pana Z. i Ch. Tak było zawsze i nic w tym temacie się nie zmieni-to układ trudny do rozbicia bo brakuje odwagi-gość z PiSu próbował ale chyba już nie zdąży bo pewnie przegra w wyborach. I tak ciepło powedruje do szklarni,które chce budować prywatna firma a nam opolanom pozostanie smród z ECO i wielkie G. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pico Re: Jezeli elektrownia niechce obnizyc ceny dosta IP: *.adsl.inetia.pl 06.11.06, 17:01 tak jest, pójdzie do szklarni i do hodowli ryb i parku wodnego i.... a ja mieszkam po drugiej stronie drogi i od ponad roku nie mogę doprosić się tego taniego ciepła w CZARNOWASACH!!! I smrodzę węglem i butelkami z pcv i jakoś pan prezes do spóły z samorządem tym się nie przejmuje. Dość propagandy. Konkrety proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opolanin Re: Jezeli elektrownia niechce obnizyc ceny dosta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 17:08 Nie zaprzeczysz że w Czarnowąsach ludzie mają bardzo tanie ciepło,a to że nie mają go wszyscy to wina samorządu i firmy która eksploatuje sieć. Tanie ciepło to fakt i nie wprowadzaj w bład że jest to niemożliwe do zrealizowania w czarnowąsach i w opolu. Tu potrzebne sa decyzje a tych póki co brak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pico Re: Jezeli elektrownia niechce obnizyc ceny dosta IP: *.adsl.inetia.pl 06.11.06, 17:23 Niczemu nie zaprzeczam. A zaprzeczysz człowieku, że czekamy jak durnie, choć wydano nam warunki? A zaprzeczysz, że trwa to miesiącami? A zaprzeczysz, że czekając na to palimy węglem i czym się da, bo łudzeni nie inwestujemy w nowoczesne i ekologiczne (ale drogie) piece żyjąc na prowizorkach? A czy firma eksploatująca sieć przypadkiem to nie jest własność elektrowni? Zaprzeczysz? Gdzie cie wprowadziłem w błąd? No gdzie?!!! Propagandzisto. Prawdę mów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do opolanina Re: Jezeli elektrownia niechce obnizyc ceny dosta IP: *.adsl.inetia.pl 06.11.06, 17:25 Mnie interesuje moje podwórko. I uważam, że na początek powinno się robić porządek wokół siebie, a nie gdzieś daleko. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś