Gość: polak-ateista ale ważne ze w tvp zarabiają po 30-50 tys/mies IP: 213.172.177.* 14.06.08, 19:39 i odprawy mają w setkach tysiecy reszta ch..j! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
12345ja Re: ...a w TVN po 60-90 tys - ale tylko sami swoi 14.06.08, 22:29 ...czyli nasi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ret Skandal na koncercie Superpremier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 19:52 Poziom absolutnie zerowy... dziękowałem "niebiosom" że nie wydałem kasy na tą porażkę: Wilki - gawliński śpiewa od niechcenia... ot odwalić robotę i w drogę (a spadaj do warszawy.. wieś ma cię już dość!), okupnikowa... pół piosenki to melodia ludowa... ale premiera... de press... jakiś gość ubabrany w błocie z elektronarzędziem... cerekwicka... jakieś kanciasto-porcelanowe smuty. Jedyne, czego dało się słuchać to Szarmach... pozostali swoim poziomem zeszli poniżej festynu w mieście powiatowym! ŻENADA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Skandal na koncercie Superpremier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 19:58 Bardzo Mi szkoda Kasi Cerekwickiej ale ...Kasiu wiedz ,że dla mnie byłaś NAJLEPSZA !!! Byłam na koncercie Kasi we Wrocławiu i wiem ,że to właśnie ona ma piękny niepowtarzalny głos;) a te buraki z TV co się pomyliły to...bez komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raziel Skandal na koncercie Premier IP: *.aster.pl 14.06.08, 20:12 Jak zwykle TVP kupiła długopis i się popisała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cisek Skandal na koncercie Superpremier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 20:21 ale żallll TVP to totalne dno nieporozumienie szkoda Cerekwickiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo Prymitywny kraj prymitywnych ludzi!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 20:28 Pieprzone prymitywy zabiły masę chronionych ptaków To sie tylko może zdarzyć w Polsce albo w jakimś dzikim kraju!! Podobno sam minister środowiska wydał zezwolenie na baner!!!!! jasna dupa gdzie ja zyję!!!!!!!!!!!!!??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pajac Skandal na koncercie Superpremier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 20:46 TVP 1 rządzi i bendzie rządzić;nie ma lepszej,prawdzifszej stacji telewizyjnej,aże sie pomylili,no to przeciesz powiedzieli,że to na żywo szło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Serek Skandal na koncercie Superpremier IP: 82.139.33.* 14.06.08, 20:49 Bandyckie media tylko czekają na jakiekolwiek potknięcia rozdmuchując sprawę do taniej sensacji i robiąc z nic nie znaczącej "gwiazdy" strasznie poszkodowaną. A wszystko po to, żeby dop.yć TVP za to, że jest... POLSKA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Skandal na koncercie Superpremier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 21:15 TVP poniosło kolejną klęskę. Osobiście niedobrze mi się zrobiło, kiedy zobaczyłem wtaczającego się na widownię żółwim krokiem prezesa TVP Andrzeja Urbańskiego, całującego Marylę Rodowicz. Fuj. Towarzyszące temu gwizdy odebrałem jak nahbardziej pozytywnie. Tego człowieka nie powinno się pokazywać w telewizji. Prezesem powinien być ktoś, kto nie sympatyzuje żadnej parti, czy to PiS czy jakiejkolwiek innej, dobrej czy złej, zwycięskiej czy przegranej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widz Celebra Opola zabija piosenkę. Skandal! IP: 194.146.248.* 14.06.08, 21:39 Celebra Opola zabija piosenkę! Piosenki powinno się śpiewać i to dużo, lepsze, gorsze, dawne, aktualne.Różne. Tylko nie robić wokół nich tyle zadęcia, tyle celebry. Duet Sikorowski-Turnau był świetny , ale na warunki kameralne a nie na taką masówkę dla publiki, która chce się kołysać przy byle czym, "byle głośno, byle głupio", jak z dawnego przeboju. Ograniczyć "zapowiadaczy" , nagrody,popisy jurorów, wyliczanki komputerowe, dłużyzny i przerwy dla reklam. Nuda. Cerekwickiej należy się jakaś satysfakcja od prezesa TWP i Opola.Tak się u nas zabija artystów. Tych spoza układów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mn4 Re: Celebra Opola zabija piosenkę. Skandal! IP: *.c198.msk.pl 15.06.08, 02:30 Nie można bardziej ograniczyć zapowiedzi, bo kiedyś się muszą zespoły ustawić na scenie (nawet jeśli chodzi tylko o wjechanie platformy z zespołem i zdjęcie z niej dwóch monitorów odsłuchowych). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemo Skandal na koncercie Superpremier IP: 83.2.217.* 14.06.08, 22:20 cienki festiwal-czemu Kasia płaczesz?Osobiście lubię reakcje na tego typu klimaty Agnieszki Chylinskiej oczywiście-szkoda,że zanikła;to był głos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Skandal na koncercie Superpremier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 22:56 Przynajmniej macie se o czym pogadać, nie? Hehehehe :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Salsik To był event!!!! IP: 89.231.205.* 14.06.08, 23:13 Tytuł piosenki spiewanej przez Cerekwicka (Nie mam nic)jednoznacznie wskazuje że to był event! Kto ogladał Testosteron ten wie:) Odpowiedz Link Zgłoś
