Gość: precz z ks. Re: Ranking ulubionych dziennikarzy w TVP Opole IP: 217.197.79.* 18.08.07, 09:25 a mi się podobała wiadomość o wniebowzięciu MB, bo był inny niż te wszystkie z klerem na czele. autora nie pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wituś Re: Ranking ulubionych dziennikarzy w TVP Opole IP: *.chello.pl 20.08.07, 16:52 a ja głosuję na totalne dziennikarskie zero... zgadnijcie o kogo chodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zero Re: Ranking ulubionych dziennikarzy w TVP Opole IP: 217.197.79.* 20.08.07, 17:17 zero zero zero nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprzątacz Re: Ranking ulubionych dziennikarzy w TVP Opole IP: *.chello.pl 20.08.07, 23:39 Najlepszy jest Nowara typowy PIS-or nie powie ci w twarz tylko wysługuje się innymi albo tablicą ogłoszeń. Dobrze, że jest tam na chwilę ten pan elektryk. No i dużo naobiecywał w wywiadzie dla GW. Więc czekamy na ten samochód transmisyjny i nadajnik w Chrzelicach albo na Górze Św. Anny- do końca roku !. Odpowiedz Link Zgłoś
grubyfacio Re: Ranking ulubionych dziennikarzy w TVP Opole 21.08.07, 08:37 Po co nadajnik,jak i tak nie da się tej amatorskiej telewizji oglądac?Nowy nadajnik zwiększyłby tylko zasięg rażenia głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Ranking ulubionych dziennikarzy w TVP Opole IP: *.chello.pl 23.08.07, 18:30 a ja na Mariolę.i już. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Ranking ulubionych dziennikarzy w TVP Opole IP: 217.197.71.* 25.08.07, 14:46 A popieram popieram I JUZ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Ranking ulubionych dziennikarzy w TVP Opole IP: *.chello.pl 27.08.07, 20:05 z wrodzona ostroznoscia spiesze zapytac, czy poparcie jest prawdziwe. bo ja naprawde glosuje na p.Mariole.Mnostwo dobrej roboty przy TV Niedużej robi.i już. nie chce mi się kłocic, kto co ma(wyksztalcenie czy tylko nie- a p.Mariola ma to pierwsze).po prostu lubie ten program. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sumasumarum Re: Ranking ulubionych dziennikarzy w TVP Opole IP: *.centrum.punkt.pl 25.08.07, 20:02 Żurawicki to geniusz opolskiego dziennikarstwa! Dziś w Kurierze zapytał 10-letnią dziewczynkę: "TO ILE W SUMIE MASZ LAT?". Oprócz wysokiej miesięcznej premii od naczelnego, powinien dostać jakiegoś rocznego "oskara" za całokształt. W plebiscycie na najlepszego dziennikarza TV3 - moim zdaniem - zdecydowanie prowadzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widziałem W tvP nie ma dziennikarzy są pozerzy IP: *.chello.pl 26.08.07, 16:17 tym bardziej ulubionych miałem okazję was poznać przez długi czas i jesteście amatorami podwyższającymi swoje ego na forum GW. Totalna lipa, nie mówiąc o montażu czy operatorach bo to już totalna lipa. Zero szkoły tylko układy i znajomości. Nie potraficie kadrować a obrazki wam się trzęsą bo nie chce się nosić statywu. co widać w ostanim KO. Amatorszczyzna z wesel. jesteście wypaleni jak wam się nie chce pracować to idźcie do Reala poznacie co to praca. jesteście oderwani od rzeczywistości. z Nowarą na czele . ale już PiS -orki odchodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dytko Re: W tvP nie ma dziennikarzy są pozerzy IP: *.eranet.pl 26.08.07, 17:46 Troche przesady w tym poście zwłaszcza z totalizmem...ale i wiele racji Było kilku dziennikarzy - ale odeszli, z operatorów został chyba tylko jeden, montażystów już nie ma, był też dyrektor z charyzmą - "niezłoty" zwłaszcza dla pracowników, ale zamienił im siedzibę firmy z kiosku na sporą synagogę...Było SLD - było źle, jest