Gość: stefan 50 Szara willa nie będzie szara IP: *.adsl.inetia.pl 09.12.07, 07:42 Przyznam szczeże że okrzyknięty najnowocześniejszym obiektem nie jest wcale taki "super". Miałem przyjemność korzystać z kręgielni 3 razy i za każdym razem były problemy , mimo to że rezerwacja dokonywana była kilka dni wcześniej...... - pierwszym razem okazało sie ze tor który mieliśmy "niby " zerezerwowany jest zajęty i po ok 20 minutach dyskusji obsługa dała nam pierwszy przy ścianie , a że byliśmy grupą to grało się kiepsko. - następnym razem wybraliśmy się w dwójkę , podobnie zarezerwowaliśmy tor wcześniej , przychodzimy i co się okazuje ......nie ma wolnych torów ...... obsługa wpada na genialny pomysł i stwierdza " mamy jeden tor zepsuty, włączymy go dla panów, a jak sie będzie zawieszał to przosze przychodzić a ja odblokuję" tak też było , licznik nie liczył prawidłowo , mylił się np. kręgli już nie było a system widział 2 i trzeba było rzucać kulą w pusty tor.(opłata za wynajem była oczywiście pełna ) - kolejny trzeci już raz to ewidentne PRZEGIĘCIE tym razem po rezerwacji osobistej w środe przychodzimy w sobote i okazuje sie że połowę kręgielni wynajęla CASTORAMA , między innymi tor , który wcześniej my zarezerwowaliśmy i nie ma dla nas. Jedyna reakcja ze strony obsługi polegałana wzruszeniu ramionami ....... JEŻELI W TAKI SPOSÓB MA FUNKCJONOWAĆ NAJNOWOCZEŚNIEJSZY OBIEKT TO ŻYCZĘ POWODZENIA. Wiadomo że gdy popyt przewyższa podaż można robić co się chce ale moim zdaniem nie w EUROPIE , gdzie ponoć jesteśmy. Bardziej przypomina to Rosje. POZDROWIENIA DLA PROWADZĄCYCH I OBSŁUGI :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :D Re: Szara willa nie będzie szara IP: *.punkt.pl 09.12.07, 08:30 Włączyli nieczynny ROTFL Buhahhaa, antynobel dla nich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Szara willa nie będzie szara IP: *.wszia.opole.pl 12.12.07, 13:02 Wspaniały obiekt! Nareszcie coś oryginalnego. Gratuluję!! Smaczna kuchnia, miła i profesjonalna obsługa, lokal godny polecenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FUUUJ Re: Szara willa nie będzie szara IP: *.punkt.pl 12.12.07, 16:31 ty powyżej masz fajnego hosta... matko boska! do czego to doszło Byłem w restauracji... Jedząc posiłek widziałem spoconą panią jak ćwiczyła na rowerku. Nie stać was było na jakieś rolety? Kto wpadł na tak świetny pomysł aby restauracja miała widok na salę ćwiczeń i odwrotnie? Nobla tej osobie! Projektant dał plamę na całej linii. To ochydne i świńskie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Szara willa nie będzie szara IP: *.adsl.inetia.pl 15.01.08, 21:26 Dlaczego klienci tego obiektu nie parkują na ich parkingu tylko zajmują ulicę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Pani ewy Re: Szara willa nie będzie szara IP: *.wszia.opole.pl 16.01.08, 12:09 Szanowna Pani Ewo, klienci tego obiektu parkują na parkingu szarej willi, tylko czasami jest problem bo wielu studentów Politechniki Opolskiej tam parkuje, i potem idą na zajęcia. dziwne jest to że Pani nie zauważyła że ok kilku lat cała ulica Waryńskiego a także Andersa w dni tygodnia ale także podczas sobót i niedziel (studenci zaoczni) jest zapchana samochodami studentów z PO. (często stają nawet na ulicy Waryńskiego i blokują jeden pas ruchu - w kierunku II LO, - jakoś to Pan nie przeszkadza!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :D :D Re: Szara willa nie będzie szara IP: *.uninet.net.mx 01.05.08, 19:49 Będąc wczoraj na spacerze widzialem, ze nic sie nie zmienilo. Teraz na ćwiczących widok będą mieli nie tylko jedzący w restauracji, ale również ci siedzący na parasolach w ogródku. Ochyda. Aż sie dziwie, ze willa oszczedza na folii na szyby - koszt okolo 100 złotych za calosc. Ale co tam... Niech se ludzie podglądają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ads Re: IP: *.punkt.pl 02.05.08, 07:14 Tak sie szczycili tym nowym budynkiem a zapomnieli o prywatnosci i intymnosci oraz o dobrym guscie. Nie mozna winic wlascicieli. Ale przeciez ktos to projektował... Odpowiedz Link Zgłoś