framberg Festiwalu dyletanctwa ciąg dalszy 14.06.08, 23:15 W drugim dniu festiwali śpiewał Baretk Wrona, nie Bartek ale właśnie tak - Baretk. Planszę z tym nowym w polskiej tradycji imieniem pokazano dwukrotnie. Dalej, zapowiadając zespół Feel na statku kosmicznym/sterowcu pokazano zdjęcia grupy Zakopower. Zresztą wszystko jedno, nie chce mi sie pisać o tej "misyjnej" telewizji. Zwłąszcza w kontekście pobierania abonamentu za to dyletanctwo. Odpowiedz Link Zgłoś
tester Skandal na koncercie Superpremier 14.06.08, 23:56 Jak zwykle porządek made in poland. Niech nam zabiorą euro bo dopiero wtedy będzie wtopa.Takie banały a organizacja w d....e. Logistyka w tej krainie to totalny kosmos. Cienkie bolki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro TVP - "misjonarze" zasr...ani IP: *.spray.net.pl 15.06.08, 00:32 zamiast Euro pokazali Opole. niech lepiej wrócą do nadawania Telewizyjnego Technikum Rolniczego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mytnik Przeca tam w juuurrryyy zasiadają... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.08, 01:14 ...najwspanialsi dziennikarze, elita z Gazety Wyborczej, TVN, wiec czemu tu sie dziwić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldi Festiwal miał upokożyć Ślązaków IP: *.mtvk.pl 15.06.08, 02:17 Festiwal w Opolu jest robiony bvez pomysłu, bo jedynym pomysłem na niego było wytrzebienie dialektu śląskiego w Opolu i całym Górnym Śląsku. Spośród wszystkich ziem "odzyskanych" tylko tutaj pozostawiono autochtonów, bo inaczej Polacy nie poradziliby sobie z przemysłem. Ale za to wbili miejscowym klina - Festiwal Piosenki Polskiej! A teraz ten festiwal po prostu nie ma sensu i to widać na każdym kroku. Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Popłaczą, popłaczą 15.06.08, 07:23 a jak na starość zniedołężnieją, to będą wdzięczni B-gu, że kiedyś mogli wyć bez przeszkód, nie musieli chodzić ze zbiornikiem tlenu i jeszcze dostawali nagrody. "Cóż to znaczyło wobec wieczności?" - zdumieją się. Zyczę im jak najdłuższych lat w zdrowiu. Ale swoją drogą obciach niezły :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witbar Skandal na koncercie Superpremier IP: *.adsl196-9.iam.net.ma 15.06.08, 08:01 to normalne jak TVP jest w rekach PISu i debilach typu prezia czy patikoty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Skandal na koncercie Premier IP: *.187.240.8.ip.airbites.pl 15.06.08, 09:17 i ja mam płacić abonament za taką tvp ale jaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janma46 Skandal na koncercie Superpremier IP: *.serv-net.pl 15.06.08, 09:45 Trzeba być totalnym analfabetą żeby nie umieć przeczytać wyników z tablicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skandal Wstydu nie macie tak robia wylacznie dyletanci IP: *.punkt.pl 15.06.08, 10:01 Jak mozna bylo zrobic cos takiego na oczach calej Polski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deratyzator Skandal na koncercie Superpremier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.08, 15:47 w Opolu to normalka w końcu dyrektorem festiwalu jest pan Klat największy przekrętas w tvp. Facet ma tyle bezczelności , ze potrafił w nocy zmienić regulamin konkursy Premier nie dbając specjalnie o zatarcie śladów. Oszustwa i kumoterstwo uprawiane przez tego facia widać w każdym konkursie. To On wybrał boską Isis do Eurowizji i to On nam mówi czego mamy słuchać. I tak naprawdę to jego wybór oceniła Pani Prońko. Panie Klat pora zająć tym na czym pan sie zna ..... czyli niczym. Jako, ze regularnie płacę abonament zwalniam Pana z tej roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
aaaiszaaa Kasia, dziewczyna spoza układu 15.06.08, 18:08 Przez ostatni tydzień dzień w dzień wysyłałam sms- na piosenkę "Nie ma nic". Obserwowałam moment wprowadzania danych na tablicę, czuję tu jakis przek.... Pani Prońko uważa, że tylko ona jest w stanie wyśpiewać na 12 pkt. Droga Pani no właśnie niee. Kasia Cerekwicka przygotowała śliczna piosenkę, z wizualizacją teledysku na scenie i należało to wywnioskować (za trudne co?). Może należało się do pracy jurora troche przygotować, by docenić czyjś wkład i zaangażowanie w to co robi. Wokale przecież bez zarzutu, no piosenka typowo kobieca, choć jak widać w teledysku panowie też mogą się w niej odnaleźć. Jurorzy pomylyli chyba festiwal opolski z festiwalem poezji religijnej. Jeszcze jedno, kiedy ktoś przeprosi dziewczynę i cały zespół za to co sie stało? Oczekuję jeszcze spadających głów winnych tego skandalu i ciosu zadanego prosto w serce. teledyski.onet.pl/10172,3566699,teledyski.html Odpowiedz Link Zgłoś