PiS jest gorzej, będzie PO będzie... ale to już inna historia. Byle, żeby następni wywalili tych nieudaczników na zbity pysk...a karuzela niech się kręci, bo takie jest życie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobas Do Dytko vel. Boby IP: *.chello.pl 01.09.07, 16:36 > był też dyrektor z charyzmą - > "niezłoty" zwłaszcza dla pracowników, >ale zamienił im siedzibę > firmy z kiosku na sporą synagogę...Było SLD - było źle, jest PiS > jest gorzej, będzie PO będzie... PO już było, bo z nadania tej partii pochodził dyr. Jacek Kruczkowski :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Habdank Re: Do Dytko vel. Boby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.07, 17:10 Mylisz się Bobasie. Pan Kruczkowski nie był z nadania PO. Był sympatykiem PiS-u a zwolennikiem Unii Polityki Realnej. Nikt z PO go nie protegował. Po prostu w konkursie, który wygrał uczestniczyli matoły i postkomuniści - trudno sie dziwić że Pan Jacek Kruczkowski zwyciężył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bobas Re: Do Habdanka IP: *.chello.pl 02.09.07, 09:59 W Twoim wpisie prawdą jest tylko to, że JK jest/był zwolennikiem JKM i UPR. Matoły i postkomuniści? (@@) Od razu widać, że nie wiesz kto kandydował... JK sympatyk PiS-u? Hahaha... i dlatego poczuł się przez PiS odwołany? Niechciana miłość? JK zgubiła jego świadomość relacji pracodawca-pracownik na poziomie ukształtowanym przez kanadyjską rzeźnię "If you don't like it, you can go..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Habdank Re: Do Habdanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.07, 14:29 Otóż mylisz sie Bobasie. Znam dość dobrze wszystkich, którzy kandydowali i nie cofam stwierdzenia, że to matoły i postkomuniści. Dodam tylko,że matołem może być także profesor uniwersytetu - jeśli tu Cię boli.... Polityka nie miała tu nic do rzeczy. Pan Kruczkowski wyleciał głównie z powodów finansowych i organizacyjnych - to też wiem dobrze. Ma szczęście,że nie skończyło się w prokuraturze, bo takie były zamiary Zarządu TVP - zwyciężyła pseudo-solidarność korporacyjna. A co do Pana Nowary... cóż: zaczał drogę do klęski od złego rozprowadzenia wydawców - to sie mści i zemści do końca- i na Nim i na Nich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość z highlandera Re: Do Habdanka IP: 81.210.76.* 07.09.07, 16:32 Jeśli nie wiecie za co Jacek był odwołany - to nie piszcie głupot - za jego czasów chociaż każdy wiedział co ma robić i gdzie jego miejsce w zespole aa nie jak teraz wie tylko ten gdzie jest jego miejsce który przesiaduje godzinami w gabinecie dyrektorskim i donosi na innych . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cretuum Re: Do Habdanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.07, 20:30 Gościu z highlandera - dobrze, ze własnie tam siedzisz- tam twoje miejsce. Pracuje w tV od dawna i wiem ,że to właśnie za Kruczkowskiego nikt nie wiedział co na robić i gdzie jest jego miejsce. Ty po prostu nie wiesz juz piszesz.....no....na zdrowie,,,jeszcze jedno piwko.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość z highlandera Re: Do Habdanka IP: 81.210.76.* 07.09.07, 22:21 człowieku lepiej pic piwo niż w takiej telewizji pracować - od dawna czyli od 2007 roku chyba tam pracujesz . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobas Re: Do Habdanka IP: *.chello.pl 07.09.07, 22:15 Rozbawił mnie Twój post Habdanku :-))) Więc sprawdzam karty. Podaj listę skoro znasz "dość dobrze wszystkich". Daj na forum listę tych, którzy startowali w tych zawodach. Kruczkowskiego, Nowarę i Nijakowską możesz sobie odpuścić, bo ich nazwiska były już w mediach. Fajnie byłoby gdybyś do każdego nazwiska dopisał M (matoł) i PS (postkomunista) Jeśli pominiesz jedno nazwisko wypadasz z gry... Wchodzisz mądralo? PS. Profesor uniwersytetu może być matołem. Zgoda. Podobnie jak doktor :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Re: Ranking ulubionych dziennikarzy w TVP Opole IP: *.chello.pl 27.08.07, 22:47 Jestem jaki jestem ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki Re: Ranking ulubionych dziennikarzy w TVP Opole IP: *.chello.pl 05.09.07, 09:29 A ja na dyrektora Nowarę,który pobił poprzednika w zwalnianiu ludzi i podejmowaniu dziwnych decyzji.Wyrzucił już 10 osób,a jest dopiero pół roku.Wiwat Kruczkowski,którego teraz wszyscy wspominają.On przynajmniej znał się na technice, a ten obecny nie ma zielonego pojęcia o telewizji.Byle do wyborów.PiS przestanie wszędzie rządzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki Re: Ranking ulubionych dziennikarzy w TVP Opole IP: *.chello.pl 07.09.07, 22:38 Faktycznie zostało mnóstwo osób, które mają ponad roczny staż pracy w telewizji jako dziennikarz.W sumie trzy!!!Wyrzuceni pracują w innych oddziałach i telewizjach, oraz radiach.Nie pasowali do koncepcji kapusia dla Nowary.Na szczęście to się szybko zmieni.Gorzej już być nie może. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Re: Ranking ulubionych dziennikarzy w TVP Opole IP: *.chello.pl 08.09.07, 13:09 Flaszka whisky ... 50 zł.Wrócić do Janka... bezcenne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: Ranking ulubionych dziennikarzy w TVP Opole IP: *.chello.pl 08.09.07, 22:20 Oglądam sobie teraz jakiś program na TVP Opole w czasie meczu i takiego przesteru to dawno nie było, TVP1, TVP2, Nova, Polsat, TVN przynajmniej 30 db ciszej a na TVP3 przester. Kto tam pracuje. Panowie -12 db w szczycie a nie powyżej 0 dB- amatorzy !!!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz2 Re: Ranking ulubionych dziennikarzy w TVP Opole IP: *.chello.pl 08.09.07, 22:35 skoro amatorzy wydają program - nie można wymagać od techniki profesjonalizmu... mniejsza z przesterem - w informacjach liczy się przede wszystkim zawartość merytoryczna a ta od lutego/marca spadła drastycznie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość z highlandera Re: Ranking ulubionych dziennikarzy w TVP Opole IP: 81.210.76.* 15.09.07, 08:08 W TVP3 Opole nie ma już na kogo głosować została tylko jedna mega gwiazda - transfer niesamowicie udany - człowiek o złotych ustach , wszechstronnie utalentowany(jestem ciekawy kiedy zacznie prowadzić kurier bo sport i dialog to za mało dla niego).A ja myślałem że to żart o zdjęciu z ramówki programu p Bogusia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dialog? Re: Ranking ulubionych dziennikarzy w TVP Opole IP: *.chello.pl 15.09.07, 09:31 hmm cudownie o niczym innym nie marzę w sobotni poranek jak słuchać politycznych bzdur - szybko zmieniam więc kanał na taki w którym ścieków jest mniej - tvn proponuje do porannej kawki andrzeja piaska piasecznego i mandarynę więc bez problemu mogę podjąć decyzję a dialog niech ogląda ekipa realizacyjna tvp3 opole i rodzina prowadzącego i rozczarowany pełen żółci boguś f. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miłasia Re: Ranking ulubionych dziennikarzy w TVP Opole IP: *.chello.pl 15.09.07, 11:13 a dlaczego milutki faceciku p. Boguś ma oglądać ten program? aż tak źle mu życzysz? trochę więcej pogody o poranku życzę i milusiego oglądania poranków z tvn-em :-) Odpowiedz Link Zgłoś