zaniedbywany_maz Re: Szara willa nie będzie szara 02.05.08, 10:15 Te szyby przy sprzęcie cardio to chyba na wzór amerykański. Ale tu jest Polska i każdy sobie ceni intymność. A wystarczyło tak jak w innych miastach zamontować zwykłe lustra weneckie. Wcale sie nie zdziwie jesli znajdzie sie parę osób, które z tego powodu tam przestały chodzić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alli Re: Szara willa nie będzie szara IP: 67.159.44.* 04.05.08, 21:21 Niestety nie chodziłam bo dla mnie było troche za drogo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hissi Re: Szara willa nie będzie szara IP: *.punkt.pl 08.06.08, 21:17 hej, jak wyglada szara villa latem? jest klimatyzacja? czy dyskrecja jest zachowana czy może nadal ludzie z zewnatrz widza co sie dzieje wewnatrz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Giew Re: Szara willa nie będzie szara IP: 77.252.18.* 15.06.08, 20:39 ja czekam az wybuduja ten kompleks na oleskiej - na przeciwko PO. Budują z 5 lat, może kiedyś skończą :D W szarej moim zdaniem jest za drogo. Odpowiedz Link Zgłoś
fernando_hidalgo Wkróce Gymnasion w Karolince 30.08.08, 08:35 liczę , że po otwarciu gymnasionu ceny w naszych opolskich fitnessach zapikują w dół, szara skorzystała z dofinansowania UE a ceny takie same jak u konkurencji!!! u nas jest drożej niż na wyspach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: migdały Re: Wkróce Gymnasion w Karolince IP: *.punkt.pl 30.08.08, 18:21 też czekam na gimnasion czy jak to się tam pisze może wtedy zejdą coś z ceną, no i rozbudują sale ćwiczeń bo to co jest obecnie to jak na szkolnej siłowni!!! szkoda też, że nie dokończyli tego fitnessklubu na oleskiej koło politechniki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pati Re: Szara willa nie będzie szara IP: 58.227.194.* 31.08.08, 16:58 jak dla mnie to za drogo, może jakbym więcej zarabiała to bym chodziła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: Szara willa nie będzie szara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.08, 21:41 na oleskiej nie dokończą,bo prezes zmarł na zawał z dwa lata temu. Odpowiedz Link Zgłoś
fernando_hidalgo Podwyżka 18.09.08, 16:52 NO ŁADNIE... Ceny w szarej (fit) poszły w górę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hotspen Nieczynne prysznice IP: *.209.hospedando.com 13.02.09, 21:29 Wpadłem raz po długiej przerwie i co się okazało? Na sześć pryszniców w męskiej przebieralni sześć nieczynnych "DO ODWOŁANIA". Polecają skorzystać z prysznica... w saunie hahaha. Oczywiście cena wejściówki bez zmian i oczywiście informacji o tym na ich stronie nie znajdziesz. Dobrze, że znów już mnie w Polsce nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Re: Szara willa nie będzie szara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 23:35 Czy to prawda ,że Szara willa podniosła ceny. Podobno o ok 15%. Czy to prawda? Kto coś wie . Czy dlaczego nie działa strona bo wstawiają nowy cennik.? Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: Szara willa nie będzie szara 26.02.09, 09:43 byłem wczoraj w willi. ona nie jest tylko Szara, ona cieknie. prawie we wszystkich pomieszczeniach podziemia (bar, kible) stoją wiadra bo cieknie z sufitu. tak już od kilku tygodni cieknie. chyba wykonawca dał troszkę ciała z izolacją i odwadnianiem. czy w związku z kapaniem z sufitu brudnej wody do wykwintnych drinków nie można by obniżyć cenki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szarak Re: Szara willa nie będzie szara IP: *.prodigy.net.mx 17.08.09, 19:31 Szara willa to jeden z najlepszych klubów. Ceny są troche za wysokie, przydałaby się jakaś poważna konkurencja!!!!! Ale nic się nawet nie buduje :-( Odpowiedz Link Zgłoś
zaniedbywany_maz Re: Szara willa nie będzie szara 25.10.09, 21:30 jak na razie najlepsza kręgielnia w mieście restauracja nie w moim klimacie, pub na dole ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Szara willa nie będzie szara IP: *.dynamic.chello.pl 31.01.11, 19:38 Jak to jest z przepisem o wydzieleniu sali dla palących bo w restauracji Szara Willa do sali dla palących drzwi szeroko otwarte i dym przechodzi do pozostałych pomieszczeń? Odpowiedz Link Zgłoś